Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@truelly ona to teď nevidí a nepřipadá si špatně. Možná že i jejímu postoji trochu rozumím, ale nechápu proč si to zvolila. A říkala sem ji to že jednou může být na druhé straně a to co mi odpověděla ani nebudu raději prezentovat.. To zarazilo i mne
@lachtanice86 píše:
@Janka24 mám kamarádku, upřímně, žádná krasavice, cca 140kilo, je ji 25 a vystřídala už takových 12 chlapů co mi řekla. No nic, ale takové 2 třetiny chlapů co měla, byli zenati. Ptala jsem se jí na to jestli ji to nevadí. Odpověděla něco ve smyslu že ona žádné závazky nemá a může spát s každým který chce. A to jestli má doma ženu nebo dítě není její problém. Alespoň je chytrá a používá kondom. Takže tak nějak. Já to taky nechápu, ale je to její život. To ona je nešťastná že nemá stálého partnera a všem dělá matraci, ví to ale sex ji baví a bez něj být nechce.
možná ti chlapíci chtěli zkusit, jaké je to mít sex s mastodontem.Nebo si zahrát hru Hádej kde je dírka.
@j.a.n.i1 píše:
Upřímně, pokud ji neznám, tak je to problém toho chlapa a nikoliv můj… samozřejmě někomu koho znám a mám s ním nějaký rozumný vztah bych to neudělala.
Jo, tak v tomhle se shodneme. Ženská solidarita je naprostej mýtus. Pracovala jsem v jak mužským, tak ženským kolektivu a ten ženskej…děs běs.
A ta hláška o tom, že milenka je špinavá k…va už tak trochu zavání hysterií.
@Burj Chalifa píše:
možná ti chlapíci chtěli zkusit, jaké je to mít sex s mastodontem.Nebo si zahrát hru Hádej kde je dírka.
Myslíš jako posypat moukou a hledat, kde to to zvlhne? Ale je fakt, že existuje určitý (mizivý) procento fetišistů, který prostě vzrušuje, že si můžou uplácat prsa na zádech.
Anebo prostě jen hledají „čistou duši“ a na vzhledu jim nezáleží, jak jsem tady nedávno od jedné prostorově výrazné taky dočetla.
@lachtanice86 píše:
@Janka24 mám kamarádku, upřímně, žádná krasavice, cca 140kilo, je ji 25 a vystřídala už takových 12 chlapů co mi řekla. No nic, ale takové 2 třetiny chlapů co měla, byli zenati. Ptala jsem se jí na to jestli ji to nevadí. Odpověděla něco ve smyslu že ona žádné závazky nemá a může spát s každým který chce. A to jestli má doma ženu nebo dítě není její problém. Alespoň je chytrá a používá kondom. Takže tak nějak. Já to taky nechápu, ale je to její život. To ona je nešťastná že nemá stálého partnera a všem dělá matraci, ví to ale sex ji baví a bez něj být nechce.
Víš a tady bych musela říct, že kamarádka nemá dost sebeúcty. Bohužel opravdu těm chlapům dělá jen matraci. Myslím, že kdyby třeba zhubla pár kg, měla by vyšší sebevědomí a nedělala by ze sebe lacinou ženu. Celkově je i spousta mužů, kterým se líbí - hodně mírně řečeno v tomto případě
@j.a.n.i1 není to o tom, jestli ji znáš nebo ne. Člověk by měl být trochu aspoň ohleduplný. Odvádět tátu od rodiny.. a co tím se získá? Chlapa co klidně podvádí přítelkyni nebo manželku? Gratuluji to je Jackpot! Pokud to neklape tak by se to mělo doma řešit a nebo jít od sebe.. né se kurvit jinde (v případě toho zadaného) nebo dělat matračku - v případě milence/milenky.
@truelly jakmile by to zažila, tak by na sokyni nadávala atd… dokud nezažije, tak je jí to evidentně jedno. Hrůza
@Burj Chalifa někomu ty kg navíc mohou i slušet, záleží jak se prezentuje - obléká, líčí, chová… Neodsuzuji nikoho kvůli váze, jen kvůli chování. Kvůli váze především proto, že sama jsem přibrala jako prasátko na BMI těžké obezity a to kvůli léčbě nemoci - bohužel špatné - a to jsem přibrala i přesto, že jsem denně jedno do 5000kj, sportovala jsem atd a stejně jsem byla ten „mastodont“ - po upravě léčby 30kg dole a jsem na normál váze.
Takže váha-to je její věc, chování - katastrofa
@LucinkaT píše:
Ahoj. Jsem bezradna. Milenec mi dnes sdelil, ze se do me udelal, neberu nic, kdyz jsme spolu spali 12. den meho cyklu. Bal se mi to rict driv.Cyklus mivam 28 denni a ovu bolesti jsem mela 10.-11. den. Na Postinor je pozde. Jsem dnes 18. den cyklu a desne se bojim. Nevim ani proc to sem pisu. Mimi bych i brala, ale s milencem?
Pritele nemam a on ma pritelkyni.
Co jde jeste delat? Sle zase by uz bylo po ovu, kdyz ty bolesti 12. DC uz nebyly.
když s někým spíš, počítej i s nehodou. Sama sebe si moc nevážíš,
tučnému textu nerozumím ![]()
To si nevěděla, že se do tebe udělal, to ti musel říct
Si děláš srandu
@morgana1 hysterií? Možná, ale upřímně nesnáším tyhle tipy žen a vůbec se tím netajím, pro mě někdo, kdo tohle dělá není nic jiného. Určitě to není žena, která by byla hodna toho, aby si jí někdo vážil. Pro mě je to opravdu jen špína - a to stejný i ten chlap. Ženský kolektiv je většinou jen drbárna a děs běs. Mělo by to fungovat jinak. Radši si to říct do očí jak chlapy a je to.
@Janka24 píše:
@morgana1 hysterií? Možná, ale upřímně nesnáším tyhle tipy žen a vůbec se tím netajím, pro mě někdo, kdo tohle dělá není nic jiného. Určitě to není žena, která by byla hodna toho, aby si jí někdo vážil. Pro mě je to opravdu jen špína - a to stejný i ten chlap. Ženský kolektiv je většinou jen drbárna a děs běs. Mělo by to fungovat jinak. Radši si to říct do očí jak chlapy a je to.
Asi takhle. Nejsou všechny oficiální manželky a přítelkyně svatý a všechny milenky k…vy. A sorry, ale tohle, cos napsala, opět tak trochu hysterický je. Proč by si, prosímtě, neměl někdo někoho vážit jen proto, že je něčí milenka?
A odvádět od rodiny? Když ta rodina bude klapat, tak se chlap odvést nenechá, i kdyby se milenka stavěla na hlavu a odrážela ušima.
Podváděné manželky a přítelkyně by si měly především sáhnout do svého svědomí.
@Janka24 tak to zase ne. Ona má větší sebevědomí než já. Ji ty kila nevadí a hubnout nebude. Proč když má tolik chlapů. Ona to ma v hlavě všechno takové pomotane. Tedy podle mne
@LucinkaT Noo,pěkně. V jeho věku bych se nedivila, kdyby dítě nechtěl, vždyť by mohl být jeho děda
…Spali jste spolu dobrovolně a pokud nepoznáš, když se do tebe chlap udělá (jak píšeš),tak je něco asi trochu špatně. Odhoď naivitu, že „ho chlap včas vytáhne“ a začni se spoléhat sama na sebe. Případné následky si neste sami a situaci řešte společně! Máte na tom každý 50% vinu!!
@lachtanice86 sebevedomi verim. Ja myslela sebeuctu a tu mas jiste vetsi ![]()