Nechráněný sex - nechci miminko

Anonymní
30.3.15 11:44

Nechraneny sex nechci miminko

Ahoj raději anonymně..:-( už ted vím jak mě odsuzujete :-( Včera to příteli uniklo plnou parou do mě :-( já miminko nechci a přítel ano.. chtela jsem se zeptat jestli je jiná možnost krom postinoru? :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35029
30.3.15 11:47

Jiná možnost? asi jedině čekat.. ale to je „trochu“ nespolehlivé :nevim: Každopádně, pokud přítel miminko chce, tak mu to asi jen tak omylem „neuniklo“, takže si raději nech napsat antiko, pokud opravdu dítko nechceš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.3.15 11:48

No asi žádná.. Takže mu to ujelo naschvál? Občas jsou tu diskuze, kdy to navlíkne ženská. A všichni jí odsoudí. Takže jestli to bylo naschvál, je to naprosté narušení důvěry a důvod k rozchodu. Chraň se lépe a najdi si někoho, kdo děti taky nechce. Nevím co jinýho ti říct. Hlavně co nejrychleji, čím dřív, tím spíš zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.3.15 11:48

No hlavne si vyreste tu situaci doma, protoze jestli pritel chce miminko, tak aby se mu ta „nahoda“ nestavala pravidelne.

tusis, kdy mas ovulaci a v jake fazi cyklu jsi? pokud bys realne mohla byt tehotna a dite fakt nechtela a eventualne zvazovala potrat, tak bych vzala ten postinor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.3.15 11:51
@Anonymní píše:
Ahoj raději anonymně..:-( už ted vím jak mě odsuzujete :-( Včera to příteli uniklo plnou parou do mě :-( já miminko nechci a přítel ano.. chtela jsem se zeptat jestli je jiná možnost krom postinoru? :-(

ne, není. Když nechceš dítě, chraň se.. takhle mi to zavání tím, že přítel to udělal schválně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
30.3.15 11:53

@ixule Jojo, to mně taky napadlo, že to nebylo omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
30.3.15 11:55

Souhlasím s holkama, a přeji ti, aby jsi ty miminko nakonec chtěla. I v takových případech je početí určitý zázrak. Někdy to tak je, že jeden chce a druhý ne. Třeba tě k tomu osud nějak chce dokopat… :kytka: (pardon za výraz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35999
30.3.15 11:58

No kdyz chlapovi veris, ze si da bacha.. Postinor jedine. Nic jineho nebude nebo pak potrat pokud mas na to nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
30.3.15 11:59

Zajdi k MUDr. pro pilulku
Pokud dítě nechceš, nemá smysl něco lámat přes koleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.3.15 11:59

Jiná možnost je jedině čekat. :nevim: Ale pokud to dítě fakt nechceš, tak je to samozřejmě risk. Lepší Postinor po sexu, než potom řešit případnou interrupci ji vzniklého plodu. A taky doporučuji to probrat doma, protože pokud přítel dítě chce, tak se mu tyhle „omyly“ mohou stávat klidně několikrát do měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.15 12:12

Myslim, ze to udelal trochu naschval..ale nastesti souhlasi s postinorem. Ja nevim kdy mam ovulaci bohuzel nevim ani jak se pocita.

• Citovat
  • Upravit
5667
30.3.15 12:31
@Anonymní píše:
Myslim, ze to udelal trochu naschval..ale nastesti souhlasi s postinorem. Ja nevim kdy mam ovulaci bohuzel nevim ani jak se pocita.

Kdy jsi mela prvni den posledni menstruace a po kolika dnech mas cykly? Dosla bych si pro postinor a chlapa bych se vubec neptala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.3.15 12:33
@Anonymní píše:

Tak je to fakt v. ůl. Postinor je pěkná sra. čka a může ti pěkně rozhodit tělo. A nemůže se brát často, tak se prosím začni chránit. Nebo tu brzo bude diskuze, zase to do mě pustil, Postinor mi nechtějí prodat, protže jsem ho měla nedávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.3.15 12:34

http://merenibt.xf.cz/

tyhlety stránky po grafické stránce sice nejsou nejdokonalejší, ale najdeš tam mnohé odpovědi na své otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
30.3.15 12:35
@Anonymní píše:

A kdyby nesouhlasil, tak budeš radši rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí