Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím. Prosím hollky, mela jste někdy nektera neco podobne?
Přesně před 14 dny jsem měla ovulaci. Vím to na sto procent podle hlenu a bolesti pravého vaječníku. Nejhorší je, ze nevím kdy to mám dostat. Mám nepravidelne cykly. Poslední ms 31.1. V březnu ms nedorazila kvůli Atb. No a dnes ráno růžový výtok. Tak jsem myslela že ms dorazi a ona nikde. Udelala jsem si tehu test a byl velice slabe pozitivni. Spíše az po limitu. I druhý jina značka taky velice slabe pozitivni.Zda se mi divné, ze by byl test 14 po ovu takhle slabe pozitivní. Jestli to není falešné… Ale co to špinění? Říkala jsem si jestli to nemůže byt uhnízdění, ale to je blbost po 14 dnech ne? Ale to by zase nemohl byt ten tehu test pozitivni. Já fakt nevím co se mnou. Furt mám pocit jako když to mám každou chvíli dostat…
Proč bys nemohla být těhotná, když jsi měla před 14 dny ovulaci? I test už by mohl být s přehledem pozitivní
.
@Rožátko n prave ze jsi patrne tehotna…protoze MS nastava nejcasteji prave 14 dni po ovulaci
je to tzv luteani faze…cili ta je stale stejna u jednotlive zeny…od 9 do 16 dní…ccca…nejcasteji tech 14…cili opozduje se vetsinou ovulace ale nikdy menstruace po ovulaci…jak je ovulace ms prichazi dle tvoji luteani faze ![]()
Já jsem měla úplně slaboučkou čárku 11. den po ovulaci… 14 dní je standardní čas, kdy testovat
. Nedělej ale víc testů v jeden den, to je zbytečné, zkus zase zítra nebo ještě lépe pozítří ráno. Cárka by měla být o něco silnější. Držím palce ![]()
Vždyť to je uplně normální průběh začínajícího těhotenství. Uhnízdění probíhá zhruba mezi 8-14 dnem po ovulaci a hodnoty HCG má každý trochu jinak… Takže proč ne? Ono stejně nic nevyřešíš, buď přijde MS a těhotná nejsi, nebo přijde MS a těhotná přesto jsi(to se stává taky dost často) a nebo nepřijde vůbec:) A mimochodem, v začátku těhotenství podbřišek může pobolívat stejně, jako před MS:) Takže tak:) Asi jsem ti moc nepomohla, co? ![]()
Test je pozitivní ale hrozne slabe. U prvniho testu skoro neviditelna a u druhého o trochu více viditelna ale taky po limitu. U prvniho tehu byly ty čárky vidět hned na prvni pohled ted tam tu druhou vidím hůř
Klidně byt těhotná můžeš, každý test je jinak citlivý,…zkus další za dva dny, čárka by měla sílit. Ja měla při prvním těhu ducha až po 17-ti dnech a u druhého jsem měla silnější čárku po 16-ti dnech a po cca 20-ti už dálnici
tak držím pěsti ![]()
Nějak se mi tomu nechce věřit, že bych mohla byt tehu. Tak nějak to nebylo ani v plánu
… Ale urcite si v sobotu ráno udělám další. A uvidíme jestli se tam něco ukáže. Vsechny testy byly s citlivosti 10. Jinal Vam Děkuji za rady
@Rožátko je možné, že jsi těhotná, 14 dní po případném početí už to test ukáže.. Bolest v podbřišku může být už k těhotenství. A slabý výtok..to se stává.. některé ještě i mají třeba slabou 1- 2 menstruace. Udělej si test za dva dnu znova, pokud bude sílit, je to jasné pokud bude bílo, tak taky a nebo si můžeš jako samoplátce někde nechat nabrat krev na HcG.
@veronika67 právě Já u prvního mela silnou uz 1.den meskani coz vychazelo taky tech 14 dni od ovu jako ted.
@Rožátko každý těhu je jiný, nemusíš ted vylučovat tolik hcg a proto může být slabší…zkus za dva dny a nebo jistotu ti dá krev, jako samoplatce stačí skočit někam do labiny a za par hodin máš jistotu
ovulaci jsi mohla mít stejně, ale vajíčko se mohlo uhnízdit třeba až za víc dní, k nidaci dochází cca 6-12 dní po sexu, takže to rozmezí tam je větší.
Asi budeš těhotná, já měla v den MS, která nepřišla slabě pozitivní také a až tak za dašlí dva dny už silně.
@loves urcite si mi pomohla
prostě pokusim se vydržet do soboty. Pokud to do soboty nedostanu, tak hned ráno udělám další test a uvidí se. Ale raději s ničím nepočítám, opet zase trochu spinim.
No a pokud vyjde v sobotu zase pozitivní zkusím zavolat v pondeli svýmu dr.aby mi vzal krev. Na Utz vim, ze je brzy
.