Nechráněný sex - nechci miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1336
30.7.17 16:29

@j.a.n.i1 @j.a.n.i1 Hele, přišla jsem odpovědět zakladatelce, co bych udělala já, ne se s tebou hádat.
Kromě toho, on jí řekl, že „se nemusí bát“, tak ano, z toho titulu ať to zacvaká všechno. Pro fifty-fifty bych byla v případě, kdyby se ona chránila a podělalo se to.

Zaručil se, tak ať si svoji debilitu vyžere. V 54 už by mohl znát a ovládat svoje tělo. A to, že se jí to bál říct včas, kdy to ještě mohl vyřešit Postinor, to radši nekomentuju vůbec.

Páčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12716
30.7.17 16:42
@LucinkaT píše:
Ahoj. Jsem bezradna. Milenec mi dnes sdelil, ze se do me udelal, neberu nic, kdyz jsme spolu spali 12. den meho cyklu. Bal se mi to rict driv. :,( Cyklus mivam 28 denni a ovu bolesti jsem mela 10.-11. den. Na Postinor je pozde. Jsem dnes 18. den cyklu a desne se bojim. Nevim ani proc to sem pisu. Mimi bych i brala, ale s milencem? :oops: Pritele nemam a on ma pritelkyni. 8o Co jde jeste delat? Sle zase by uz bylo po ovu, kdyz ty bolesti 12. DC uz nebyly. :think:

Existuji tablety na potraceni, predepisuje je gynekolog..je to asi dost bolestivy ale lepsi nez miniinterupce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
30.7.17 16:42

@LucinkaT Bez urážky, si blbá. To si nepoznala že se do tebe udělal? Někudy to muselo odcházet :think: ale teď už se jen modli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
30.7.17 17:35

@morgana1 No a já zas jen napsala svůj názor na nápad bonzování jeho partnerce, prostě mi to přijde hodně ubohé, kor když s oním dotyčným spím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
30.7.17 17:39
@LucinkaT píše:
No 28 a on 54 :lol: :mrgreen: rekl mi, ze se nemusim bat :roll:

Hmm chytrej chlap. „Dedek“ co si nabali mladou nanu. Jsi blba, to se jinak rict neda. Bojis se ze budes mit dite? A co takhle AIDS? To bych se spis bala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
30.7.17 17:45

Holka holka, mas tohle zapotřebí? Proc nemáš antikoncepci nebo tělísko??? Když už spíš s milencem bez kondomů. Doufejme, že jeho plodnost už je za zenitem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
30.7.17 17:55

Ja si nemuzu pomoct ale jak na tim premyslim, tak mi to zveda mandle. Muzete mi prosim nekdo vysvetlit, jak muze nekdo spat s chlapem (nehlede na vzajemny vek) s tim, ze vi, ze dotycny ma partnerku/manzelku? Jak to te druhe zene muzete udelat? Muzete se vubec na sebe podivat a nepozvracet se ze sebe? :poblion: kdyby mi takhle sla zenska na chlapa tak bych si ji pekne podala..no i kdyz… takova nicka uboha by mi za to nestala. Klidne me ukamenujte, ale prijde mi to jako upadek a zena co tohle dela je u me proste jen spinava k..va

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
30.7.17 18:00

@Janka24 je jich bohužel dost a proto je i tolik rozvracenych vztahu a manželství a některé jsou velmi udatné. Znám z popisu velmi blízké kamarádky
Naštěstí to pro ni dopadlo dobře. Znovu se vdala a má děti. Exmanžela už milenka opustila a vdala se za jeho kamaráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
30.7.17 18:03
@truelly píše:
@Janka24 je jich bohužel dost a proto je i tolik rozvracenych vztahu a manželství a některé jsou velmi udatné. Znám z popisu velmi blízké kamarádky
Naštěstí to pro ni dopadlo dobře. Znovu se vdala a má děti. Exmanžela už milenka opustila a vdala se za jeho kamaráda…

To je ale strasny… :,( nicmene dobre, ze pro kamaradku to dopadlo dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
30.7.17 18:32

@Janka24 uznávám, ale mně v hlavě vrta spíš to… jak to může udělat ten chlap, když ví že na něj doma čeká žena.. té milence je to podle mého jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
30.7.17 18:40

@lachtanice86 ano, naprosty souhlas, ze ten chlap je taky hovado. To je jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
30.7.17 18:48

@Janka24 mám kamarádku, upřímně, žádná krasavice, cca 140kilo, je ji 25 a vystřídala už takových 12 chlapů co mi řekla. No nic, ale takové 2 třetiny chlapů co měla, byli zenati. Ptala jsem se jí na to jestli ji to nevadí. Odpověděla něco ve smyslu že ona žádné závazky nemá a může spát s každým který chce. A to jestli má doma ženu nebo dítě není její problém. Alespoň je chytrá a používá kondom. Takže tak nějak. Já to taky nechápu, ale je to její život. To ona je nešťastná že nemá stálého partnera a všem dělá matraci, ví to ale sex ji baví a bez něj být nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
30.7.17 19:00
@Janka24 píše:
Ja si nemuzu pomoct ale jak na tim premyslim, tak mi to zveda mandle. Muzete mi prosim nekdo vysvetlit, jak muze nekdo spat s chlapem (nehlede na vzajemny vek) s tim, ze vi, ze dotycny ma partnerku/manzelku? Jak to te druhe zene muzete udelat? Muzete se vubec na sebe podivat a nepozvracet se ze sebe? :poblion: kdyby mi takhle sla zenska na chlapa tak bych si ji pekne podala..no i kdyz… takova nicka uboha by mi za to nestala. Klidne me ukamenujte, ale prijde mi to jako upadek a zena co tohle dela je u me proste jen spinava k..va

Upřímně, pokud ji neznám, tak je to problém toho chlapa a nikoliv můj… samozřejmě někomu koho znám a mám s ním nějaký rozumný vztah bych to neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
30.7.17 19:02

@lachtanice86 to je špína :poblion: doufám, že to někdy zažije z druhé strany, aby si uvědomila, co dělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
30.7.17 20:13
@LucinkaT píše:
No 28 a on 54 :lol: :mrgreen: rekl mi, ze se nemusim bat :roll:

Je ti 28 let, jemu 54, a ještě je k tomu zadaný. Sorry, ale to jsi opravdu taková zoufalka, že si nemůžeš najít normálního chlapa? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí