Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jiná možnost? asi jedině čekat.. ale to je „trochu“ nespolehlivé
Každopádně, pokud přítel miminko chce, tak mu to asi jen tak omylem „neuniklo“, takže si raději nech napsat antiko, pokud opravdu dítko nechceš ![]()
No asi žádná.. Takže mu to ujelo naschvál? Občas jsou tu diskuze, kdy to navlíkne ženská. A všichni jí odsoudí. Takže jestli to bylo naschvál, je to naprosté narušení důvěry a důvod k rozchodu. Chraň se lépe a najdi si někoho, kdo děti taky nechce. Nevím co jinýho ti říct. Hlavně co nejrychleji, čím dřív, tím spíš zabere.
No hlavne si vyreste tu situaci doma, protoze jestli pritel chce miminko, tak aby se mu ta „nahoda“ nestavala pravidelne.
tusis, kdy mas ovulaci a v jake fazi cyklu jsi? pokud bys realne mohla byt tehotna a dite fakt nechtela a eventualne zvazovala potrat, tak bych vzala ten postinor.
@Anonymní píše:
Ahoj raději anonymně..:-( už ted vím jak mě odsuzujeteVčera to příteli uniklo plnou parou do mě
já miminko nechci a přítel ano.. chtela jsem se zeptat jestli je jiná možnost krom postinoru?
ne, není. Když nechceš dítě, chraň se.. takhle mi to zavání tím, že přítel to udělal schválně ![]()
Souhlasím s holkama, a přeji ti, aby jsi ty miminko nakonec chtěla. I v takových případech je početí určitý zázrak. Někdy to tak je, že jeden chce a druhý ne. Třeba tě k tomu osud nějak chce dokopat…
(pardon za výraz)
No kdyz chlapovi veris, ze si da bacha.. Postinor jedine. Nic jineho nebude nebo pak potrat pokud mas na to nervy.
Zajdi k MUDr. pro pilulku
Pokud dítě nechceš, nemá smysl něco lámat přes koleno.
Jiná možnost je jedině čekat.
Ale pokud to dítě fakt nechceš, tak je to samozřejmě risk. Lepší Postinor po sexu, než potom řešit případnou interrupci ji vzniklého plodu. A taky doporučuji to probrat doma, protože pokud přítel dítě chce, tak se mu tyhle „omyly“ mohou stávat klidně několikrát do měsíce.
Myslim, ze to udelal trochu naschval..ale nastesti souhlasi s postinorem. Ja nevim kdy mam ovulaci bohuzel nevim ani jak se pocita.
@Anonymní píše:
Myslim, ze to udelal trochu naschval..ale nastesti souhlasi s postinorem. Ja nevim kdy mam ovulaci bohuzel nevim ani jak se pocita.
Kdy jsi mela prvni den posledni menstruace a po kolika dnech mas cykly? Dosla bych si pro postinor a chlapa bych se vubec neptala ![]()
@Anonymní píše:
Tak je to fakt v. ůl. Postinor je pěkná sra. čka a může ti pěkně rozhodit tělo. A nemůže se brát často, tak se prosím začni chránit. Nebo tu brzo bude diskuze, zase to do mě pustil, Postinor mi nechtějí prodat, protže jsem ho měla nedávno.
tyhlety stránky po grafické stránce sice nejsou nejdokonalejší, ale najdeš tam mnohé odpovědi na své otázky.
@Anonymní píše:
A kdyby nesouhlasil, tak budeš radši rodit?
Ahoj raději anonymně..:-( už ted vím jak mě odsuzujete
Včera to příteli uniklo plnou parou do mě
já miminko nechci a přítel ano.. chtela jsem se zeptat jestli je jiná možnost krom postinoru?