Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den,
Rada bych se s vami podelila o vysledky meho testovani a poptala se na nazor. Carka TT je hrozne slaba a tak bych se rada zeptala zkusenejsich, zda jde o tehotenstvi. Menstruaci jsem nedostala 4 den. Na fotkach jsou testy ze vcerejska a dnesniho dne. Dekuji predem za nazory.
Je nějáký důvod, proč to musíš vědět ihned a nepočkat třeba týden, jestli se test nevyjasní, nebo dýl, jestli to pude vidět u gyndra?
Moc dekuju za prispevky. No ja jsem si dite prala a nemuzu to vydrzet cekat cely dlouhy TYYYYDEN.. :-/
No ono to ani neni o tom rozumu ale.. clovek tomu asi nedokaze uverit, ze se zadarilo.. ![]()
@Hermanek1 píše:
No ono to ani neni o tom rozumu ale.. clovek tomu asi nedokaze uverit, ze se zadarilo..
jasné, tak gratuluju vypadá to dobře.. ale raději se neraduj předčasně ![]()
No prave.. abych se neradovala predcasne.. toho se bojim.. :-/ ten tyden bude asi dlouhy.. :-/
@Hermanek1 píše:
Moc dekuju za prispevky. No ja jsem si dite prala a nemuzu to vydrzet cekat cely dlouhy TYYYYDEN.. :-/
A vis ze te ceka celych dloooouhych 9mesicu? ![]()
@Hermanek1 tak ta dnešní už je pěkná, testuj ob den pokud vydržíš a měl by být vidět rozdíl. Ale testuj stejnou značkou ![]()
9 mesicu bych prezila.. ale horsi je ta nejistota jestli to klaplo nebo neee.. Ale podle tech testu asi jo. Nebo jste mi aspon potvrdili to, cemu nemuzu verit jeste.
Já nevím, co je na tom nejasného. Ty čárky tam prostě jsou. Podle mě teda už netestuj.