Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, nesnažíme se o miminko, necháváme tomu volný průběh, ale kdyby se nám „upeklo troubě“ byli bychom rádi. Jsem 38 bez ms, před 3 dny mi vyšel test neg. normálně mám ms kolem 30 dní. Dnes jsem začala lehce špinit, ale vesměs jenom na papíře. Bolesti břicha mám velké, ale to mám u každé ms, ale nikdy jsem ze začátku nešpinila hned jsem to dostala „naplno“. Dnes ráno mi bylo opravdu špatně na zvracení a potom odpoledne když jsem ucítila jídlo. Máte někdo takové zkušenosti?:)
Nebrala jsi antibiotika, necestovala jsi teď, nemáš stresy, nezhubla jsi, nepřibrala jsi?
@Lorelaine Myslím že by mohlo být zaděláno… ![]()
Jinak dojdi si k doktorce težko ti někdo něco diagnistikuje na dálku…
@Lorelaine píše:
Ahoj, nesnažíme se o miminko, necháváme tomu volný průběh, ale kdyby se nám „upeklo troubě“ byli bychom rádi. Jsem 38 bez ms, před 3 dny mi vyšel test neg. normálně mám ms kolem 30 dní. Dnes jsem začala lehce špinit, ale vesměs jenom na papíře. Bolesti břicha mám velké, ale to mám u každé ms, ale nikdy jsem ze začátku nešpinila hned jsem to dostala „naplno“. Dnes ráno mi bylo opravdu špatně na zvracení a potom odpoledne když jsem ucítila jídlo. Máte někdo takové zkušenosti?:)
Myslím si, že přijde ms. Test už by ti ukázal.
Udělej si test. Jít k dr.je předčasné. Když nevíš, kdy byla ovulace, těžko hádat…
Udělej ještě test a čekej. K doktorce až tak při dvoutýdenním zpoždění. Radši i déle.
@Lorelaine Tak jako být přes měsíc bez ms, těhotná být můžeš, ale řekla bych, že test už by to měl ukázat
Ty příznaky mohou klidně znamenat něco jiného, já už bych asi byla dávno u doktora ![]()
Neco podobného se mi taky přihodilo. MS nikde, bolesti bricha, nevolnost, testy negativni.Dr.mi rekla, ze telo neni stroj a at tomu necham volny průběh. MS nakonec po pae dnech dorazila. Opravdu bych ti prala, at je to tehotenstvi, ale kdyby ne, neboj, MS dojde.
@Lorelaine píše:
tomu nerozumím ![]()
Já jsem na tom podobně, před týdnem jsem to měla dostat, test negativní. Jsem z toho dost nervni ![]()
@Zdenilda píše:
Neco podobného se mi taky přihodilo. MS nikde, bolesti bricha, nevolnost, testy negativni.Dr.mi rekla, ze telo neni stroj a at tomu necham volny průběh. MS nakonec po pae dnech dorazila. Opravdu bych ti prala, at je to tehotenstvi, ale kdyby ne, neboj, MS dojde.
To je přesný. Taky už jsem tady četla, že test nic nic a těhotenství bylo…
Zkoušej testy dál a kdyby bylo divně, jdi k dokrotovi. Ale ohledně těhotenství je brzy. Já měla jednou za asi 3/4 roku mens. po 42-45 dnech, místo 31-33. Doktorka mi řekla, že je to normální a stává se to. Nikdy jsem to nijak neřešila.
K doktorovi jdu 10.4 na klasickou rroční prohlídku, ale když už tam buduu, tak se ho na to zeptám. já jsem tady taky četla strašně moc případů, že neměly dlouho ms, potom ji dostaly, ale třeba jenom na 2 dny a doktor jim řekl že už jsou davno tehotné a když si dělaly test by negativní, je to k zbláznění ![]()