Nejdelší doba bez ms

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.4.15 17:01

Nikdy jsem neměla zdravotní problémy ani nic podobného a měla jsem MS třeba až po 84 dnech dodnes nevím čím to bylo ale vůbec mi to nechybělo. A moje kamarádka má MS tak 2× max 3× do roka a je podle doktorů naprosto zdravá. Důvodů pro zpoždění je podle mě dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
18.4.15 17:43

Nějakých 60 dnů, než jsem začala brát antiko, tak jsem to měla fakt jak podle plotu. Poté zase menzes 12 dnů v kuse, 3 dny pauza a jednou jsem to takhle měla 40 dnů v kuse. Doktorka říkala, že je to normální, než se ustálí cyklus. Bylo mi ale už 21 let!!! Otěhotněla jsem pak v pohodě po 10 letech antikoncepce. Prášky beru v dlouhých cyklech, mít to každý měsíc bych už nechtěla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.4.15 21:31

Ahoj, to je ovlivne hodne vecma pokud si citlivejsi, klidne i zmena pocasi, dovolena, psychycka vycdrpanost, nebo i ta fyzicka atd. Ja sem mela po vysazeni HA docela problemy, prez 2 roky se telo nemohlo dostat do normalu, takze sem byla bez menstruace CELOU TU DOBU. Pak sem nekde s kamoskou narazila na prirodni prasky na zvetseni prsou, tak sme si je koupily a po par dnech uzivani ejhle, MS dorazila a par mesicu na to sem otehotnela =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí