Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Holky, ktere amte zkusenosti
mohl by toto byt teoreticky prave pozitivni test? Jsem dnes 9 dni po Pregnylu. Vrchni test je ze vcera, spodni z dneska… Co myslite a jake mate zkusenosti???
Na fotce teda nic nevidím
Ale já 9dní po pregnylu měla docela pěknou čárku, přičítala jsem to právě pregnylu, alě nějak to zesílilo a už mám skoro tříletou potvůrku ![]()
@Setkub já měla 5000 jednotek a na testu ještě 7 den po pregnylu byly //. Zkus testnout za dva dny. Já je tam vidím, ae těžko říct jestli je to tehu nebo ne
@Setkub a ten spodní vypadá, že je chvili po testování foceny ze? No musis vydržet par dni a pak uvidíš ![]()
@Setkub Mě se zdá, že sílí
Testni zítra a porovnej se včerejším
Držím pěsti, aby to Pregnyl nebyl
![]()
Já jsem testovala 14. den po Pregnylu, ale 10000j. Byla tam slabší čárka a pak už jen sílila a teď mně tu řádí roční cipísek
Lezl na mě hyperstimulační syndrom, tak jsem testla brzy. Moc ti držím pěsti, ať to není pregnylovka ![]()
Ahoj holky. Mám 9. den po Pregnylu 5000. Od včerejška testuju, abych věděla, kdy bude test bílý. Zkouším ovu testy, protože registrují hcg úplně stejně jako TT (a jsou levnější a mám jich doma asi 100). No a včera, tj. 8. den po Pregnylu, jsem tam měla dušíka. Tak si říkám, že dnes nebo nejpozději zítra už tam snad nic nebude. No a představte si - na ovu testu se udělaly dvě naprosto stejně silné čárky! Máte s tím zkušenost? Je to Pregnyl nebo těhotenství? Předem díky za názor.
@Envie píše:
Ja po 5000 jednotkach pregnylu mela snehobilo uz 5 den po aplikaci. Ale nekomu to trva I 14 dni, nez ho vylouci, takze tezko rict. Ja si pri prvnim IVF delala testy kazdy den od pregnylu, abych plus minus vedela, co s tim me telo dela a kdy bude test negativni. Drzim pesti, aby to nebyl pregnylovy duch. Neco malo tam vidim, ale tezko rict, zda je to pregnyl ci skutecnedrzim pesti!
ahoj muzu
@Envie píše:
Ja po 5000 jednotkach pregnylu mela snehobilo uz 5 den po aplikaci. Ale nekomu to trva I 14 dni, nez ho vylouci, takze tezko rict. Ja si pri prvnim IVF delala testy kazdy den od pregnylu, abych plus minus vedela, co s tim me telo dela a kdy bude test negativni. Drzim pesti, aby to nebyl pregnylovy duch. Neco malo tam vidim, ale tezko rict, zda je to pregnyl ci skutecnedrzim pesti!
ahoj muzu
@nikinka 123 píše:
ahoj muzu
dnesk aje 5tý den od IUI apíchnutí