Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla pozitivní určitě přes měsíc, taky revize v 9.tt
Nepamatuju si to přesně, ale i po první porevizní MS (ta přišla po pěti týdnech) byl pozitivní ještě dlouho, skoro až do další MS
@alenka84 tak to slyším poprvé, po kyretáži by měl HCG vymizet do pár dnů
@dituleska píše:
@alenka84 tak to slyším poprvé, po kyretáži by měl HCG vymizet do pár dnů
tak když je hcg v řádech desetitisíců…taková dávka pregnylu (5000 jednotek) mizí z těla klidně i 14 dní. Záleží na tom, jak má kdo rychlý metabolismus
Zkus ho udělat za dva dny znovu a uvidíš, jestli zesílí
nebo skoč na gyndu
Hodně štěstí s miminkem
![]()
Nevíte jak velkem „problém“ by to byl, kdybych opravdu tak brzo po revizi otěhotněla?
Teď bych si nejraději naflákala, že jsem si to neohlídala. Přeci jen se říká, počkat aspon 2-3 cykly s dalším otěhotněním.
Jsou tu i příběhy holek, co otěhotněly hned po první MS. Nestresuj se, dokud není nic jistého. A po revizi prý bývá pohnojeno ![]()
@Karleon No na fotce to moc nevypadá, ale v reálu tam ta druhá velmi velmi slabá je vidět. Už dvě děti mám a takže jsem takovou slabou zažila a běhá mi ted tady…
Tak vidíš
nestresuj se, tím mu moc nepřidáš, pokud tam zkutečně je
Za dva dny udělej nový test. Nebo je to test z ranní moči? Jestli ne, zkus ho udělat zítra ráno
držím palečky ![]()
No, na tom druhém čárku vidím… Radší to snad ani nezkoumej, esli by to mohl být problém a nech to na osudu, co bude. HCG z krve vymizí po revizi během pár dnů, pokud se nejedná o nějaký problém(např. mola či tak) Držím pěsti, ať to dopadne jak chceš (tzn. předpokládám krásným miminkem v náručí
)
Neměj depku mě řekl gyndař, že hned po první MS směle do toho
Co si prosím myslíte o fotce přiložené? Je to duch, nebo mi přechází oči?
Jsem 28 dní po kyretáži dělohy po zamlklém těhotenství v 9. týdnu. Sex nechráněný min. týden byl, nevím však jaký den (byl to první sex po revizi a nějak jsme se nechali unést a muž to „nestihl“)…
Teď jsem v šoku, jestli jsem těhotná, nebo jestli jsou do doznívající hormony…
Máte s tím někdo zkušenost prosím? Vím, že mi nepovíte, zda jsem nebo nejsem těhotná, to ukáže čas, ale spíše mě zajímá, za jak dlouho po revizi je test negativní?
Moc díky za odpovědi