Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...@kojizek Těžko říct
Nemám zkušenost ani s jedním z těchto testů. Zkus za pár dní nebo si kup digitální test Clearblue. Ten je jeden z nespolehlivějších, akorát stojí okolo 200 Kč.
@Lenule15 Já ji měla podobnou a dnes už mám // jasně vidět. Akorát nevím, kdy přesně byla ovulace a taky nevím, zda je vše v pořádku. K doktorce jdu až ve středu.
@Majdina82 dělala jsem ještě od dr.maxe a tam jsou obě skoro stejné. Já budu volat dr ve čtvrtek, tak si myslím, že mě objedná až tak za 14 dní. Jinak držím palce, at dopadne ve středu vše v pořádku ![]()
Ahoj holky, tak jsem včera zjistila, že Mamatest opravdu asi nedobarví // úplně stejně. Včera jsem si koupila od dr. maxe a test dělala večer a byly stejně silné. To na mamatestu nikdy stejné nebyly. Takže si myslím, že u Mamatestu je to marketingový tah, aby si holky koupili těch testů co nejvíce, pokud chtějí vidět stejně silné čárky. Ale stejně se toho asi nedočkají
Přikládám test ze včera Lady max (modrý) a test z předešlého dne Mamatest (fialový).
@Majdina82 píše:
Ahoj holky, tak jsem včera zjistila, že Mamatest opravdu asi nedobarví // úplně stejně. Včera jsem si koupila od dr. maxe a test dělala večer a byly stejně silné. To na mamatestu nikdy stejné nebyly. Takže si myslím, že u Mamatestu je to marketingový tah, aby si holky koupili těch testů co nejvíce, pokud chtějí vidět stejně silné čárky. Ale stejně se toho asi nedočkajíPřikládám test ze včera Lady max (modrý) a test z předešlého dne Mamatest (fialový).
Tak ja nevim jak ostatni, ale ja jsem nikdy neusilovala o to, aby byly obe carky stejne silne, myslela jsem, ze to ani nejde
; mne treba i ten test z Dr. Maxe ukazal testovaci vyrazne slabsi.