Zdravotní problém nebo těhotenství

9
27.3.15 10:40

zdravotní problém nebo těhotenství

Chtěla bych se zeptat dne 5.1. jsem měla pohlavní styk se svym expřítelem a nepoužili jsme ochranu, jelikož jsem brala antikoncepci, ale nedošlo mi, že jsem měla na tři dny antibiotika, antikoncepci jsem normálně dobrala do 15.1. a dne 17.1. jsem to měla dostat, ale nedostala jsem to. 19.1. jsem si dělala těhotenský testík a vyšla mi na něm, druhá slabá čárka spíše jakoby duch, test jsem opakovala několikrát a pokaždé tam byla tak nějak vidět, ale nikdy né silně. mám i výtok, a dne 5.2. země vypadl cucek, a jela jsem na gynekologii tam mi pan doktor řekl po ultrazvuku, že tam ještě nic nevidí a at příjdu za 14dní. menstruaci jsem stále nedostala a pozoruji na sobě unavu, bolesti prsou a i trochu v podbříšku, a občas i zácpu, mám dny, když vidím jídlo tak je mi na zvracení. promačkávala jsem si prsa a z obou mi vyteká taková vodička. Můj pan doktor mi řekl, že se obává jestli nemám mimoděložní těhotenství dal mi nějaký papír, kdyby mě bolelo břicho tak at jdu k nejbližšímu doktorovi nebo jedu do nemocnice, a že tam mám cystu 25mm velikou, a ta tam před těma 14dněma nebyla proto mi řekl pan doktor, že od ní nemůžou být ty potíže. když jsem si volala na výsledky krve tak mi bylo řečeno, že je nízká a že to dostanu.Ale menstruace se stále nedostavila a to jsem ted měla 28.2. mít už třetí. :( už je to 5týdnu od posledního vyšetření kde se nic nenašlo..Mám gynekologa v Praze a jedu tam ve čvtrtek stím, že jsem už naléhala. Ale já jsem to stále nedostala a je to uz 71dní.. A nevím co se děje. Nevím jestli jsem těhotná a nebo jestli jsem nemocná. Chtěla bych se tedy zeptat zda je možné, že jsem těhotná, nebo že je nějaký jiný problém… Nikdy se mi nestalo, abych to takhle dlouho nedostala, max se i stalo jeden den spoždění, ale ted už je to 71dní a já mám už divný pocit.. Šimrá mě v podbříšku, občas i bolí, prsa mě bolí a bradavky,, ale menstruace stále nic… Tak nevím co se semnou děje,. A včera jsem byla na gynekologii a pan doktor mi řekl, že mi nic není a ani o cystě se nezmínil… Napsal mi recept na agolubin a měla jsem si ho jít vyzvednout, ale v praze nikde nebyl k sehnání tak musím někde tady u nás se podívat jestli ho seženu a nechat si ho píchnout, pokud by mi nezabral tak mi prý dá nějakou nízkohormonální antikoncepci..
Mohly by jste mi napsat svůj názor děkuji vám… Lily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
27.3.15 10:45

Dr. by už na ultrazvuku určitě něco viděl, takže těhotenství to podle mě není. Ale nechápu - brali ti krev a řekli ti, že je nízká? Jako ta krev? To asi sliznice, ne? A jestli ti něco vytéká z bradavek, to se mi zdá teda taky nějak brzy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
27.3.15 10:49

Mimoděložní už by o sobě dalo podle mě vědět. Normální by bylo vidět. Co ta cysta? Co jiný dorktor? Nemít to 70 dní normální není. HA bereš dál nebo ne?
Ty příznaky jakoby těhotenství můžou být nějakou hormonální nerovnováhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.3.15 10:53

Nn to byla ta krev, že je nízská… Taky si říkám, že by musel něco už vidět, ale už trochu pochybuji o všem,… :/ jelikož když jednou tam není nic pak tam je cysta a pak tam zase nic není je to takový všechno zvláštní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.15 10:56

newim

Dobry den mam takovy dotaz s priteleem sme meli pohlavni styk predevcirem, ale od ty doby se citim divvne boli me pod brichem jako by takovy tlak.Muzu byt tehotnaa???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.3.15 10:57

Neberu žádnou dobrala jsem antikoncepci, a měla jsem to dostat toho 17.1. a nedostala jsem to a pak jsem si 19.1. udělala test a byl pozitivní a když sem volala na gyndu tak mě objednali asi někdy na začátek února možná konec ledna.. a tam mě pan doktor vyšetřil a nic tam nenašel a řekl mi přijedte za 14dní a to jsem tam jela a tam najednou při prohlížení našel cystu o velikosti 25mm a když jsem tam byla včera tak prostě takový rychlí ultrazvuk a řekl vám nic není jste naprosto zdrava…tak nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.3.15 11:13
@kmetzova24 píše:
Dobry den mam takovy dotaz s priteleem sme meli pohlavni styk predevcirem, ale od ty doby se citim divvne boli me pod brichem jako by takovy tlak.Muzu byt tehotnaa???

těhotná být můžeš, ale takhle brzy to určitě nejsou těhotenské příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.3.15 12:00

@lily20 cysta může samovolně mizet. Při užívání HA se to stává. Zkusila bych jiného doktora. Nebo zkusit zajet primo do nemocnice na nějaké vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.15 12:15

Aha tak dik nooo ja bych to moc chtela no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.15 12:15

Aha tak dik nooo ja bych to moc chtela no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
27.3.15 12:34
@lily20 píše:
Neberu žádnou dobrala jsem antikoncepci, a měla jsem to dostat toho 17.1. a nedostala jsem to a pak jsem si 19.1. udělala test a byl pozitivní a když sem volala na gyndu tak mě objednali asi někdy na začátek února možná konec ledna.. a tam mě pan doktor vyšetřil a nic tam nenašel a řekl mi přijedte za 14dní a to jsem tam jela a tam najednou při prohlížení našel cystu o velikosti 25mm a když jsem tam byla včera tak prostě takový rychlí ultrazvuk a řekl vám nic není jste naprosto zdrava…tak nevím no

Pokud jsi přestala brát úplně antikoncepci po nějaké době, tělo se bude chvíli srovnávat. Já jsem po vysazení antikoncepce nedostala menstruaci půl roku a i po tom jsem musela chodit na injekce, aby se dostavila. Někomu to prostě trvá, než se tělo srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
27.3.15 12:51

Kmetzova 24: mě tyhle dotazy někdy přivádí k údivu, že ženy, které chtějí dítě asi neví, jak se dělají děti. Pokud někdo souloží, je velká pravděpodobnost, že žena otěhotní. Příznaky, to je jiná kapitola. Těch tady bylo popsáno už tolik, že by se divili i odborníci. No a jak už bylo milionkrát napsáno, nikdo tady nemá věšteckou kouli, aby ti řekl dva dny po styku, zda jsi v tom :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
27.3.15 13:01

@lily20 Dělali ti hormonální profil z krve? Jestli ti něco vytéká z prsou tak to může být zvýšený prolaktin-podle mě máš rozházené hormony a možná by stálo za to nechat si vyšetřit štítnou žlázu ta umí taky pěkně rozházet menstruaci. Těhotenství by už bylo vidět na ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
27.3.15 13:02
@jenika1 píše:
Kmetzova 24: mě tyhle dotazy někdy přivádí k údivu, že ženy, které chtějí dítě asi neví, jak se dělají děti. Pokud někdo souloží, je velká pravděpodobnost, že žena otěhotní. Příznaky, to je jiná kapitola. Těch tady bylo popsáno už tolik, že by se divili i odborníci. No a jak už bylo milionkrát napsáno, nikdo tady nemá věšteckou kouli, aby ti řekl dva dny po styku, zda jsi v tom :zed:
:pankac: :pankac: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.15 13:04

Ja se ptala normalne tak bych ocenila i normalni odpoved ale jak vydim nema too cenu aby mi tu nekdo poradil no :-( dve zensky mi napisou upe to samy no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí