Zase negativní testy - přesto těhotná?

Anonymní
1.4.15 13:26

Zase negativní testy - přesto těhotná?

Ahoj všem, omlouvám se za anonymitu a zároveň prosím o její zachování, nechci aby nikdo ze známých a rodiny kdo sem chodí věděl o případném těhotenství. Před dvěma měsíci jsem vysadila antikoncepci s tím, že by už klidně mohl přijít sourozenec pro syna. Poslední MS jsem měla 27.2.2015 a do této chvíle stále nic. Včera začala poměrně silná tupá bolest v podbřišku a je mi tak nějak „blivno“ :mrgreen: Nicméně jsem si dělala předevčírem mama test, ten mi vyšel negativní, ale asi po hodině se objevil malý duch. Dnes jsem si dělala test clear blue a vyšel negativně. Bolest v podbřišku pořád přetrvává. U prvního syna jsem měla také hromadu negativních testů a maximálně ducha, přestože jsem byla dle dr v 6. týdnu. Pokud jsem těhotná, neměly by už testy ukazovat pozitivní výsledek, když jsem už po termínu očekávané MS? Objednám se na gyndu, ale zajímají mě poznatky a zkušenosti s testy u druhých. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
657
1.4.15 13:30

No tak testy by asi měly ukazovat pozitivní výsledek, ale kdo z nás je nastavenej přesně jak doktoři očekávají? :P Mohla jsi mít posunutou ovulaci, nebo těhotná nejsi, nebo vzhledem k průběhu testů u předchozího těhotenství na tebe testy špatně reagují a těhotná jsi… :nevim: Já bych počkala třeba ještě týden na MS a pak se objednala… držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
1.4.15 13:36

Mam to taky. Uz 3 den silne bolesti jako pri ms, ale mrcha nikde, testy snehobile i z ranni moci, zpozdeni 5dni, coz nemivam… k dr jsem objednana na 8.4.,tak jeste zkusim testovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
1.4.15 14:13

Netestujte se, a vyčkejte až co vám řekne doktor. Zbytečný stres dopředu, který může uhnízdění akorát narušit. MS může stále dorazit a nebo taky nemusí. Chovala bych se jako těhotná, což znamená naprosto normálně s omezením alkoholu a cigaret a počkala bych jak si s tím příroda poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.4.15 13:23

Negativní test

Zdravím, tak jsem si dělala tři testy, dva mamatesty a na všech vyšel duch druhé čárky a naposledním nic jsem zmatená mám tu i diskuze a i když vím, že jsem těhotná prostě test nic neukázal, jsem asi už paraoidní… měl jste někdo takovou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
2.4.15 22:48

@sandik91 :think: Takovou zkušenos tedy nemám. Předpokládám, že ti těhotenství potvrdili na gyndě, když víš ze jsi těhotná, pak nechápu, proč jsi zklamaná :nevim: jako že to neukázalo na testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.15 14:28

Ahoj holky - budoucí maminky :)

Už jsem si toho přečetla hromadu, ale jsem ze všeho jelen, tak se taky přidám s dotazem :)
Jsem 14 dní po 1. inseminaci ( výsledky máme s manželem oba dobré, jen u mě malinká cysta na vaječníku - dle doktorky by neměla dělat zmatky a taky trpím na endometriozu, ale kromě bolestivé menstruace a ovu celkem snesitelné )

1. test jsem si dělala před 4 dny ( manžel mě ukecal )..samozřejmě negativní, ale tak to mě nepřekvapilo :)

Dnes, tedy po 14 dnech jsem si měla udělat kontrolní test, který byl ale opět negativní ( PREGNANT 10 )..mám asi ještě 5 dní do očekávané menstruace, tak nevím, zda to ještě může klapnou..čtu plno článků o tom, jak a kdy to testy holkám ukázaly a je to opravdu absolutně matoucí :)
Nicméně mě celých 14 bolí v podbříšku a tak obden mám zvýšenou teplotu ( jakoby chřipkový stav..prsa zatím bezezměn..) tak už začínám být skeptická. Ted jsem se rozhodla, že si teda počkám, jestli přijde MS, ale už jsem se vlastně smířila s tím, že přijde..ale ty příznaky?? Vím, že sugence je silná věc, ale stejně..

všem moc držím palečky!!! a díky za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
13.5.15 14:43

@SenoritaPesa Na příznaky se vykašli, to není nic směrodatného. Ale jestli máš 5 dní do MS, tak je to ještě brzo. Já jsem testovala den před očekávanou MS Mamatestem 10 a čárka tam byla, ale jen slaboučká, Clearblue vyšel negativní a těhotná jsem byla. Měla jsem to tak u obou těhotenství. Počkej do předpokládané MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.5.15 14:44

Nejrozumnější bude asi počkat, nestresujte zbytečně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
13.5.15 15:21

Já jsem dělala test asi 40 DC dávno po očekáváné menstruaci a nic o týden později pořád MS nikde a manžel mě ukecal a najednou // a dnes máme ročního chlapečka…rozhodně bych počkala 5 dní před MS je dost brzo, vyčkej, držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.15 16:00

Díky holky,

myslím, že nejde ani tak o stres jako o to, že jsem nedočkavá :) a samozřejmě se moc těším..snažíme se 3 roky a letos jsme si řekli, že si necháme pomoct. Je to 1. pokus IUI a i když vím, že to spoustě lidem vyšlo napoprvé, moc tomu nedávám, spíš doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí