Slabě pozitivní testy, hnědý výtok

Ate
10
19.4.15 21:08

Slabě pozitivní testy, hnědý výtok

Zdravím. Mám dotaz. Předem se omlouvám, že zakládám novou diskuzi, ale ve starých jsem nenašla uspokojivé informace. Mám již 5. den zpožděnou MS, bolesti v podbřišku, slabší než obvykle, ale také silnější světle hnědý výtok, spíše řidší. Dělal jsem si dva testy 16 a 18.4., objevili se jen duchové, ale byli viditelní. Ovu. test, který jsem zkoušela, protože mi zbyl dnes 19. 4. byl negativní. Myslíte, že jsem těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
19.4.15 21:50

No pokud byl pohlavní styk tak těhu být můžeš. Viděla bych to na zahnizďování nebo neprosperujici těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ate
10
19.4.15 22:03

Tak moc děkuji :-).Pohlavní styk byl, snažíme se. Už jsem měla radost ze // :(, ale tušila jsem, co odpovíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.4.15 22:37

@Ate klidně být můžeš a může se zahnizďovat. já špinila až do 24tt s přestávkami
nebo taky být můžeš a můžeš ještě dostat MS.
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ate
10
19.4.15 22:44

Nevím, 4 dny hnízdování a k tomu negativní ovul. už se mi zdá moc, přesto, že těhu. testy byly pozitivní. Děkuji za naději, třeba to bude v pořádku, je pravda, že jsem to testovala potom, co jsem hodně pila. Už tak nějak nedoufám. Zkusím zítra ještě koupit test. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.4.15 11:15

@Ate držím palce, aby ty čárky byly silnější, ale jak už zde zaznělo, může to být neprosperující těhotenství, tj. začínající SP. Jinak ale špinění v těhotenství být taky může, kamarádka špinila několikrát a dokonce i krvácela a má zdravou holčičku. U mne to byla bohužel známka samovolného potratu. Nejdřív slabé špinění, pak to začalo sílit a po pár dnech se objevila i krev a byl konec. Na testu byl nejdřív duch, pak slabá čárka, hcg 78, a pak už nic.
Doktoři se snažili to léky udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ate
10
20.4.15 14:01

Tak jsem byla u doktora, protože ráno byla druhá čárka silnější. Podle něj vše nasvědčuje tomu, že těhotná jsem a krvácení nejde z dělohy. Dostala jsem neschopenku a nějaké prášky, tak snad to vydrží :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.4.15 14:02

@Ate Tak super!!! Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.4.15 20:37
@Ate píše:
Tak jsem byla u doktora, protože ráno byla druhá čárka silnější. Podle něj vše nasvědčuje tomu, že těhotná jsem a krvácení nejde z dělohy. Dostala jsem neschopenku a nějaké prášky, tak snad to vydrží :).
:dance: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ate
10
21.4.15 08:32

Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.17 18:10

Ahojte, holky mam dotaz jelikož jsem po prvni těhotná tak hodně toho nevim, z přítelem nam to prvni neslo ted su v 5tt ale mam slaby hnědý vytok jen ráno potom cely den nic.byla jsem u doktora ten mi dal utrogestan ale i tak mam strach..mate nekdo takovou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
24.9.17 13:55

Ahojte holky, byla bych ráda, kdyby jste se se mnou podělily o vaše zkušenosti… S přítelem jsem měla nechráněný styk 2 dny po MS (ejakuloval do mě)… MS jsem následující měsíc pak normálně dostala akorát o 4 dny dřív. Mám nepravidelný cyklus. MS mám dostat za 14 dní a dnes jsem zaregistrovala hnědý výtok a bolest v prsou. Může se jednat o těhu? Jsem z toho trochu zmatena… Zítra si udělám TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
25.9.17 18:50

@Embý spíš to bude ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
25.9.17 20:25
@boruvkay píše:
@Embý spíš to bude ovulace.

Stalo se mi to poprvé, tak jsem celkem vyděšená… Je mi občas i nevolno a chodím často na malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
27.9.17 13:02

@Embý já teda nejsem odborník, ale z osobní zkušenosti vím, že příznaky těhotenství se objevují až po delší době…a ne týden po oplodnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí