Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@juc777 bez nejdrive 28 DPO, tedy nejdrive za 4 tydny. Bude videt jen gestacni vacek, ale mel by byt v deloze. Kdyz to vydrzis jeste o tyden az dva dele, tak uz by melo byt i srdicko.
Proc delas ovu testy? ![]()
@Majaha jj to cháPU, ale mně nejde ani tak o srdíčko, ale jde mi o to, že jsem měla standardní menzes a po něm, jsem ještě hodně špinila, tak spíš se bojím z tohoto důvodu.
@juc777 ja myslim, ze kdyz pujdes v patek nebo spis v pondeli, tak ti dr uz rekne, jestli vajicko doputovalo do delohy a zda nemas nejaky hematom. Taky ti mozna da utrogestan na podporu udrzeni tehu. Aby jsi nespinila a nekrvacela.
@Majaha utrogestan beru, nasadila jsem si ho sama, mám ho doma právě po všech možných IUI a IVF dost
…já tomu nemůžu uvěřit, 7 let nic a najednou, když prostě rezignuju tak přirozeně, hlavně ať je všechno v pořádku. díky moc ![]()
@juc777 fakt verim, ze vsechno bude v poradku. Rodice pritelkyne meho brachy cekali 12 let
…my teda jen rok a i to mi prislo jako vecnost.
@juc777 Já bych zavolala doktorovi, popsala situaci i to že jsi začala brát Utrogestan a nechala bych ho, ať mě objedná až uzná za vhodné. Vzhledem k tomu krvácení bych nechtěla čekat několik týdnů
Já byla u doktora taky brzo, sice bez krvácení, ale už 21DPO a byl vidět alespoň váček, taže jsem byla v klidu že se vyloučilo mimoděložní. ![]()
Tak děvčátka volala jsem tam a mám přijít dnes na krev a pak podle HCG budou řešit co dál, takže tam jdu a uvidíme…díky všem
Tak teď jsem měla na toaletním papíře jasně červenou krev
…jsem úplně vyděšená.. ![]()
@Majaha no krve jen malinko, utrogestanu jsem po tom včerejšku 2-2-2 ubrala na 1-1 a večer jsme myslela že si vezmu taky jeden