Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já občas tady nakouknu do jedné diskuze a tam když dá někdo pro mě viditelně negativní test tak se najde minimálně několik, které tam toho ducha vidí… Máš fotku?
Jinak bohužel to se někdy stává
proto netestuj dřív než po vynechané MS
@JaneDoe když měla mít ms před týdnem, tak testovala po vynechané ms…
@tereza887 od někoho, kdo už děti top má, to zní strašně, a le je to moudrost přírody.. něco tam nebylo správně a proto to celé odešlo… pokud byl týden od vynehání jen duch, tak to pravděpodobně bylo neprosperující těhu od začátku… držím palečky, ať se zadaří příště a co nejdříve!!!
@Krrysa píše:
@JaneDoe když měla mít ms před týdnem, tak testovala po vynechané ms…
jo pravda, já jsem to blbě přečetla… myslela jsem že týden před si dělala testy ![]()
@tereza887 Poučení pro příště pro tebe i přítele: nemá smysl testovat dřív jak několik dní po vynechané menstruaci.
@tereza887 jojo, tak v tom případě má pravdu @JaneDoe, spoléhat na jistotu testu týden před ms je hoodně riskatní.. zřejmě došlo k oplození, a le mimi se z nějakého důvodu neuchytilo… a teda obcházet říbuzné s duchem an testu, no nevím.. ponaučení pro příště…
já jsem 16. tt a vědí to jen dvě kamarádky, kdyby se cokoliv stalo, je člověk ušetřenej přesně tohohle…
Někdy se prostě stane, že zárodek odejde s opožděnou menstruací. Měla jsem to u prvního těhotenství taky.
@tereza887 to už je krásná čárka, asi se mimi neuchytilo, mrzí mě to, ale to se stává
Tak jsou 2 možnosti, bud miminko odešlo s MS a nebo patří s k těm ženám, co jsou těhotné a MS maji ještě 1-3×. Zatím to ber, jako ze to nevyšlo a zkus udělat testy třeba za 3-4 týdny a uvidis. Naděje umírá poslední ![]()
@tereza887 což o to, duch je to moc hezkej.. dobře viditelnej… ale prostě příště raději později
![]()
Někdo tu už psal, že můžeš mít MS, i když jsi těhu. Zkus sledovat průběh menstruace a testnout později.