Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Milé dámy, mám jeden problém. 7.3. jsem měla nechráněný styk a to jsem zrovna brala z platíčka čtvrtou pilulku. Hned ráno jsem si dala další tak jako vždycky ale s tím, že jsem měla horečky a docela silný průjem. Chytla jsem virózu. Tři dny na to jsem dostala dokonce antibiotika. Už dávno jsem antibiotika dobrala ale celou dobu je mi špatně. Antikoncepci jsem dnes dobrala a čekám na krvácení. Akorát s tím, že mám podezření na těhotenství, jsem nezvykle unavená, mám problém se spaním, bolí mě břicho a dnes mě začalo bolet v kříži. Je to už 18 dnů ale těhotenský test je negativní. Ale mám takový pocit, že něco není v pořádku. A navíc jsem v situaci, kdy se se mnou partner minulý týden rozešel, mám strach, že s nim čekám mimi. Máte někdo zkušenost s těhu přes antikoncepci a chci se zeptat zda se dostavilo krvácení??
@irisek1989 Poslední těhotenství je přes antikoncepci. Krvácení se nedostavilo a 14 dní po termínu MS byl test pozitivní ![]()
Pokud by sis přečetla příbalový leták, věděla bys, že průjem „ve špatnou dobu“ ovlivňuje funkci antikoncepce a antibiotika ovlivňují spolehlivost taky
což znamená, že jsi jednoduše nebyla chráněná
takže pokud jsi měla nechráněný styk tak ano, můžeš být těhotná, ale není! to přes antikoncepci ![]()
Anonymní: Takže teď je nejspíš velmi brzy, spermie přežijí i čtyři dny a jestli se prášek nevstřebal, vajíčko sr mohlo uvolnit kdykoliv
Po pravdě mi bylo tak zle, že mě ani nenapadlo, že by se mohlo něco stát
No ale sex jsem měla 7.3. a průjem s horečkama přišel až 8.3.. To jsem nemohla tušit, od té doby jsem sex neměla. Naposledy toho 7.3. A to mi bylo opravdu špatně, nebyla jsem schopna si ani uvařit čaj
@irisek1989 píše:
No ale sex jsem měla 7.3. a průjem s horečkama přišel až 8.3.. To jsem nemohla tušit, od té doby jsem sex neměla. Naposledy toho 7.3. A to mi bylo opravdu špatně, nebyla jsem schopna si ani uvařit čaj
Otěhotnění 7.3? To už by těhotenský test ukázal. Jinak si dojdi na krev a budeš mít 100% jistotu
@irisek1989 ano, zkušenost s těhotenstvím přes HA mam, věř, že krvácení se nedostaví - tedy většinou a test je jasně pozitivní
U Tebe už by nejspíš pozitivní byl - to jsou spíš dozvuky té virózy..
Mám zkušenost s otěhotněním přes HA, já teda měla menses ještě ve třetím měsíci. Tak nějak nepravidelně, ale to mám i normálně. Takže jsem to dlouho netušila.