Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně ne, mám 2 děti ihned po (plánovaném)vysazení, jinak stoprocentní účinnost.
@mooch no snad to je to 100%. Četla jsem, že je to účinější, než preservativ. Nejsem ale stejně tak nějak normální. 2 dny průjem, svědění prsou, vystouplé žíly na prsách. Nálady nepočítám, ty mám pořád i mimo cyklus ![]()
A takový žlutozelenkavý hustý hlen.
@Anonymní píše:
@mooch no snad to je to 100%. Četla jsem, že je to účinější, než preservativ. Nejsem ale stejně tak nějak normální. 2 dny průjem, svědění prsou, vystouplé žíly na prsách. Nálady nepočítám, ty mám pořád i mimo cyklus
A takový žlutozelenkavý hustý hlen.
No nechci strašit, ale já jsem to tak měla u obou smraďochů.
Prsa svědila jak měsíc nemytá, průjem a tak celkově jsem se cítila jinak, ne ve své kůži, jak popisuješ.
Ale budu držet palce, ať přijde rudá armáda, dej pak vědět ![]()
A hlavně, každá jsme jiná - třeba na tebe jen něco leze ![]()
Nic není 100%
Ale jinak to může být i anovulační cyklus, už se mi to stalo, že mi prostě vynechala MS (doma přerušovaná soulož, takže nic extra spolehlivého) a šla za tři týdny k Mudr. a ten mi udělal ultrazvuk a řekl právě o tomhle, že se to jednou za rok dva může stát. Těhotná jsem nebyla:).
Pharmatex jsem kdysi krátkou dobu zkoušela, ale krém a neměla jsem z toho dobrý pocit bezpečí jako s kondomem tedy.. Ale věřím, že to funguje jak uvádí výrobci
Jen 100% není bohužel vůbec nic..
Držím palce, ať je to jen zpoždění nebo viróza ![]()
U nás s Pharmatexem taky 100% úspěšnost, po dobu 5 let.
Držím palce, jeden den nemusí nic znamenat. ![]()
@Anonymní píše:
Prosím, stalo se někomu, že by selhaly Pharmatex čípky?
Strašně mě svědí prsa, MS měla být včera, ale nic. Dodržuju poctivě dobu pro rozpuštění. Necítím se prostě ve své kůži. Miminko nechceme![]()
![]()
![]()
100% ochrana je jen sterilizace.. já mám mrně přes HA. Takže možný je opravdu všechno
pokud nechcete mrně, tak kombinovat ochranu ![]()
Já se hlásím, mám malou přžes pharmatex a opravdu poctivě dodržené všechny ochranné doporučení
![]()
@Anonymní píše:
Strašně mě svědí prsa, MS měla být včera, ale nic. Dodržuju poctivě dobu pro rozpuštění. Necítím se prostě ve své kůži. Miminko nechceme![]()
![]()
![]()
Nestrašte.
@Anonymní píše:
![]()
![]()
Já..já jsem otěhotněla..Musela jsem na UPT..Doma malý mimčo, myslela jsem, že už nebudu brát prášky, ale musim..jsem extra plodná asi..
Já tě asi nepotesim, ale pres Pharmatex jsem otehotnela. A to si stojim za tim, ze jsem vse delala tak jak bylo uvedeno v pribalovem letaku… Na gynde mi oak doktorka rekla, ze se opravdu neda uplne na nic, krome jiz zminene sterilizace. Nam tedy nastesti opravdu nevadilo ze mimi prislo, byli jsme spolu dlouho a uz o nem zacinali mluvit… Ale tobe drzim palce, at je to jen bezne zpozdeni ![]()
Zdravím, jsem teda v šoku, že to možné je
mám právě taky za to, že je to jedna z nejlepších antikoncepcí, co je a bezpečná. MS stále nikde. Pokud to do středy nedostanu, udělám si test.
No doufám, že bude negativní. Děcka už máme.
Ahoj dnes ráno dorazila MS. Takže naštěstí se mezi těhotné přes pharmatex neřadím. Ani nevíte, jak se mi ulevilo. Děkuji za reakce. Okolo plodných dnů budeme používat čípek + přerušený styk.

Strašně mě svědí prsa, MS měla být včera, ale nic. Dodržuju poctivě dobu pro rozpuštění. Necítím se prostě ve své kůži. Miminko nechceme