Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já nevím, ale myslela jsem že v 5+1 nic být vidět ještě nutně nemusí
? Kdyžtak mě holky někdo opravte…?
@juc777 Ahojky, nechci ti dávat falešné naděje, ale nevzdávej to:) Já byla poprvé u doktora 14.12. a nic nebylo vidět…chodila jsem pořád dokola na ultrazvuk a na krev a až 2.1. byla vidět dutinka…celou tu dobu mě strašil mimoděložním a nakonec to byla jenom posunutá ovulace…respektive jsem ovulovala/otěhotněla až když jsem měla zpoždění s MS prý ![]()
Jak víš, že jsi nemohla mít ovulaci taky později, když jste se ten měsíc zrovna nesnažili? Mimochodem my se taky zrovna nesnažili a ono to klaplo
Držím palečky, ať to vyjde!!! ![]()
@juc777 ja nevim, nechce se mi tomu verit, uz jenom proto, ze me v pronatalu rikali, ze driv, jak za 4 tydny od oplodneni nic neuvidi. A za 4 tydny jsem mela jen dva vacky a to jsem od MS byla 6tt. ![]()
No vím to jistě, protože jsme se chtěli snažit, měla jsem jít na IUI, ale pak jsme se nepohodli, tak jsem se na to vyprdla a nechtěla to lámat přes koleno a pak jsem odjela na dovolenou, ale ovluace byla určitě 18 nebo 19. březen…jiná možnost není ![]()
@juc777 I tak neztrácej naději!!! ![]()
Můžu se zeptat, když se 7 let snažíte, byly jste na nějakém vyšetření nebo něco?? To je opravdu dlouhá doba…
@Eiculinka jj, už jsme byli i na několik IUI a IVF…jsme prý oba úplně zdravý…tohle bylo poprvý kdy jsem vůbec kdy viděla dvě // a povedlo se přirozeně…je mi z toho úplně hrozně ![]()
@juc777 píše:
@hipisek84 jj, zítra jdu ještě na další krev, tak uvidíme, ale ta doktorka říkala, že podle všejo to byl potrat, jelikož ten gestační váček už by měl být vidět…těch 1000 jednotek je, že je vidět už i něco víc, než váček…je mi hrozně úplně první moje těhotenství po 7i letém snažení
Jeste nemusi byt nic ztraceno
Me dr. rikala, ze na UTZ je neco videt od 1000 jednotek. Pockej zitra na tu krev ![]()
Mimochodem, mimodelozni jsem mela a proihalo uplne jinak, nez jsi popisovala ty…
Příspěvek upraven 09.04.15 v 15:06
@juc777 Určitě nemusí být nic ztraceno, já jak špinila, pozvali si mě nejdříve na 5+6, že dřív by toho stejně moc neviděli
Uvidíš, co zítra to hcg ![]()
@slunickoo11 @Pikia děkuju ženy
za podporu, nic jinýho mi nezbude než čekat. Mně přijde divný, že kdybych měla potratit, tak přeci bude čárka slábnout a né sílit, ne?…nebo kdy jako mělo dojít k tomu potratu, že nic neviděla, fakt nechápu.
@juc777 no na to jsem se te prave ptala, jestli byl ten dnesni test silnejsi? Hele ty jsi na to iui brala clostilbegyt?
@juc777 píše:
@slunickoo11 a jaký jsi měla příznaky?
Myslis toho mimodelozniho? Az v 8tt jsem mela hrozny bolesti bricha - odvezla me rychla, do te doby v podstate nic. Hcg jsem mela nejak pres 3000 a v deloze nic…
@juc777 Mně se jednou stalo, že to odešlo s ms, ale trvala mi dlouho a pak jsem měla test negativní ![]()