Síla čárky na novém Mamatestu

3074
12.4.15 22:29

Síla čárky na novém Mamatestu

Ahoj holky,

jakou máte zkušenost s novým fialovým Mamatestem? Ukáže vám stejně barevnou čárku jako tu kontrolní? Já ji mám už pár dní silnou a objeví se hned (ráno i večer), ale není úplně stejně tmavá. Je možné, že je nyní v testovací čárce méně barviva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3681
12.4.15 22:31

Ja jsem nikdy na testu (i mamatestu) nemela testovaci carku stejne silnou jako kontrolni a tehotna jsem byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
12.4.15 22:33

Mně je jasný, že těhotná jsem. Jen mě zaráží, že víc jak 2 týdny po vynechání není ta čárka stejně silná. Přitom spousta holek tady píše, jak ji měla stejně silnou pár dní po vynechání. Už mi to přijde právě divný. Měla bych být na konci 7.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
12.4.15 22:49

@Majdina82 já to samé, co @Gorlami, taky byla vždycky trochu slabší. Mamatest jsem si dělala v prosinci a pak pár týdnů na to, čárka i po těch pár týdnech slabší, asi je to normální. V tom 7tt., co jsi teď, už můžeš jít pomalu na gyndu a pak už můžeš na testy prdět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
12.4.15 22:51

Ja jsem mela poprve (tak 5tt) silnou, ale vubec ne jako kontrolni. Pak mi dokonce trochu zeslabla a pak uz jsem si testy nedelala, aby me to nestresovalo, ze je treba trosku slabsi nez minule… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
12.4.15 22:57

Ahoj, já jsem testovala 2 dny po vynechání, 4 dny, pak ještě nějak pro sichr někdy v 7 tt a tu čárku jsem nikdy neměla úplně silnou, taky jsem z toho byla trochu nervozní a před 2 dny jsem začala 2.trimestr ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
13.4.15 07:24

Ta čárka ani nemůže být stejně barevná, když testuje něco jinýho, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
13.4.15 07:31

Holky, to jste mě trochu uklidnily, díky :) K doktorce jsem objednaná na tuto středu, tak se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.15 08:51

Když víš, že jsi těhotná, tak proč řešíš barvu čárky? Bývá to tak docela často, že ze začátku těhotenství bývá čárka slabší, anebo vůbec :-)
Důležitější je ten fakt, že jsi těhotná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
13.4.15 09:03

@Pavlína Kr. Protože už mám za sebou jedno ZT a to se mi objevila slabá čárka. Proto jsem teď chtěla vidět před vyšetřením stejně silnou :) Toť vše, jen pro lepší pocit před UZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
13.4.15 09:17

Holky, mám 4 dny zpoždění a dnes na testu slabá čárka (v reálu je vidět líp), ovulace byla určitě v půlce cyklu, tak si říkám, že už by čárka měla být silnější, se synem jsem měla už dálnice, vím, že se nedá srovnávat, ale stejně mi to neda…tak snad bude čárka sílit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Holky, mám 4 dny zpoždění a dnes na testu slabá čárka (v reálu je vidět líp), ovulace byla určitě v půlce cyklu, tak si říkám, že už by čárka měla být silnější, se synem jsem měla už dálnice, vím, že se nedá srovnávat, ale stejně mi to neda…tak snad bude čárka sílit…

• Citovat
  • Upravit
32
@Majdina82 píše:
Ahoj holky,jakou máte zkušenost s novým fialovým Mamatestem? Ukáže vám stejně barevnou čárku jako tu kontrolní? Já ji mám už pár dní silnou a objeví se hned (ráno i večer), ale není úplně stejně tmavá. Je možné, že je nyní v testovací čárce méně barviva?

Chápu tvůj dotaz a věř že na mamatestu nedocílíš stejně silné. Kup si jiný test a tam bude dálnice:)) Mám to taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
13.4.15 09:18

Omlouvám se za dvojí vložení příspěvku, uklikla jsem se ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.4.15 13:41

J holky. prosím moc o radu. v patek jsem si delala tehu test takovej ten co vypadá jak teploměr. udelala jsem si ho skrz povolování v podbřišku. test mi ukázal slabé pozitivní. Dneska jsem si dělala jiný test cemio jsou to ty prouzky a test mi vyšel negat. břicho me porad poboliva. myslíte ze to může byt těhotenství? Menses jsem mela normalni u dcery jsem mela první měsíc taky menses a přitom jsem byla těhotná. pprostě me zarazilo ze dnes nebyl na testu ani duch..co myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí