Jsem, nebo ne? Zkušenosti

Anonymní
28.4.15 09:54

jsem nebo ne? zkusenosti

Hezky den…tak…strucne napisu ptz jsem na mobilu…jsou to 2 tydny od pohl. styku…davali jsme si pozor…ale v dobe MS jsem zacala 4 dnyjen spinit…Teh.tes mi porad ukazuje ducha..vazne duch..uplny nic ale vidim to tam..sla jsem na krev a hcg negativni…dokoncne jsem uz vcera zacla krvacet…a prisla menstruace na kterou jsem zvykla-silna…na uzv mam prijit az mi skonci MS…jsem z toho ve stresu hlavne proto ze mi testy z moze furt ukazuji cosi… nevim..vyfotit to nejde…mam na vaj. cystu..a docetla jsem se ze duchy muze zpusobovat cysta…furt se uklidnuju ze krev byla neg. A i uz silna MS prisla…ale ty testy me stresuji..miminko neplanujem…mate nektera zkusenost? Dekuji a hezky den preju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
28.4.15 09:55

Testy jsou v tomto případě úplně bezpředmětné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.4.15 09:58

Myslím, že můžeš být opravdu klidná, to těhotenství nebude ;)

Příspěvek upraven 28.04.15 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
28.4.15 09:58

Naprosto v klidu.
Testy občas duchují, jestli je to takové sotva viditelné nic, HCG z krve negativní, tak není nad čím přemýšlet. Těhotná nejsi a tu divokou menstruaci zapříčiňuje cysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
28.4.15 10:10

Ahoj, já myslím, že ty duchy ti může způsobovat ta cysta a pokud MS už dorazila, tak můžeš být klidná… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.4.15 10:17

Pokud máš ducha, co se nedá vyfotit, hCG negativní a přišla ti MS, tak těhotná nejsi.

Jinak duchy můžeš mít i z cysty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.15 10:20

Praveze me znervoznuje to.ze at udelam jakykoliv test..tak tam je mini duch…ktery teda nesili kazdym dnem…je to furt stejny…tak snad to dela ta cysta no.. :-/

• Citovat
  • Upravit
22614
28.4.15 10:22

Já s cystama osobně zkušenost nemám, ale co jsem tu načetla, tak hodně často ty duchy způsobují ty cysty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.4.15 11:13
@Anonymní píše:
Hezky den…tak…strucne napisu ptz jsem na mobilu…jsou to 2 tydny od pohl. styku…davali jsme si pozor…ale v dobe MS jsem zacala 4 dnyjen spinit…Teh.tes mi porad ukazuje ducha..vazne duch..uplny nic ale vidim to tam..sla jsem na krev a hcg negativni…dokoncne jsem uz vcera zacla krvacet…a prisla menstruace na kterou jsem zvykla-silna…na uzv mam prijit az mi skonci MS…jsem z toho ve stresu hlavne proto ze mi testy z moze furt ukazuji cosi… nevim..vyfotit to nejde…mam na vaj. cystu..a docetla jsem se ze duchy muze zpusobovat cysta…furt se uklidnuju ze krev byla neg. A i uz silna MS prisla…ale ty testy me stresuji..miminko neplanujem…mate nektera zkusenost? Dekuji a hezky den preju

mozna to bylo ranne biochem, to se stava bezne…kdo netestuje ani netusi.Aha omlouvam se, nedocetla jsem ze duch je tam stale… ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.15 11:18

Jsem z toho na roztrhani…vazne jakykoliv mi ukazuje furt to stejny…toto me znervoznuje…jinak MS je..i krev neg. Vcera…nevim..vim ze musim pockat na dobu po MS ale ty nervy jsou sileny :/

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
28.4.15 11:25
@Anonymní píše:
Jsem z toho na roztrhani…vazne jakykoliv mi ukazuje furt to stejny…toto me znervoznuje…jinak MS je..i krev neg. Vcera…nevim..vim ze musim pockat na dobu po MS ale ty nervy jsou sileny :/

pokud je hcg negativni…tak se nemas ceho bat!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.15 11:49

Nejde to odfotit…dobre trosku jste me uklidnily..ale fakt jen trosku..nejdou mi ty testy do hlavy totiz…

• Citovat
  • Upravit
288
28.4.15 14:29

Podle mě těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.4.15 14:35
@Anonymní píše:
Nejde to odfotit…dobre trosku jste me uklidnily..ale fakt jen trosku..nejdou mi ty testy do hlavy totiz…

dels porad jen jeden druh testu? jednu znacku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.15 14:41

Nene..mam znacky ruzny praveze…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení