Dle UTZ - Vajíčko připravené k ovulaci

Anonymní
7.4.15 13:17

Dle UTZ - Vajíčko připravené k ovulaci

Ahoj holky,

mám dotaz… 9.3. jsem byla na gyndě, při vyšetření jsem si trochu stěžovala na bolest okolo pravého vaječníku, Dr udělala ultrazvuk a ze je na vaječníku připraveno vajíčko k ovulaci, takže proto může být břicho citlivé… Ten den jsme měli s přítelem přerusovany sex, jinak nechraneni…
Poslední MS jsem měla 1.-5.3., to byla také první menstruace po vysazeni HA, která přišla na čas. Počítala jsem tedy s MS na konci března, ta ale nikde… Dělala jsem si dva testy, poslední včera, vždy negativní…
Myslíte, ze je možné, aby se vajíčko připravené k ovulaci nakonec neuvolnilo a k ovulaci nedošlo, čímž se mi MS mohla posunout nebo i přesto, ze by ovu proběhla dle doktorky a vajíčko se neoplodnilo, ze by po témeř měsíci z těla ještě neodeslo? Děkuji za pomoc… A samozřejmě vím, ze jsme se měli s přítelem chránit lépe, vůbec nevím, co nás to napadlo, ale to teď řešit nechci, to už zpět nevezmu… Miminko bychom si nejspíše nechali, i kdyz by to bylo složité… Děkuji za ponechání anonymu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1437
8.4.15 20:42

Nemyslim si, ze by k ovulaci nedoslo. Pokud byl folikul pripraveny k prasknuti, tak by podle me mel prasknout. Jinak neoplodnene vajicko zanika ve vejcovodu, ms je jen delozni sliznice a krev. Dle me muzes byt tehotna, ale test neni pozitivni, takze zkus jeste pockat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.15 21:42

Volala jsem k doktorce, sestra se mě po telefonu zeptala, co tedy chci, když je test negativní :D nakonec jsem se s ni domluvila a jdu k doktorce v pondělí… No tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex