Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Třeba jsi těhotná byla a stále z tebe doznívá Hcg, nebo jsi otěhonila těsně před Ms, nebo při ms
variant je dost
Oba testy byly stejné z Rossmanna. Důvěřuji jim, protože první těhotenství mi správně potvrdily a nikdy nebyly falešně pozitivní (o první jsme se snažili rok a půl).
@Noelie2726 Nejde mi o tu téměř neviditelnou čárku, spíš nechápu, proč je slabá ta kontrolní ![]()
To bude špatným testem - nejspíš barvivem. Zkusila bych jinej… Zeptám se možná trošku blbě, když jsi měla normální MS, neměla bys teď testovat spíš ovulaci? Nebo ten test byl pozitivní před MS?
@Janitta píše:
To bude špatným testem - nejspíš barvivem. Zkusila bych jinej… Zeptám se možná trošku blbě, když jsi měla normální MS, neměla bys teď testovat spíš ovulaci? Nebo ten test byl pozitivní před MS?
Děkuju za odpověď. Ovulaci určitě testovat nechci, nejsem zatím „snažilka“. Mám 16-měsíční dítě a s manželem se chceme o druhé začít pokoušet nejdřív až tak za tři měsíce. Zatím používáme kondomy, ale minulý měsíc se nám to jednou vymklo
a nepoužili jsme ho. Když jsem to zpětně počítala, bylo to zhruba v půlce cyklu. Po pár dnech mi začlo být po ránu blbě a skoro po všem mě pálí žáha, jako v předchozím těhotenství. Pak přišla ms o dva dny dřív, ale byla naprosto normální, jak už jsem psala. Jenže po ms mi ty příznaky neustaly, naopak se k tomu přidal občasný tlak v děloze. Toť důvod mého testování
Chtěla jsem mít jen jistotu a přestat blbnout. Snažení, měření bt a testování jsem si užila až až, miminko se nám poštěstilo až po roce a půl ![]()
Aha, tak už to chápu. V tom případě bych určitě zkusila další test, protože ten, co popisuješ, se choval divně
Dej pak vědět ![]()
Ahoj, poradíte mi, co dělám špatně, když mám na těhotenském testu slabou kontrolní čárku?
Ukázala se mi sice i druhá čárka, ale ta byla tak špatně viditelná, že o ní dost pochybuju, stejně jako o případném těhotenství. Před deseti dny jsem měla naprosto normální, stejně silnou, stejně dlouhou menstruaci, jako vždy.
Děkuji.