Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý dne zajímalo by mě tohle téma zda se tohle muže opravdu stát? Všude čtu komentáře jen četla jsem, jedna to měla známá apod. nenene osobní zkušenost? Mám zpoždění už přes 14dní, tedy špinila jsem jeden den, no bolí mě druhý týden hrozně prsa, ale hlůavně mám na testech světlunké čárky, jednou tam je podruhé slabší pak nic
dkěuji všem:)
@princesska zajdi si na krev, budeš mít jasno. Já měla u prvního test negativní a na těhotenství se přišlo 10 tt při preventivce ![]()
Seber se a běž na krev. Nejlépe opakovaně, ať vidíš, zda to roste.
Objednám se já jen přečetla jsme hodně diskuzí a všude se o tom někdo zmíní tak mne to zajímalo ale hl. vždy že to četli atd tak jen tak, @martina.se a ty jsi měla negativní testiky?
@princesska jj, měla. Protože jsme se snažili. Ještě týden před kontrolou jsem dělala test, byl negativní. A dr mi přesvědčila o opaku
do toho jsem měla i 2× ms ![]()
@martina.se jak je to možný ti neřekla?:D pěkné, no uvidim tedy jak dopadnu
Kupovala jsem si tt z hecu, pže jsem byla podruhé těhotná a pokaždé po ivf, tak jsem si nikdy TT nedělala a chtěla jsem vidět ty dvě čárky. Byla jsem těhotná 7.týden a ta druhá čárka mne velice zklamala - byla slabá ![]()
@princesska píše:
@martina.se jak je to možný ti neřekla?:D pěkné, no uvidim tedy jak dopadnu
no právě dr mi řekla, že je tam mrně, já myslela, ne ne ![]()
Neřekla bych, že by se do moči nevylučovala, ale možná ještě nemáš takovou hladinu.. Zkoušela jsi různé testy? S větší citlivostí a tak..
Já měla teď u druhého těhu taky jen slabé čárečky, jistotu mi dodal až výsledek z krve.. Takže si zajdi na krev a máš jasno:))
@princesska píše:
@Lejaa 0,zkousim s citl.10 různé značky
tak čárka tam je… teď už to může rozetnout jen ta krev;)
@princesska V prvním těhotenství jsem měla negativní testy i v 10tt
!!
U druhého jsem měla pidi čárku na testu a HCG v krvi 180j..Teď u třetího taky slabej „duch“ na testu a v krvi 220j HCG, takže do moči mi to moc nejde
…
@Ivča86 ahoj
mam zas dusika, nejde mi teda vyfotit mam blbý fotak nebo to meumim neostri to, muzes mi ukázat jak vypadal tvuj duch? A pijes hodně? Ja prave moc nee