Jsem nebo nejsem? Dle testu nevím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
31.3.15 17:08

neprisla ms

Dobry den. Moc prosim o radu. Je mi 24 let a 8 let jsem brala antikoncepci. Ted uz ji 3 mesice neberu a menstruace me vzdy prichazela par dni pred terminem nikdy nemeskala. 20.3. Jsem mela s pritelem pohlavni styk, kdy vse skoncilo uvnitr me. 29.3. Jsem mela dostat mesicky. Uz dva dny cekam a porad nic uplne sucho. Delala jsem si dnes test a byl negativni. Myslite, ze jsem test delala prilis brzo a, ze je tu moznost, ze jsem i tak tehotna? Predem dekuji za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
31.3.15 17:18

@Sofii1990 Všechno je možný, ale musela bys mít ovulaci později. V tom případě by ti test ještě nevyšel. Počkej pár dní a uvidíš, můžeš mít třeba jen zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.4.15 22:07

@Majdina82 děkuju ti moc za informace a podporu :) dnes jsem si dělala test a čárka sílý, takže snad… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.4.15 10:37

Tak je to naprosto jasné dámy, ranní nevolnost je tady, takže těhotná jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.4.15 13:11

¨no ale dle testu nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
2.4.15 13:43

@sandik91 Dělala jsi ten test ráno? Někdy vyjde pozitivní test až později - záleží na datu ovulace a délce uhnizďování. Tak ještě pár dní počkej. Ta nevolnost může mít i jiné příčiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.4.15 13:46

@Majdina82 no ráno ten test nebyl zrovna dělaný, byl až teď, uvidím ale to čekání mě asi zničí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
2.4.15 14:02

Tak pokud bys byla na začátku těhotenství, tak budeš mít ještě málo HCG, to se ti odpoledne na testu neukáže. Pokud piješ, moč se ti zředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
17.4.15 22:46

Zkousej to kazdy druhy den a uvidis…nebo jit na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.4.15 20:27

Ahoj Ženy :) můj dotaz není složitý ale chtěla bych vědět názor někoho jiného.. odletěla jsem z čech do scotlandu za přítelem…prakticky od 7.4 až do dnes jsme měli styk každý den… Ovulace mi začala 12.4.takže jsme se trefili i do plodné doby… miminko je plánované… :hug: První test jsem si udělala velice brzo. Jestliže se nám to povedlo už toho sedmého a test jsem osm dní po početí měla pozitivní je možné aby ostatní testy ukazovali pravý opak?? jedna značka testu nám ukazuje těhotenství pořád… ale jiné značky ne.. je tedy ještě brzy? Potíž je že tady na testech nepíší citlivost tak Vám nepovím jestli je to 10ka nebo 25ka… máte odhad zda to můžeme považovat za těhu? :think: díky moc všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
27.4.15 08:09

@kačka0303 já si myslím, že je ještě určitě brzy. Určitě to bude souviset s citlivostí testu a je divné, že to tam nepíšou :think: vím že hoříš nedočkavostí - já jsem taky bežela hned k doktorovi po prvních dvou čárkách, ale nemá to smysl plašit takhle brzo. Těhotná můžeš být, ale ještě to není vůbec jisté jestli se vajíčko uhnízdilo správně :) takže doporučuji nepít, nekouřit a fyzicky se nenamáhat a za týden vyraž k doktorovi :lol: dříve by tě stejně poslal domu s tím, že ještě nic nevidí. Ale jestli nevěříš testům tak je také dobré zajít si na krev a tam ti zjistí hcg nejspolehlivěji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.15 23:46

Dekuji moc snad nam to vyjde ;) ale kdyz ne pridam se alespon ke snazilkam ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.15 12:13

Ahojky ženy.. opet prosim o radu..co si myslite? :think: bohuzel na krev je brzy mam 8 dni do mentruace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
15.5.15 10:53

@sandik91 taky bych doporučila dělat test z ranní moči a ob den jak radí holky, ale taky slaboučkou čárku vidím :lol:
@kacenka2105 ty jo docela brzy 8 dní do ms ale vidím ji tam :lol: počkala bych testovala obden a uvidíš jestli bude sílit a pak krev a dr, držím palce ať je tam za pár dní dálnice :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 10:56

@BarčaM diky moc.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat