Kdy jít na vyvolávací injekci

1139
27.4.15 06:51

kdy jit na vyvolavaci injekci

Dobrr rano maminky.mam dotaz.. Jsem 5mesic bez antikonc. s manzelem se snažíme o miminko. Prvni mesic MS nedorazila druhy jsem sla na vyvolani. treti dorazila normálně a ted jsem 29.DC a MS nikde. Testy negativni. Mate nektera zkusenost? kdy se objevuji ty vytouzene //? :) nebo kdy jit na vyvolavaci injekci aby mi to pripadne neublizilo… Dekuji za názory Tereza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
27.4.15 06:57

Nevím, kolik ti je let, ale na vyvolávačky bych moc nechodila. Menstruaci z ní sice dostaneš, ale nastartování tvého cyklu to nemusí vůbec pomoci. Nechala bych tělo chvíli vzpamatovat samotné. A pokud by to stále nešlo, předně bych ověřila, zda vůbec ovuluješ. Hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
27.4.15 07:08

@Litta 24 mi je. :). A kdy byste teda vzdala cekani a sla k mudr? A kdy si udelat test? zacinam mit male nadeje a nepremyslim nad nicim jiným :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.4.15 07:14

@TerezaRyš vyvolávačka je zbytečná. Ale pokud by tam mrně bylo, tak mu neublíží.. test nejdřív v den, kdy má být ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
27.4.15 07:21

@martina.se mela byt 23.-27. Takze vlastne uz by melo byt skoro po ni a nic. A testy negativni :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.4.15 07:26

@TerezaRyš to může mít moře příčit, vč opožděné ovulace, anovulačního cyklu atd.. ale osobně jsem na vyvolávačky nechodila, zbytečný zásah do těla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.4.15 07:33

Ahoj. Tak ja mam parkrat do roka anovulak a na injrkci chodim nejdriv pri zpozdeni 14 dni a vic. Pak nasadim bylinky a slapu jak hodinky nejakou dobu. Bez injekce jsem to zkousela jednou a dostala jsem se na 60dc a ms porad nikde takze bych se nacekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
27.4.15 07:35

Skoro rok mi zbytečně dr cpala vyvolávačky místo toho, aby řešila, proč ms nechodí. Pak jsem ji dala čas a cca po 2-3 měsících přišla sama. To bylo radosti, celkově i trvalo přes rok, než se mi dal cyklus po HA dohromady. Vyvolávačka nic neřeší, prostě dej tvému tělu čas a ms nakonec přijde sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
27.4.15 07:39

@Schara jake bylinky uzivate?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
27.4.15 08:49

@Schara jestli můžu poprosit, ty bylinky by mne taky moc zajímaly. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.4.15 12:10

@TerezaRyš @ropucha 02 pouzivam klasicky gynex a mam po nem pekne pravidelny cyklus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
27.4.15 14:14

@Schara a kdy myslite ze ho mam zacit kdyztak brat? na netu ctu hodne nazoru… Ted mela byt tyden ms a nic tak nevim kdy s nim nastartovat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.4.15 06:43

@TerezaRyš ja vetsinou zacala po injekci kdyz jdem dostala ms. Takze 1dc. Ale pry je jedno kdy se zacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
12.6.16 14:36

Ahoj, potrebuju asi jenom ujistit, ze je vše OK :) Jsem 33DC, nedostala jsem menstruaci, ale těhotenský test vychází negativní, a ani se oproti předchozím zkušenostem těhotná necítím. Normální cyklus mám 26-27 dni. Jsem mimo ČR, takže si nemůžu zajít k doktorce a místní se mi zkoušet nechtějí. Je problém, když menstruaci nemám? Jak dlouhé musí byt vynechání, aby to bylo potřeba řešit s doktorku? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale mám špatný přístup k netu, takže si to nemůžu vyhledat, pořad to padá. A nikdy se mi to zatím nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
12.6.16 14:41

Kazde zene se jednou za cas stane, ze proste menstruace nepřijde. Zkus pockat jakoby do dalsi a kdyz tak az pak to resit s dr. Samozřejmě pokud ti nic jineho neni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí