Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím děvčata, měla bych na Vás dotaz, jsem úplně vyřízená. Přišla standardně očekávaná menstruace, ale trvala asi jen dva dny a dalších 6 dnů slabší hnědé „krvácení/špinění“. Na netu jsem vyčetla, že by mohlo jít o mimoděložní těhotenství, udělala jsem si test a mám slabounkou druhou čárku, viz. foto…jde ale o to, že jsme se tento měsíc po strašně dlouhý době nesnažili. Tak nevím přesně, ale měla bych být 19-20 DPO, ten duch mi přijde dost slabej na tolik dní po ovulaci, Co myslíte Vy?…každopádně mě občas píchá i v podbřišku. Nemáte prosím některá z vás podobné zkušenosti a třeba se jednalo i o prosperující těhotenství? diky moc
@juc777 já myslím, že by jsi mohla být úplně normálně těhotná. Blahopřeju ![]()
@juc777 a nemohlo se stat, ze jsi tu ovulaci mela pozdeji? A ta MS dva dny byla silna nebo spis spineni? Ja bych asi udelala test jeste zitra rano nebo spis za dva dny a pokud bude test silit, tak jsi mela pozdejsi ovulaci. A pokud bude slabnout, tak to odeslo s MS a tohle je jen pozustatek hcg. Bolesti podbrisku jsou typicke i pro prosperujuci tehotenstvi. Proc myslis, ze je to mimodelozni? ![]()
@Majaha děkuju moc za odpověď. No myslím si to kvůli tomu hnědému špinění, které trvalo docela dlouho. Našla jsem si to na netu a pak taky ta čárka mi přijde hodně slabá, ovulaci jsem určo později neměla.
Já osobně jsem 17 den DPO objevila ducha, který jsem viděla jen já, 19 den DPO zdaleka nebyl tak silný jako ten TVůj. Myslím, že bys mohla být normálně těhotná ![]()
@Eiculinka děkuju za pozitivní zprávu..kéž by… Mně se tomu prostě nechce věřit. Snažíme se tolik let a už jsme prošli takovou cestou všeho a pak by to vyšlo přirozeně, prostě neuvěřitelný.
@lenkaposkalova děkuju moc, ale mně se tomu zatím ani nechce věřit ![]()
@Koty ježiš to zní báječně, děkuju moc, jsem z toho úplně vyřízená ![]()
@juc777 moc držím palce, ať je vše jak má být. Já mám doma taky jeden zázrak přírody navzdory všem doktorským předpovědím a jeden zázrak medicíny, který tam v 6.tt údajně ani nebyl. Toto je obor, kde se zázraky dějí! Hodně štěstí. ![]()
Zakladatelko držím palce, já nemůžu přispět zkušeností, ale moc mě zajímá jak to dopadne a přeju hodně štěstí! Zázraky se dějí ![]()