Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@j.a.n.i1 @j.a.n.i1 Hele, přišla jsem odpovědět zakladatelce, co bych udělala já, ne se s tebou hádat.
Kromě toho, on jí řekl, že „se nemusí bát“, tak ano, z toho titulu ať to zacvaká všechno. Pro fifty-fifty bych byla v případě, kdyby se ona chránila a podělalo se to.
Zaručil se, tak ať si svoji debilitu vyžere. V 54 už by mohl znát a ovládat svoje tělo. A to, že se jí to bál říct včas, kdy to ještě mohl vyřešit Postinor, to radši nekomentuju vůbec.
Páčko.
@LucinkaT píše:
Ahoj. Jsem bezradna. Milenec mi dnes sdelil, ze se do me udelal, neberu nic, kdyz jsme spolu spali 12. den meho cyklu. Bal se mi to rict driv.Cyklus mivam 28 denni a ovu bolesti jsem mela 10.-11. den. Na Postinor je pozde. Jsem dnes 18. den cyklu a desne se bojim. Nevim ani proc to sem pisu. Mimi bych i brala, ale s milencem?
Pritele nemam a on ma pritelkyni.
Co jde jeste delat? Sle zase by uz bylo po ovu, kdyz ty bolesti 12. DC uz nebyly.
Existuji tablety na potraceni, predepisuje je gynekolog..je to asi dost bolestivy ale lepsi nez miniinterupce.
@LucinkaT Bez urážky, si blbá. To si nepoznala že se do tebe udělal? Někudy to muselo odcházet
ale teď už se jen modli.
@morgana1 No a já zas jen napsala svůj názor na nápad bonzování jeho partnerce, prostě mi to přijde hodně ubohé, kor když s oním dotyčným spím.
@LucinkaT píše:
No 28 a on 54![]()
rekl mi, ze se nemusim bat
Hmm chytrej chlap. „Dedek“ co si nabali mladou nanu. Jsi blba, to se jinak rict neda. Bojis se ze budes mit dite? A co takhle AIDS? To bych se spis bala
Holka holka, mas tohle zapotřebí? Proc nemáš antikoncepci nebo tělísko??? Když už spíš s milencem bez kondomů. Doufejme, že jeho plodnost už je za zenitem…
Ja si nemuzu pomoct ale jak na tim premyslim, tak mi to zveda mandle. Muzete mi prosim nekdo vysvetlit, jak muze nekdo spat s chlapem (nehlede na vzajemny vek) s tim, ze vi, ze dotycny ma partnerku/manzelku? Jak to te druhe zene muzete udelat? Muzete se vubec na sebe podivat a nepozvracet se ze sebe?
kdyby mi takhle sla zenska na chlapa tak bych si ji pekne podala..no i kdyz… takova nicka uboha by mi za to nestala. Klidne me ukamenujte, ale prijde mi to jako upadek a zena co tohle dela je u me proste jen spinava k..va
@Janka24 je jich bohužel dost a proto je i tolik rozvracenych vztahu a manželství a některé jsou velmi udatné. Znám z popisu velmi blízké kamarádky
Naštěstí to pro ni dopadlo dobře. Znovu se vdala a má děti. Exmanžela už milenka opustila a vdala se za jeho kamaráda…
@truelly píše:
@Janka24 je jich bohužel dost a proto je i tolik rozvracenych vztahu a manželství a některé jsou velmi udatné. Znám z popisu velmi blízké kamarádky
Naštěstí to pro ni dopadlo dobře. Znovu se vdala a má děti. Exmanžela už milenka opustila a vdala se za jeho kamaráda…
To je ale strasny…
nicmene dobre, ze pro kamaradku to dopadlo dobre ![]()
@Janka24 uznávám, ale mně v hlavě vrta spíš to… jak to může udělat ten chlap, když ví že na něj doma čeká žena.. té milence je to podle mého jedno
@lachtanice86 ano, naprosty souhlas, ze ten chlap je taky hovado. To je jasne.
@Janka24 mám kamarádku, upřímně, žádná krasavice, cca 140kilo, je ji 25 a vystřídala už takových 12 chlapů co mi řekla. No nic, ale takové 2 třetiny chlapů co měla, byli zenati. Ptala jsem se jí na to jestli ji to nevadí. Odpověděla něco ve smyslu že ona žádné závazky nemá a může spát s každým který chce. A to jestli má doma ženu nebo dítě není její problém. Alespoň je chytrá a používá kondom. Takže tak nějak. Já to taky nechápu, ale je to její život. To ona je nešťastná že nemá stálého partnera a všem dělá matraci, ví to ale sex ji baví a bez něj být nechce.
@Janka24 píše:
Ja si nemuzu pomoct ale jak na tim premyslim, tak mi to zveda mandle. Muzete mi prosim nekdo vysvetlit, jak muze nekdo spat s chlapem (nehlede na vzajemny vek) s tim, ze vi, ze dotycny ma partnerku/manzelku? Jak to te druhe zene muzete udelat? Muzete se vubec na sebe podivat a nepozvracet se ze sebe?kdyby mi takhle sla zenska na chlapa tak bych si ji pekne podala..no i kdyz… takova nicka uboha by mi za to nestala. Klidne me ukamenujte, ale prijde mi to jako upadek a zena co tohle dela je u me proste jen spinava k..va
Upřímně, pokud ji neznám, tak je to problém toho chlapa a nikoliv můj… samozřejmě někomu koho znám a mám s ním nějaký rozumný vztah bych to neudělala.
@lachtanice86 to je špína
doufám, že to někdy zažije z druhé strany, aby si uvědomila, co dělala…
@LucinkaT píše:
No 28 a on 54![]()
rekl mi, ze se nemusim bat
Je ti 28 let, jemu 54, a ještě je k tomu zadaný. Sorry, ale to jsi opravdu taková zoufalka, že si nemůžeš najít normálního chlapa? ![]()