Těhotenství přes HA, těhotenský test

24.3.15 16:24

Těhotenství přes HA, těhotenský test

Milé dámy, mám jeden problém. 7.3. jsem měla nechráněný styk a to jsem zrovna brala z platíčka čtvrtou pilulku. Hned ráno jsem si dala další tak jako vždycky ale s tím, že jsem měla horečky a docela silný průjem. Chytla jsem virózu. Tři dny na to jsem dostala dokonce antibiotika. Už dávno jsem antibiotika dobrala ale celou dobu je mi špatně. Antikoncepci jsem dnes dobrala a čekám na krvácení. Akorát s tím, že mám podezření na těhotenství, jsem nezvykle unavená, mám problém se spaním, bolí mě břicho a dnes mě začalo bolet v kříži. Je to už 18 dnů ale těhotenský test je negativní. Ale mám takový pocit, že něco není v pořádku. A navíc jsem v situaci, kdy se se mnou partner minulý týden rozešel, mám strach, že s nim čekám mimi. Máte někdo zkušenost s těhu přes antikoncepci a chci se zeptat zda se dostavilo krvácení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.3.15 16:31

@irisek1989 Poslední těhotenství je přes antikoncepci. Krvácení se nedostavilo a 14 dní po termínu MS byl test pozitivní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3451
24.3.15 16:52

Pokud by sis přečetla příbalový leták, věděla bys, že průjem „ve špatnou dobu“ ovlivňuje funkci antikoncepce a antibiotika ovlivňují spolehlivost taky :nevim: což znamená, že jsi jednoduše nebyla chráněná :nevim: takže pokud jsi měla nechráněný styk tak ano, můžeš být těhotná, ale není! to přes antikoncepci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.15 16:57

Anonymní: Takže teď je nejspíš velmi brzy, spermie přežijí i čtyři dny a jestli se prášek nevstřebal, vajíčko sr mohlo uvolnit kdykoliv :roll: Po pravdě mi bylo tak zle, že mě ani nenapadlo, že by se mohlo něco stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.15 17:01

No ale sex jsem měla 7.3. a průjem s horečkama přišel až 8.3.. To jsem nemohla tušit, od té doby jsem sex neměla. Naposledy toho 7.3. A to mi bylo opravdu špatně, nebyla jsem schopna si ani uvařit čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
24.3.15 18:35
@irisek1989 píše:
No ale sex jsem měla 7.3. a průjem s horečkama přišel až 8.3.. To jsem nemohla tušit, od té doby jsem sex neměla. Naposledy toho 7.3. A to mi bylo opravdu špatně, nebyla jsem schopna si ani uvařit čaj

Otěhotnění 7.3? To už by těhotenský test ukázal. Jinak si dojdi na krev a budeš mít 100% jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.3.15 20:01

@irisek1989 ano, zkušenost s těhotenstvím přes HA mam, věř, že krvácení se nedostaví - tedy většinou a test je jasně pozitivní :mrgreen: U Tebe už by nejspíš pozitivní byl - to jsou spíš dozvuky té virózy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
24.3.15 20:15

Mám zkušenost s otěhotněním přes HA, já teda měla menses ještě ve třetím měsíci. Tak nějak nepravidelně, ale to mám i normálně. Takže jsem to dlouho netušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí