Zdravotní problém nebo těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
27.3.15 13:10

Já jsem měla antikoncepci dobrala jsem jí 15.ledna a 17.ledna jsem to měla dostat nedostala jsem to, tak jsem si v pondělí udělala test a vyšel mi pozitivní a pak už jsem samozdřejmě antikoncepci nenabrala, když jsem nevěděla jestli jsem těhotná a nebo nejsem… Ale já jsem jí nevysadila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.3.15 13:12
@baaruunkaa píše:
@lily20 Dělali ti hormonální profil z krve? Jestli ti něco vytéká z prsou tak to může být zvýšený prolaktin-podle mě máš rozházené hormony a možná by stálo za to nechat si vyšetřit štítnou žlázu ta umí taky pěkně rozházet menstruaci. Těhotenství by už bylo vidět na ultrazvuku.

Žádný hormonální profil mi nedělali, rovnou mi včera napsal tu injekci kterou nemohu sehnat, ale podle všeho ta se má dávat po 14 dnech nejdýl od vynevhání a né 70dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.3.15 13:13
@RRenca píše:
Pokud jsi přestala brát úplně antikoncepci po nějaké době, tělo se bude chvíli srovnávat. Já jsem po vysazení antikoncepce nedostala menstruaci půl roku a i po tom jsem musela chodit na injekce, aby se dostavila. Někomu to prostě trvá, než se tělo srovná.

Já jsem měla antikoncepci dobrala jsem jí 15.ledna a 17.ledna jsem to měla dostat nedostala jsem to, tak jsem si v pondělí udělala test a vyšel mi pozitivní a pak už jsem samozdřejmě antikoncepci nenabrala, když jsem nevěděla jestli jsem těhotná a nebo nejsem… Ale já jsem jí nevysadila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
27.3.15 13:19

@lily20
aha, ale přestala jsi ji brát, když sis myslela, že jsi těhotná, to je stejné ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.3.15 14:12
@RRenca píše:
@lily20
aha, ale přestala jsi ji brát, když sis myslela, že jsi těhotná, to je stejné ne? [/cita

Nevim ja se stimhle nikdy nepotkala. Nikdy jsen nemela problemy, takze opravdu netusim.. myslela jsem si ze vysadit antikoncepci je proste vysadit treba kdyz mate jeste platicka a rozhodnete se ji vysadit. Nenasadila jsem ji z duvodu toho těhotenského testu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
27.3.15 14:54

@lily20
to je stejný, prostě jsi ji přestala brát. Nevím, zda by to mohlo být ono, ale napadlo mě to jako důvod. Pokud dr. říká, že jsi zdravá a těhotenství na utz není. Což by jistě už museli poznat.
Já s tím bojovala přes rok, furt bolesti prsou, podbřišku, nálady, pocit na zvracení, každý měsíc na injekci, abych to dostala. A pak ještě další dva roky nám trvalo, než se povedlo miminko. Hrozně mě to rozházelo celé tělo.
Tak ať je brzo lépe :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
27.3.15 14:57

@lily20 A co jiný doktor. V mém rodném městě byla jedna taková neschopná a ta prý těhotenství běžně zaměňovala za cysty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
27.3.15 14:59
@kmetzova24 píše:
Ja se ptala normalne tak bych ocenila i normalni odpoved ale jak vydim nema too cenu aby mi tu nekdo poradil no :-( dve zensky mi napisou upe to samy no

No na to se ale nedá napsat nic jinýho… Pokud by se vajíčko oplodnilo, tak teprve sestupuje do dělohy, takže i kdyby jsi těhotná byla, tak se to nemusí chytit, může odejít s menstruací, atd atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
27.3.15 15:00
@lily20 píše: Žádný hormonální profil mi nedělali, rovnou mi včera napsal tu injekci kterou nemohu sehnat, ale podle všeho ta se má dávat po 14 dnech nejdýl od vynevhání a né 70dní…

jinýho doktora bych to viděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.15 15:15

Tak ja jeste pockam nejakej ten cas no ale jinak dekujuu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.3.15 15:46
@Aries6 píše:
jinýho doktora bych to viděla…

Dekuji zkusim asi jinyho doktora a nebo do nemocnice.. prece jen az po takhle dlouhe dobe, ze by mi az ted nasadil injekci zvlastni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.4.15 09:44

Holky tak na poslední kontorle 26.března jsem neměla ani cystu nic pan doktor mi řekl, že jsem naprosto zdravá, napsal mi injekci abych si to vyzvedla a nechala píchnout.. A ještě mi povídá vám vadí, že to nemáte?
No tím mě docela dostal.. Každopádně injeknci jsem vyzvedla, ale nenechala jsem si jí píchnout bylo mi poraděno at si jí nedávám, že by mi mohla ještě ublížit, eventualně kdybych třeba potratila nebo tak něco…
A ejhle v sobotu 11.dubna přesně jak mi to vypočítal kalendář jsem to dostala.. Přesně na den jak, kdybych normálně brala antikoncepci.. Takže jsem stoho opravdu jelen.. No snad je to normální…
Tak vám všem chci moc poděkovat za rady… A všem vám přeji hodně štěstí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.15 14:16

Ahoj holky a da se otehotnit i po 4 dnech po menstruaci??? Dopredu diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat