Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@juc777 jo to by melo stacit…no mozna tam mas jen hematom…at ti dneska udela utz
@juc777 Neznam Tvuj zdravotni stav a tak… ja krvacela vpodstate cele tehotestvi jasne cervenou krvi, snad vice nez dvacetkrat… vsechno bylo v poradku, jen mi prasklay zilky na cipku apod… hodne zen to tak ma
tak drzim palec ![]()
@soney @Majaha jj tak to je docela pozitivní…děkuju moc…no řekli mi ať přijdu na krev a dokud nebudou výsledky, což je asi zítra, tak nic dělat nebudou..takže UTZ nejspíš dneska nebude
@juc777 zkus se zeptat…byla by jsi klidnejsi…ale @soney ma pravdu, nemusi to byt nic vazneho…kontrolujes si cipek?
@juc777 To je tisic lidi, tisic zkusenosti. Ja bych rekla, ze na tebe priznaky mimodelozniho tehotenstvi mohou sedet. Dr. by ti mela udelat utz, 5tt by mela alespon videt, zda je v deloze gestacni vacek ci nikoli. Pokud by neudelala, jela bych na pohotovost s tim, ze mam pozitivni test a spinim jasnou krvi. To te zadny doktor neodmitne.
@juc777 Ten utrogestan si zavádíš??? Pokud jo, může to být i od toho… Já ho raději polykala celý první trimestr. Ale jak píše @Cuddy, kdyžtak na pohotovost, tam Ti UTZ udělají.
@juc777 píše:
Zdravím děvčata, měla bych na Vás dotaz, jsem úplně vyřízená. Přišla standardně očekávaná menstruace, ale trvala asi jen dva dny a dalších 6 dnů slabší hnědé „krvácení/špinění“. Na netu jsem vyčetla, že by mohlo jít o mimoděložní těhotenství, udělala jsem si test a mám slabounkou druhou čárku, viz. foto…jde ale o to, že jsme se tento měsíc po strašně dlouhý době nesnažili. Tak nevím přesně, ale měla bych být 19-20 DPO, ten duch mi přijde dost slabej na tolik dní po ovulaci, Co myslíte Vy?…každopádně mě občas píchá i v podbřišku. Nemáte prosím některá z vás podobné zkušenosti a třeba se jednalo i o prosperující těhotenství? diky moc
Ahoj, nemyslím, že by se mimoděložní těhotenství projevilo tak brzy, píchání v podbřišku je normální známkou i prosperujícího těhotenství. Ono ani tak nejde o to, jak je ta čárka silná, ale o to, že tam je, což je evidentní. Je to normální pozitivní TT, počkala bych pár týdnů a zašla na kontrolu na gyndu.
@Cuddy píše:
@juc777 To je tisic lidi, tisic zkusenosti. Ja bych rekla, ze na tebe priznaky mimodelozniho tehotenstvi mohou sedet. Dr. by ti mela udelat utz, 5tt by mela alespon videt, zda je v deloze gestacni vacek ci nikoli. Pokud by neudelala, jela bych na pohotovost s tim, ze mam pozitivni test a spinim jasnou krvi. To te zadny doktor neodmitne.
Nemusí být pravda, já jsem to měla tak neprůkazný, že těhotenství se na UZ vylouplo až v 9. týdnu (!!!). Těch nervů a strašení mimoděložním a miminko bylo normálka spokojené tam, kde mělo být.
@Zabatko nemusi, ale muze. Nerikam, ze to je, ale ze muze byt. To asi tezko vyvratis. A to je problem internetu, tady je clovek uklidnen i v pripadech, kdy by davno na te pohotovosti mel byt.
@Cuddy Určitě být může, ale také nemusí, špinění je opravdu v těhotenství časté. Myslím, že na pohotovosti by tak brzy ještě také nic neviděli, nejspíš by nabrali také jen hcg, jako už to udělal doktor
Ale nevím ![]()
@Pikia Snad to u zakladatelky bude v poradku, o to jde predevsim.