Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nikdy jsem neměla zdravotní problémy ani nic podobného a měla jsem MS třeba až po 84 dnech dodnes nevím čím to bylo ale vůbec mi to nechybělo. A moje kamarádka má MS tak 2× max 3× do roka a je podle doktorů naprosto zdravá. Důvodů pro zpoždění je podle mě dost.
Nějakých 60 dnů, než jsem začala brát antiko, tak jsem to měla fakt jak podle plotu. Poté zase menzes 12 dnů v kuse, 3 dny pauza a jednou jsem to takhle měla 40 dnů v kuse. Doktorka říkala, že je to normální, než se ustálí cyklus. Bylo mi ale už 21 let!!! Otěhotněla jsem pak v pohodě po 10 letech antikoncepce. Prášky beru v dlouhých cyklech, mít to každý měsíc bych už nechtěla. ![]()
Ahoj, to je ovlivne hodne vecma pokud si citlivejsi, klidne i zmena pocasi, dovolena, psychycka vycdrpanost, nebo i ta fyzicka atd. Ja sem mela po vysazeni HA docela problemy, prez 2 roky se telo nemohlo dostat do normalu, takze sem byla bez menstruace CELOU TU DOBU. Pak sem nekde s kamoskou narazila na prirodni prasky na zvetseni prsou, tak sme si je koupily a po par dnech uzivani ejhle, MS dorazila a par mesicu na to sem otehotnela =)