Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, jdu pro radu a zkušenosti. Podle bolestí jsem měla ovu minulý pátek, takže dneska jsem 7dpo. Od rána nejsem schopná fungovat, jak se mi motá hlava a mám závratě, tak jsem udělal ovu i těhu test a na ovu (není z ranní moči ani není dodrženo 2hod nepít a nečůrat) poměrně výrazná, asi dvojnásobně viditelnější, než na fotce. Na fotce je i v porovnání s ovu testem z jiného cyklu, kdy byl opravdu jen duch. Těhu test negativní. Máte někdo podobnou zkušenost a bylo z toho těhotenství?
Vydrž a netestuj zbytečně brzy, LH hormon může v průběhu celého cyklu i během dne různě kolísat, ovu test může být v některých případech ukazatelem těhotenství dříve než HCG -těhotenský test, ale musel by být pozitivní…ne jen trochu silnější než obvykle…držím palce ať za další týden už máš pozitivní test těhotenský ![]()
Víš, jak fungují ovu testy? Tam jsou běžně během celého cyklu „duchové“. Jen v období ovulace je ta testovací čárka silná jako ta kontrolní. Takže tenhle duch nic neznamená. Je to normální ![]()
@Dadys píše:
Vydrž a netestuj zbytečně brzy, LH hormon může v průběhu celého cyklu i během dne různě kolísat, ovu test může být v některých případech ukazatelem těhotenství dříve než HCG -těhotenský test, ale musel by být pozitivní…ne jen trochu silnější než obvykle…držím palce ať za další týden už máš pozitivní test těhotenský
já vím, že musím vydržet..bohužel
spíš jsem chtěla vyzjistit, jestli na tom někdo byl stejně. Ale 7DPO je asi opravdu brzo
Jak jste holky dopadli? Muj ovulacni test dnes ve dvanact 36 DC.
@Anonymní píše:
@RencaVlkova
Ahoj jak to nakonec dopadlo? Resim neco podobneho
u mě to nedopadlo, ale když vidím tvoje ovu testy, tak bych už klidně zkusila těhu test, protože to vypadá moc nadějně
@RencaVlkova
Mám 2 dny do ms, pripadá mi že možná příjde…výtok neustává a čípek je hluboko, tvrdy a zavreny ( to se ale muze zmenit)…tehotensky test dnes negativni
@Anonymní píše:
@RencaVlkova
Mám 2 dny do ms, pripadá mi že možná příjde…výtok neustává a čípek je hluboko, tvrdy a zavreny ( to se ale muze zmenit)…tehotensky test dnes negativni
jakože ani dušík? TOhle je vážně hodně silná čárka
@RencaVlkova
Ani tuk, moc jsem ho teda nepozorovala…ale po 5 minutach nic pouhym okem viditelneho. Tak ted cela napnuta cekam zda mrcha dorazi nebo ne…mela jsem obyc testy z lekarny ( ani znacku ted nevim) ale byl 10…
Ahoj holky myslíte že by to mohlo něco znamenat
Vrchní test včera 6dpo spodní dnes 7dpo