Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, zajímalo by mě jakou nejdelší dobu jste měly mezi cykly bez toho aniž by jste byly těhotné. Já jsem nyní 44DC a pořád čekám až dorazí ![]()
Příspěvek upraven 18.04.15 v 14:47
@amaenula ahoj, u mě to byly dva měsíce, na vině byly polycystické vaječníky:(
Deset měsíců od poslední ms- těhotenství a dvacet měsíců k tomu, po dobu kojení. Celkem pauza 30 měsíců když nepočítám očistky po porodu
.
Pardon nedalo mi to. Fakt paráda neřešit každý měsíc menstruaci ![]()
@Vcielka píše:
Deset měsíců od poslední ms- těhotenství a dvacet měsíců k tomu, po dobu kojení. Celkem pauza 30 měsíců když nepočítám očistky po porodu.
Pardon nedalo mi to. Fakt paráda neřešit každý měsíc menstruaci
Holky myslela jsem bez těhu omlouvám se, přidala jsem do dotazu
Cca - 60-70 dní. Nemocná nejsem. Otěhotněla sem přirozeně a celkem rychle ![]()
Mně se stane tak 3× za rok, že to nedostanu. Tak to trvá už skoro roky, je to asi tím, že hodně pracovně cestuji, spím po hotelech, to na to někdy prý může mít vliv, protože po gyn. stránce jsem v pořádku.
Příspěvek upraven 18.04.15 v 15:05
@RadkaCh tak promiň jestli se tě to dotklo, bylo to myšleno z legrace. Mazat to asi nemá smysl
Muj nejdelsi cyklus byl zhruba 70 dni, ale to bylo zhruba rok od porodu (zadne kojeni) a hrozne nepravidelne ms, hned dalsi byla po 3,5 tydnech. Takze je mozne, ze se jeste telo davalo do poradku. Jinak bezne v zivote jsem mela 1-2× do roka cyklus zhruba 40-50 dni. Otehotnet nemam problem.
Běžně mám cyklus 40 dní a poslední jsem čekala 60 a nakonec jen díky vyvolávačce ukončila čekání
Kdyz jsem nebrala antikoncepci tak jsem mela menstruaci tak dvakrat trikrat do roka. Kolik to bylo dni fakt netusim.
Nikdy jsem to nepocitala. Ani kolik mesicu. Mozna neco mezi 4 az 6 od sebe.