Jsem nebo nejsem? Dle testu nevím

33
29.3.15 12:29

Jsem nebo nejsem dle testu nevím

Děvčata zapeklitá otázka, která vede k přemýšlení menšímu… jsem nebo nejsem těhotná? Dle testu těžko říct já tam vidím slabou čárku, ale nevím jistě jestli už neblázním… Menstruace přišla, ale nekrvácela jsem moc a trvala o dost kratší dobu, doktor řekl, že nic na ultrazvuku neviděl, ale taky jsem třeba mohla otěhotnět před menstruací, zřejmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10248
29.3.15 12:31

Prdla bych to sem https://www.emimino.cz/…imitu-66854/
Já tam teda nic nevidím, ale taky jsem měla slabší MS… zajdi s na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.3.15 12:31

Podle mě jsou všechny testy negativní… jsou z ranní moči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.3.15 12:32

Já jí nevidím, nicméně mě MS přišla, slabší a kratší, ale sílou prostě MS, žádné špinění. A těhotná jsem byla. Chápu, že je to děsná rada, ale jediný co můžeš je čekat.. Zkusit test za několik dní nebo jít na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
29.3.15 12:35

@Lupa je to z ranní moči, tak na fotáku se to moc neukázalo, ale jinak tam fakt vidět je ale strašně slabá
@Run jo tak ono nic jiného nezbyde než počkat
@Bejbyy už jsem to tam též dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.3.15 12:39

@Sandik tak to vyzkousej znovu zitra rano :) carka by mela silit, mne silila fakt den ode dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
29.3.15 12:40

Na te druhe fotce asi s velkym vypetim vule neco vidim…ale ja treba mela ducha v anovulacnim cyklu :nevim: (teplota ukazovala na anovulak ale ms dlouho nikde, tak jsem to pro zajimavost zkusila), takze na duchy moc neverim. Souhlasim s @Run, nezbyva nez cekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
29.3.15 12:50

Ja tam něco vidím.. Na první fotce na horním testu :think: zkus třeba za dva dny ještě jeden, a dej nám vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
29.3.15 13:18

Na těchto testech mám duchy každý cyklus a těhotná zatím nejsem :nevim: Uvidíš za pár dní, buď zesílí a těhotná budeš, nebo nezesílí a jsou falešné. Držím palce, ať to vyjde jak si přeješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
29.3.15 20:04

Na první fotce ten vrchní test vypadá docela pozitivně. :) Tak nějak vypadal můj první TT, který byl pozitivní. :) Já tedy ale nekrvácela. Kazda to ale máme jinak. :) Zkusila bych další test zítra hned ráno. :) Například mě se ukázala krásná druhá čárka až na konci druhého tydne testování. :) Pokud se ti zítra nic neobjeví, pockala bych tak 2 dny a zkusila to znovu. :) A nebo bych šla na krev a budeš mít hned jistotu. :) Každopádně držím palce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.3.15 07:08

Ok, díky všem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
30.3.15 23:45

Ahoj dnes zrovna jsem měla takovýto podobný test :lol:, možná trošinku viditelnější tu čárku, a byla jsem i u doktora ale pořád nevím jestli jsem těhotná nebo ne :,( :D hrozný pocit… uplně tě chápu jak jsi nedočkavá.. podle mě těhotná jsem a ty taky, dr. řikal že ty testy jsou hrozně citlivý a celkem dost spolehliví, a najspíš ještě nemáme v těle tolik hcg na ktery jsou ty testy citlivi… :) nemužu se dočkat až mi doktor poví ano vidim tu těhotenský váček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.3.15 23:53

Zkus ještě jinou značku testu, tyhle jsou poslední dobou dost na pytel, většinou dělají falešné čárky, i když se o těhotenství nejedná :nevim: Mě se na něm navíc jednou udělala čárka, dost viditelná, žádný duch (i manžel jí viděl) a než jsme dojeli z nákupu domů, byla pryč :D těhotná jsem nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
31.3.15 10:44

@AndrejkaS teď jsi mě trošičku zarazila :think: dělala jsem si dva testy v rozmezí 3 dnů a na obou byli bledé čárky ale nezmizeli.. myslíš že by ty moje čárky taky mohli být jen duchové? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
31.3.15 15:13

@peta153 Buď je vadnej test nebo těhotná jsi - jsi na začátku nebo dojde k samovolnému potratu (kdyby jsi netestovala, bylo by to jako opožděná menstruace). Já taky měla slabé čárky, v krvi mi HCG našli, ale hodnota nebyla dostatečná. Nakonec z toho byl samovolný potrat. Pokud to nemá vyjít, tak ti bohužel žádný doktor nepomůže, ani fakt, že to víš. Já měla bohužel brzy jasný příznaky, tak jsem to prostě věděla. Jenže testy vycházely stále slabý. Prostě to bylo špatný asi od začátku. Kdyby se to stalo i tobě, nevěš hlavu, hned další měsíc můžeš být znovu těhotná. Prý to pak jde snáz. Jsem toho živým důkazem :-) Jinak přeju hodně štěstí, ať ti čárka za pár dnů zesílí a vše bude ok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí