Čtyři dny zpoždění a negativní test

79
28.3.15 09:03

4 dny spoždění a negativni test

Ahoj dámy… už jsem nervozní, 4. den mám spoždění a test je pořád sněhobílý…myslíte, že se čárky teprve objeví? měla jste to některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10291
28.3.15 09:11

Záleží, kdy jsi otěhotněla v cyklu…jestli uprostřed, tak už by tam něco vylézt asi mělo, já jsem třeba otěhotněla nějak divně a dvě čárky jsem měla až tři týdny po vynechání :mrgreen: zkus udělat test zase za dva, tři dny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
28.3.15 09:13

Test ti může vyjít pozitivní i později. Nebo taky ne, stačí trocha stresu a mrcha příjde později, ještě to nic znamenat nemusí…
Teď nevím jestli chceš pozitivní, nebo negativní test, tak přeju ať to vyjde jak si přeješ. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.3.15 09:13

Prave ze po tom co to rok kontroluji, ten cyklus, tak tentokrat jsem mela ovulaci asi 17. den cyklu jinak mam ten 15., ale ui tak uz by to bylo 11 dní od ovulace to uz by mohlo neco jit videt ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.3.15 09:16
@nichnich píše:
Prave ze po tom co to rok kontroluji, ten cyklus, tak tentokrat jsem mela ovulaci asi 17. den cyklu jinak mam ten 15., ale ui tak uz by to bylo 11 dní od ovulace to uz by mohlo neco jit videt ne?

tak to šance ještě je, často je pozitivní až 2 týdny po ovulaci. držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BQ
5845
28.3.15 09:39

@nichnich Ovulaci jsem měla 13DC, za 10 dní jsem testovala - test byl sněhobílý a byla jsem zklamaná. Další test jsem dělala za další 10 dní, protože mi bylo divně, a už jsem měla nádhernou dálnici. Takže klidně ještě doufej, u mě bylo těch 10 dní po ovulaci opravdu moc brzo. Teď jsem ve 23tt. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.3.15 09:44
@BQ píše:
@nichnich Ovulaci jsem měla 13DC, za 10 dní jsem testovala - test byl sněhobílý a byla jsem zklamaná. Další test jsem dělala za další 10 dní, protože mi bylo divně, a už jsem měla nádhernou dálnici. Takže klidně ještě doufej, u mě bylo těch 10 dní po ovulaci opravdu moc brzo. Teď jsem ve 23tt. :srdce:

tak to jsi me potesila…porad me bricho poboliva ale ne nijak moc…takze porad doufam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BQ
5845
28.3.15 10:00

@nichnich Taky mě bolelo břicho, úplně jako před MS, tak jsem právě byla zklamaná. Ale pak mi jeden večer manžel nabídl rybí salát, který nesnáším a já mu ho celý snědla. :mrgreen: A už jsem měla jasno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
31.3.15 17:14

Muzete mi poradit?

Abych zacala od zcatku. 31.1. jsem mela ms, delka cyklu 31dni, pak v unoru jsem to dostala 28. Delk cyklu tedy 28 dni. Proste kazdy mesic to dostanu posledni den mesice (bud 30,31 nebo 28 - nechapu) ale tim, ze unor byl kratky, tak nevim co ted. 28. jsem to nedostala, jen me bolel podbrisek, celkove unavena a citliva prsa, test negativni, dnes (31.3.) nic, bolest prsou, unava, naladovost, zacpa, test negativni… Ovu jsem mela tusim po 15, husty vytok a bolest vajecniku… kdy myslite, ze by test mohl byt pozitivni nebo 100% negativni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
31.3.15 17:17

Jo a jeste mam dnes cely den pocit mokra, je to neprijemne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.3.15 17:39

Holky, poraďte, prosím. Dnes mám 7. den zpoždění, asi tak 10. den po ovu, přišla pozdě. V neděli jsem si dělala test, dnes ráno zase, ale jsou negativní. Myslíte, že se // ještě mohou objevit? K doktorce jdu až v pátek. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.3.15 21:22

mohu byt tehotna?

Dobry den. Moc prosim o radu. Je mi 24 let a 8 let jsem brala antikoncepci. Ted uz ji 3 mesice neberu a menstruace me vzdy prichazela par dni pred terminem nikdy nemeskala. 20.3. Jsem mela s pritelem pohlavni styk, kdy vse skoncilo uvnitr me. 29.3. Jsem mela dostat mesicky. Uz dva dny cekam a porad nic uplne sucho. Delala jsem si dnes test a byl negativni. Myslite, ze jsem test delala prilis brzo a, ze je tu moznost, ze jsem i tak tehotna? Predem dekuji za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.4.15 21:28

Já myslím, že možnost určitě je, počkala bych 2-3 dny a zkusila udělat test znovu. Já to na tom byla přesně před rokem podobně, po 8 letech braní antikoncepce, jsem otěhotněla druhý měsíc po vysazení. Styk jsme měli 12.3. a první pozitivní test se slaboučkou druhou čárkou byl až 1.4. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.4.15 16:08

Holky, potrebuju radu :-) tak hezky od zacatku.. 3.12. jsem si vzala posledni prasek antikoncepce. Ms jsem dostala 7.12. Dalsi prisla 4.1. (po 29 dnech),dalsi 30.1. (po 27 dnech) a dalsi 26.2. (po 28 dnech) - tedy zadne velke vykyvy po vysazeni prasku, normalni delka cyklu. No a od posledni ms stale nic. Test jsem si delala 29.3. a 1.4. a byly negativni. Myslite, ze // jeste mohou ukazat, ze bylo brzo? Teoreticky me totiz mohl oplodnit chvili pred dalsi ms, tedy v rozmezi 14.-23.3. MOC DEKUJI ZA NAZORY!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.19 09:50

Prosim radu

Ahoj holky chtela bych vaší radu posledni Ms mi zacala 29.4 trva tak cca 3dny.. Poslednich 10dni me pobolivaj prsa a v podbrisku… Sex byl s pritelem nechraneny… Do dnesniho dne zadna Ms neprisla… A test sem mela dva dny zpet negativní… Je pravda ze posledni dny musim mit dennne merunky ☝️️😂myslite ze by mohl byt priznak těhotenství?? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex