Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím, že můžeš být opravdu klidná, to těhotenství nebude ![]()
Příspěvek upraven 28.04.15 v 09:59
Naprosto v klidu.
Testy občas duchují, jestli je to takové sotva viditelné nic, HCG z krve negativní, tak není nad čím přemýšlet. Těhotná nejsi a tu divokou menstruaci zapříčiňuje cysta.
Ahoj, já myslím, že ty duchy ti může způsobovat ta cysta a pokud MS už dorazila, tak můžeš být klidná… ![]()
Pokud máš ducha, co se nedá vyfotit, hCG negativní a přišla ti MS, tak těhotná nejsi.
Jinak duchy můžeš mít i z cysty ![]()
Praveze me znervoznuje to.ze at udelam jakykoliv test..tak tam je mini duch…ktery teda nesili kazdym dnem…je to furt stejny…tak snad to dela ta cysta no.. :-/
Já s cystama osobně zkušenost nemám, ale co jsem tu načetla, tak hodně často ty duchy způsobují ty cysty ![]()
@Anonymní píše:
Hezky den…tak…strucne napisu ptz jsem na mobilu…jsou to 2 tydny od pohl. styku…davali jsme si pozor…ale v dobe MS jsem zacala 4 dnyjen spinit…Teh.tes mi porad ukazuje ducha..vazne duch..uplny nic ale vidim to tam..sla jsem na krev a hcg negativni…dokoncne jsem uz vcera zacla krvacet…a prisla menstruace na kterou jsem zvykla-silna…na uzv mam prijit az mi skonci MS…jsem z toho ve stresu hlavne proto ze mi testy z moze furt ukazuji cosi… nevim..vyfotit to nejde…mam na vaj. cystu..a docetla jsem se ze duchy muze zpusobovat cysta…furt se uklidnuju ze krev byla neg. A i uz silna MS prisla…ale ty testy me stresuji..miminko neplanujem…mate nektera zkusenost? Dekuji a hezky den preju
mozna to bylo ranne biochem, to se stava bezne…kdo netestuje ani netusi.Aha omlouvam se, nedocetla jsem ze duch je tam stale… ![]()
Jsem z toho na roztrhani…vazne jakykoliv mi ukazuje furt to stejny…toto me znervoznuje…jinak MS je..i krev neg. Vcera…nevim..vim ze musim pockat na dobu po MS ale ty nervy jsou sileny :/
@Anonymní píše:
Jsem z toho na roztrhani…vazne jakykoliv mi ukazuje furt to stejny…toto me znervoznuje…jinak MS je..i krev neg. Vcera…nevim..vim ze musim pockat na dobu po MS ale ty nervy jsou sileny :/
pokud je hcg negativni…tak se nemas ceho bat!
Nejde to odfotit…dobre trosku jste me uklidnily..ale fakt jen trosku..nejdou mi ty testy do hlavy totiz…
@Anonymní píše:
Nejde to odfotit…dobre trosku jste me uklidnily..ale fakt jen trosku..nejdou mi ty testy do hlavy totiz…
dels porad jen jeden druh testu? jednu znacku?
Hezky den…tak…strucne napisu ptz jsem na mobilu…jsou to 2 tydny od pohl. styku…davali jsme si pozor…ale v dobe MS jsem zacala 4 dnyjen spinit…Teh.tes mi porad ukazuje ducha..vazne duch..uplny nic ale vidim to tam..sla jsem na krev a hcg negativni…dokoncne jsem uz vcera zacla krvacet…a prisla menstruace na kterou jsem zvykla-silna…na uzv mam prijit az mi skonci MS…jsem z toho ve stresu hlavne proto ze mi testy z moze furt ukazuji cosi… nevim..vyfotit to nejde…mam na vaj. cystu..a docetla jsem se ze duchy muze zpusobovat cysta…furt se uklidnuju ze krev byla neg. A i uz silna MS prisla…ale ty testy me stresuji..miminko neplanujem…mate nektera zkusenost? Dekuji a hezky den preju