Ovu test 7dpo

3832
27.3.15 20:24

Ovu test 7dpo

Holky, jdu pro radu a zkušenosti. Podle bolestí jsem měla ovu minulý pátek, takže dneska jsem 7dpo. Od rána nejsem schopná fungovat, jak se mi motá hlava a mám závratě, tak jsem udělal ovu i těhu test a na ovu (není z ranní moči ani není dodrženo 2hod nepít a nečůrat) poměrně výrazná, asi dvojnásobně viditelnější, než na fotce. Na fotce je i v porovnání s ovu testem z jiného cyklu, kdy byl opravdu jen duch. Těhu test negativní. Máte někdo podobnou zkušenost a bylo z toho těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8675
27.3.15 20:29

Vydrž a netestuj zbytečně brzy, LH hormon může v průběhu celého cyklu i během dne různě kolísat, ovu test může být v některých případech ukazatelem těhotenství dříve než HCG -těhotenský test, ale musel by být pozitivní…ne jen trochu silnější než obvykle…držím palce ať za další týden už máš pozitivní test těhotenský :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.3.15 20:31

Víš, jak fungují ovu testy? Tam jsou běžně během celého cyklu „duchové“. Jen v období ovulace je ta testovací čárka silná jako ta kontrolní. Takže tenhle duch nic neznamená. Je to normální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
27.3.15 20:32
@Dadys píše:
Vydrž a netestuj zbytečně brzy, LH hormon může v průběhu celého cyklu i během dne různě kolísat, ovu test může být v některých případech ukazatelem těhotenství dříve než HCG -těhotenský test, ale musel by být pozitivní…ne jen trochu silnější než obvykle…držím palce ať za další týden už máš pozitivní test těhotenský :palec:

já vím, že musím vydržet..bohužel :D spíš jsem chtěla vyzjistit, jestli na tom někdo byl stejně. Ale 7DPO je asi opravdu brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
27.3.15 20:35

@RencaVlkova týden už vydržíš, jsi v půlce…  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.16 19:59

@RencaVlkova
Ahoj jak to nakonec dopadlo? Resim neco podobneho :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.16 15:11

Jak jste holky dopadli? Muj ovulacni test dnes ve dvanact 36 DC.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.16 16:04

Muj ovutest 9 dpo…ms by mela prijit ve stredu

• Citovat
  • Upravit
3832
8.8.16 20:19
@Anonymní píše:
@RencaVlkova
Ahoj jak to nakonec dopadlo? Resim neco podobneho :lol:

u mě to nedopadlo, ale když vidím tvoje ovu testy, tak bych už klidně zkusila těhu test, protože to vypadá moc nadějně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.16 20:28

Anonim z 3.8. a 5.8.

@RencaVlkova
Mám 2 dny do ms, pripadá mi že možná příjde…výtok neustává a čípek je hluboko, tvrdy a zavreny ( to se ale muze zmenit)…tehotensky test dnes negativni

• Citovat
  • Upravit
3832
8.8.16 20:40
@Anonymní píše:
@RencaVlkova
Mám 2 dny do ms, pripadá mi že možná příjde…výtok neustává a čípek je hluboko, tvrdy a zavreny ( to se ale muze zmenit)…tehotensky test dnes negativni

jakože ani dušík? TOhle je vážně hodně silná čárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.16 20:54

Anonim z 3.8. a 5.8.

@RencaVlkova
Ani tuk, moc jsem ho teda nepozorovala…ale po 5 minutach nic pouhym okem viditelneho. Tak ted cela napnuta cekam zda mrcha dorazi nebo ne…mela jsem obyc testy z lekarny ( ani znacku ted nevim) ale byl 10…

• Citovat
  • Upravit
66
19.12.22 19:35

Ahoj holky myslíte že by to mohlo něco znamenat
Vrchní test včera 6dpo spodní dnes 7dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie