Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lekarnicka28 @Kačta Děvčátka, děkuju moc, jste zlaté, kdyby to vyšlo tak se snad zblázním radostí, bude mi 40 let a snažíme se už 7 let…doufám, že se zázrak bude konat ![]()
Nenene, já to měla skoro totožné a byla jsem těhu…
Uvidíš, že za pár dní bude čárka mnohem intezivnější ![]()
Gratuluji!
![]()
@Chadimka děkuju moc, takový zprávy potěší…ale opravdu totožné?…i s tím hnědým „krvácenmím“?
@juc777 Ano právě že toho jsem se také bála, skoro 4 noci nespala… ![]()
Pak šla na UTZ a tam nic
Tak jsem to ořvala a týden na to už tam bylo mimi vidět, strašil mimoděložním i kvůli tomu krvácení a teď se mi tady houpe 4měs. synátor
![]()
@Chadimka tak to je boží, moc gratuluju, malej je moc hezkej..jsem koukla, nooo ![]()
@juc777 Takže věřím, že u Tebe to dopadne stejně, moc, moc držím palečky
Nás teď trápí atop. ekzém, ale je to prd proti tomu jak jsem se celé těhotenství bála, že se něco stane a malého mít nebudu, naprosto rozumím jak Ti je a jak se cítíš, ale opravdu to dopadne dobře ![]()
@Chadimka opravdu děkuju moc, takový slova jsou momentálně pro mě lékem.
…přeju ať se malému ekzém uzdraví, zkuste celostní medicínu nebo homeopatika, jestli na to věříš.
@juc777 Stalo se mi to nedávno
Jeden den krvácení a pak špinění, které trvalo přes týden a mimoděložní to není ![]()
@juc777 Naprosto rozumím, také jsem se natrápila, malej je vymodlený
Homeopatika berem, má to po tatínkovi, ale utěšují, že kolem 2roku to většinou zmizí, tak uvidíme, dej vědět jak se Ti daří, papa
![]()
@juc777 Kamarádka to měla jako ty a mimoděložní to bohužel bylo…
Ale u tebe se o mimoděložní těhotenství vůbec jednat nemusí, kolikrát má žena klasickou menstruaci a přesto je těhotná… Co zajít na gyndu??? Držím palce, aby šlo o prosperující těhotenství a vše bylo v pořádku! ![]()
@Budrum šmarjá, to neslyším ráda
…ale děkuju, snad u mě to bude jiný případ.. ![]()