Slabá čárka na TT - mimoděložní těhotenství

100
7.4.15 14:55

slabá čárka na TT - mimoděložní těhotenství

Zdravím děvčata, měla bych na Vás dotaz, jsem úplně vyřízená. Přišla standardně očekávaná menstruace, ale trvala asi jen dva dny a dalších 6 dnů slabší hnědé „krvácení/špinění“. Na netu jsem vyčetla, že by mohlo jít o mimoděložní těhotenství, udělala jsem si test a mám slabounkou druhou čárku, viz. foto…jde ale o to, že jsme se tento měsíc po strašně dlouhý době nesnažili. Tak nevím přesně, ale měla bych být 19-20 DPO, ten duch mi přijde dost slabej na tolik dní po ovulaci, Co myslíte Vy?…každopádně mě občas píchá i v podbřišku. Nemáte prosím některá z vás podobné zkušenosti a třeba se jednalo i o prosperující těhotenství? diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3305
7.4.15 15:01

@juc777 já myslím, že by jsi mohla být úplně normálně těhotná. Blahopřeju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
7.4.15 15:03

@juc777 a nemohlo se stat, ze jsi tu ovulaci mela pozdeji? A ta MS dva dny byla silna nebo spis spineni? Ja bych asi udelala test jeste zitra rano nebo spis za dva dny a pokud bude test silit, tak jsi mela pozdejsi ovulaci. A pokud bude slabnout, tak to odeslo s MS a tohle je jen pozustatek hcg. Bolesti podbrisku jsou typicke i pro prosperujuci tehotenstvi. Proc myslis, ze je to mimodelozni? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
7.4.15 15:04

@Eiculinka ja si to taky myslim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
7.4.15 15:07

@Majaha hold máme každá to HCG jinak vysoké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.4.15 15:09

@Majaha děkuju moc za odpověď. No myslím si to kvůli tomu hnědému špinění, které trvalo docela dlouho. Našla jsem si to na netu a pak taky ta čárka mi přijde hodně slabá, ovulaci jsem určo později neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
7.4.15 15:10

Já osobně jsem 17 den DPO objevila ducha, který jsem viděla jen já, 19 den DPO zdaleka nebyl tak silný jako ten TVůj. Myslím, že bys mohla být normálně těhotná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.4.15 15:11

@Eiculinka děkuju za pozitivní zprávu..kéž by… Mně se tomu prostě nechce věřit. Snažíme se tolik let a už jsme prošli takovou cestou všeho a pak by to vyšlo přirozeně, prostě neuvěřitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.15 15:13

Gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
7.4.15 15:14

@juc777 zázraky se dějí!!! Zkus digi test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.4.15 15:15

@lenkaposkalova děkuju moc, ale mně se tomu zatím ani nechce věřit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.4.15 15:16

@Eiculinka no toho se právě hrozně bojím, že mi nic neukáže… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.4.15 15:17

@Koty ježiš to zní báječně, děkuju moc, jsem z toho úplně vyřízená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
7.4.15 15:20

@juc777 moc držím palce, ať je vše jak má být. Já mám doma taky jeden zázrak přírody navzdory všem doktorským předpovědím a jeden zázrak medicíny, který tam v 6.tt údajně ani nebyl. Toto je obor, kde se zázraky dějí! Hodně štěstí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.4.15 15:24

Zakladatelko držím palce, já nemůžu přispět zkušeností, ale moc mě zajímá jak to dopadne a přeju hodně štěstí! Zázraky se dějí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí