Duch na testu a hnědé špinění

34
22.4.15 11:44

Duch na testu a hnědé špinění

Ahoj,

předem se omlouvám za založení nového tématu, ale nikde jsem nenašla uspokojivé info. Jsem si nejistá svým tělem poslední 2 týdny. Beru HA každý večer pravidelně. Natekly mi tříselné uzliny, to jsme se s obvodní Dr. snažili dostat pod kontrolu antibiotiky, uzliny se zmenšily, ale stále jsou hmatatelné (bylo podezření na moč. cesty). Kvůli tomu jsem byla nucena zabrat MS, minulý týden jsem vysadila HA ve středu, aby se dostavila MS, protože jsem podle testů byla v pořádku. MS měla spoždění 4 dny, zkusila jsem TT a objevil se slabý duch, snad asi po hodině jsem začala hnědě špinit a to až doteď. Dnes jsem byla na sonu malé pánve, břicha a třísel, aby se mi podívali na ty uzliny hlavně, protože jsou stále hmatatelné, Dr. mi řekl, že dělohu mám nepřehlednou, protože jí mám nějak dozadu, že mi to měl dávno říct gynekolog, uzliny stále zvětšené, ale jinak vše v pořádku. Zkusila jsem si před chvíli udělat TT lady max 2v1 a vyšel neg. Má některá s tímto zkušenost? Jsem už zoufalá… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
22.4.15 11:48

Musím ještě dodat, že na malou chodím za hodinu asi 3×, což nebývá vůbec normální, ale moč. cesty mám podle sona v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
22.4.15 12:30

@aremka a dotaz zní..? jestli máme zkušenost s negativním testem?
Pokud ano, tak s negativním testem mám zkušenost a znamenalo to, že jsem neotěhotněla. Ale úplně nejlíp uděláš, když to začneš řešit s doktorem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
22.4.15 12:38

Ten lady max byl z ranní moče? Když si brala atb, chránili jste se i jinak? A ten pozitivní test byl jaké značky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.4.15 12:42
@myskalucka píše:
Ten lady max byl z ranní moče? Když si brala atb, chránili jste se i jinak? A ten pozitivní test byl jaké značky?

Ano z ranní. Když jsem brala atb, žádný pohl. styk jsme neměli, až po dobrání, ale odpovědí je, že pouze HA. Duch byl na Dipstick HCG quick test od intimedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
22.4.15 15:03

@aremka : no já přesně nevím, ale někde jsem četla, ze se mas chránit ještě 7 dni po dohrání atb, aby HA zase začala správně působit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.5.23 09:03

Ahoj holky prosím vás vidíte tam něco? Nebo jsem naivní a nic tam není? :roll: :,(
Nemám tedy ale nejlepší foťák :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
9.5.23 09:12

@Tyny118 nevidím tam vůbec nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.5.23 09:19

@Bellamia Ja jsem si ho udělala ráno a v limitu jsem tam tu čárku viděla tak jsem se to snažila vyfotit ale asi vážně blbě :zed: Každopádně teď když se na test podívám tak to tam už nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
9.5.23 09:20

@Tyny118 a jak dlouho máš zpoždění? Kdyztak opakuj test za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.5.23 09:32

@Bellamia takhle, měla bych mít ms někdy dvacátého. Ale nemívám to na den přesně. Ale zase to nemívám tak moc dopředu. Špiním (hnědé). A ze začátku špinění jsem měla bolesti potom už ne a mám to asi 3 den. :roll: Rozhodla jsem se si ze srandy udělat ten test a tam právě ten duch. Uvidím jak to bude pokračovat buď dorazi ms a nebo zkusim jak radite test za dva dny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
9.5.23 09:51

@Tyny118 a víš kdy byla ovulace? Pokud čekáš až za 11 dní MS, tak je to strašně brzo, to by byl spíš falešný duch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.5.23 09:56

@Bellamia to nevím, ja si to chci vždycky nějak hlídat ale nikdy nevím jak na to.
Ale jak tak přemýšlím tak máte asi pravdu že bude falešný. Zase si nesmím dělat nějaké zbytečné naděje. :( Každopádně děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí