Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych abyste se semnou podělily o svoje zkušenosti
Tento měsíc jsem měla 38 dní dlouhý cyklus, poté se dostavilo lehké špinění a pak na 2 dny MS a dnes už zase jenom špinění. Je mi opravdu zle, bolí mě záda, hlava, prsa… Takk jsem si zkusila udělat test a byl tam slaboulinky duch (dělala jsem si ho odpoledne). Tak nevím co s tím, máte s tím někdo zkušenosti? děkuji ![]()
Mám, u první dcery čtyřdenní lehká menstruace a těhotenství to bylo, pak další těhotenství lehká menstruace, pak slabý duch a bylo to mimoděložní. U další dcery ani kapka krve v začátku a zdárně až k porodu. Tož si vyber.
Já měla úplně to samé, dlouhý cyklus 39 dní. A v době kdy měla přijít menstruace jsem hodně krvácela (tak jsem si myslela že to menstruace je), jak ale ukázal čas, bylo to uhnizdování a za chvílí se mi narodí princezna
Slabě pozitivní test jsem měla asi za 3 dny
![]()
Jen jsem kvůli občastnému došpiňování další dva měsíce šla na marodku a dostávala jsem hormony na udržení.
Mela jsem to stejne
dalsich 14 dni jen sotva viditelna carka.
No a synkovi je ted 22 ![]()
Tak co myslíte, kdy si mám uddělat další test? Mám nějakou naději, nebo si ji radši ani nemám dělat
Nemam foto, je v koši, řekla jsem si že jestli je to jenom duch a těhotnná nebudu, tak stejně nemá cenu si ho nechávat
Udělej si ho třeba zítra hned jak pujdeš poprvé na záchod. Nejlepší by bylo sice pár dnů počkat, ale myslím, že zvědavost stejně zvítězí
Já si do udělala 5× po sobě od ducha ![]()
No taky si myslím že zvědavost mě asi donutí, ale zase má člověk strach aby tam náhodou nebylo nic
Holk tady psaly že je lepší si udělat ovulační test, že prý když je on pozitivní mimo ovu dobu (před a po MS) že je to lepší než duchové na TT, tak nevím, nemám s tím zkušenosti
Nejlepsi je vydrzet a pockat na dalsi test par dni.
Ale chapu, je to tezke ![]()
Na ovu test bych moc nespoléhala, pokud si tím nejseš jistá tak zkus počkat pár dnů, pokud to vydržíš
Tam už by měla být čárka silnější určitě
Záleží jen na tobě a na tom, jestli vydržíš čekat ![]()
Dneska si ještě test dělat nebudu, raději počkám
ale i tak jsem nervózní, ale myslím si že z toho nnic nebude, tak jako pokaždé ![]()