Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemusela to být MS, ale krvácení při zahnizďování. Počkej týden až dva a test zopakuj a pak budeš chytřejší. ![]()
Mohlo to byt uhnizdeni a nebo jsi mela slabou ms a stejne jsi tehotna. Nekdo to tak ma ![]()
Je tam malinko vidět, ale to ještě nemusí nic znamenat. Jak jsem psala výš, zopakuj test za týden a pokud čárka sílí, tak je to jasné. ![]()
Ahoj holky, potřebovala bych radu, nechci se nikomu svěřovat, ale potřebuji něčí názor. Tak kdyby jste byly tak hodné. Mám zpoždění 5tým dnem, ovulaci jsem měla 21.3. v ten den i sex( nechráněný) MS jsem měla dostat 4.4 a do teď nic. Pár dní poté mě začaly šíleně bolet prsa a měla jsem citlivé bradavky. Poslední dny pocituju nafouklé břicho a takové jednorázové píchání v něm, časté čůrání, vyšší teplota, závratě. nezvracela jsem, ale mám pocit jakoby se mi chtělo, trošku změnu chuti i vnímám jinak čich. Dnes jsem si ve sprše všimla, že mám tvrdší prsa a na nich jemně vystouplou modrou žílu(nemívám).objevil se i bilý výtok. Myslíte, že bych mohla bytt těhotná? vím, že mi to líp řekně TT, ale bojím se zklamaní, co si myslíte vy? předem moc děkuji ![]()
@LAnonym asi takhle - mela jsem vsechny tyhle priznaky a vsechny jsem si vsugerovala
tehotna jsem nebyla.. udelej test.. nic jineho ti nezbyde.
@Kacatko1986 tak snad to tak nemam:D udělám.. A ještě, když si prohmatam bříško, je takové tvrdé spíše na levé straně, je to normální!?
@LAnonym Ahojky přesne přiznaky mám každy měsíc
na flek stejně tak že ja tady tomu neveřím
prostě psychika
ale udělej si test a dej vědět
Já mám ted po jednoděnní ms ducha na testu přiznaky žadné na vic virozu
…a že bych byla těhu fakt neveřím
tak to neřeším a počkam do další ms na ty dušíky neveřím ![]()
Dobrý den prosím o radu. Měla jsem týden zpoždění MS. těhotenský test byl negativní. Po týdnu se dostavila MS ale měla jsem to cca 3 dny a 2 dny jsem jen špinila teď jsou to 3 dny po špinění a test mi ukázal ducha ale až déle než po těch 3 minutách mohu být těhotná?? děkuji moc za rady.
Ahojte tento mesic jsem mela den ms a teď týden po ms mám ducha na testu! Co to má být? Je to chyba testu? delala jsem dva u obou duch.