Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím. Mám dotaz. Předem se omlouvám, že zakládám novou diskuzi, ale ve starých jsem nenašla uspokojivé informace. Mám již 5. den zpožděnou MS, bolesti v podbřišku, slabší než obvykle, ale také silnější světle hnědý výtok, spíše řidší. Dělal jsem si dva testy 16 a 18.4., objevili se jen duchové, ale byli viditelní. Ovu. test, který jsem zkoušela, protože mi zbyl dnes 19. 4. byl negativní. Myslíte, že jsem těhotná?
No pokud byl pohlavní styk tak těhu být můžeš. Viděla bych to na zahnizďování nebo neprosperujici těhotenství.
Tak moc děkuji
.Pohlavní styk byl, snažíme se. Už jsem měla radost ze //
, ale tušila jsem, co odpovíte.
@Ate klidně být můžeš a může se zahnizďovat. já špinila až do 24tt s přestávkami
nebo taky být můžeš a můžeš ještě dostat MS.
Držím palce ![]()
Nevím, 4 dny hnízdování a k tomu negativní ovul. už se mi zdá moc, přesto, že těhu. testy byly pozitivní. Děkuji za naději, třeba to bude v pořádku, je pravda, že jsem to testovala potom, co jsem hodně pila. Už tak nějak nedoufám. Zkusím zítra ještě koupit test. ![]()
@Ate držím palce, aby ty čárky byly silnější, ale jak už zde zaznělo, může to být neprosperující těhotenství, tj. začínající SP. Jinak ale špinění v těhotenství být taky může, kamarádka špinila několikrát a dokonce i krvácela a má zdravou holčičku. U mne to byla bohužel známka samovolného potratu. Nejdřív slabé špinění, pak to začalo sílit a po pár dnech se objevila i krev a byl konec. Na testu byl nejdřív duch, pak slabá čárka, hcg 78, a pak už nic.
Doktoři se snažili to léky udržet.
Tak jsem byla u doktora, protože ráno byla druhá čárka silnější. Podle něj vše nasvědčuje tomu, že těhotná jsem a krvácení nejde z dělohy. Dostala jsem neschopenku a nějaké prášky, tak snad to vydrží
.
@Ate píše:
Tak jsem byla u doktora, protože ráno byla druhá čárka silnější. Podle něj vše nasvědčuje tomu, že těhotná jsem a krvácení nejde z dělohy. Dostala jsem neschopenku a nějaké prášky, tak snad to vydrží.
Ahojte, holky mam dotaz jelikož jsem po prvni těhotná tak hodně toho nevim, z přítelem nam to prvni neslo ted su v 5tt ale mam slaby hnědý vytok jen ráno potom cely den nic.byla jsem u doktora ten mi dal utrogestan ale i tak mam strach..mate nekdo takovou zkušenost?
Ahojte holky, byla bych ráda, kdyby jste se se mnou podělily o vaše zkušenosti… S přítelem jsem měla nechráněný styk 2 dny po MS (ejakuloval do mě)… MS jsem následující měsíc pak normálně dostala akorát o 4 dny dřív. Mám nepravidelný cyklus. MS mám dostat za 14 dní a dnes jsem zaregistrovala hnědý výtok a bolest v prsou. Může se jednat o těhu? Jsem z toho trochu zmatena… Zítra si udělám TT.
@boruvkay píše:
@Embý spíš to bude ovulace.
Stalo se mi to poprvé, tak jsem celkem vyděšená… Je mi občas i nevolno a chodím často na malou.
@Embý já teda nejsem odborník, ale z osobní zkušenosti vím, že příznaky těhotenství se objevují až po delší době…a ne týden po oplodnění.