Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím snažilky, s přítelem se snažíme o miminko zatím měsíc ale už mám zpožděnou menzes ( cca 5 dní).Bohužel ale test vyšel negativně, jenže POKUĎ budu těhotná tak zhruba 8 dní, tak nevím jestli je to vůbec možné
… Máte některá podobnou zkušenost?
Ahoj bohužel tě nepotěším já už ji mám spožděnou 10 dní a test taky negativní.
Ano před 8 dny… Přijde mi to jako hodně velka nahoda aby to hned vyšlo ale vždy jsem měla menzes pravidelnou
@zdena89 no jestli že máš 5 dní spoždění a tedy sex bal 3 dny před očekávanou MS. Tak se mi zdá jako málo pravděpodobné že by to vyšlo. To ti spíše něco posunulo periodu. Jako třeba nervy nachlazení nebo nevím možné nějaký léky.
@zdena89 A driv jste zadny sex nemeli? Myslim tento mesic? Vis co je to ovulace? Jestli mas 5 dmi spozdeni, tak to znamena, ze jste meli sex 3 dny pred prichodem tvoji menstuace a to jsi teda urcite neotehotnela.
@zdena89 Jinak odpoved na tvoji otazku, zda je mozne po 8 dnech od eventualniho otehotneni mit pozitivni tehotensky test, tak mozne to neni. I kdybys byla tehotna, tak by byl tes negativni.
Ahoj holky, potřebovala bych poradit…
V prosinci jsem měla nechráněný styk (jen jednou), v lednu i únoru přišla MS pravidelně, tak jsem to nechala… Teď v březnu už týden zpoždění, ale TT negativní, můžu být i přesto těhotná?
@Mysicka13 nemyslím si. muže se stát že i přes krvácení bys mohla být těhotná. ale v této fázy bys ale měla test 100% pozitivní
Někomu to tak brzy neukáže. Nebo máš normální zpoždění. Já mívala jednou za asi 3/4 roku menstruaci o 10 dní později… ![]()
@zdena89 tak záleží jestli víš, kdy byla ovulka? Kdyby se ti posunula tak to ještě nemusí být na TT vidět. Ne každý ji má v půlce cyklu, já ji měla minulý měsíc až cca 23DC a to mám většinou cykly dlouhé 28 dní, jednou za čas se to prostě stane.
@Mysicka13 no kdyby jsi v prosinci otěhotněla, tak už by jsi to poznala i bez testu.
@boruvkay
no, kromě týdenního zpoždění na sobě jiné změny nepozoruju, ale co kdyby… myslíte teda, že to možné není? (můj gynekolog má dovolenou, tak čekám)