Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mile slecny a damy chtela jsem se moc zeptat… s pritelem jsme meli nechraneny sex den po tom co mi skoncila menstruace.. je tedy mozne otehotneni? a pokud ano jak velky % predem dekuju ![]()
To nám píšeš teď po sexu? Nebylo by lepší uvažovat před tím a vzít gumu? No kolik procent? I kdyby to bylo 1% tak ty můžeš být ja jedna ze 100 žen v ČR které měly dneska nebo včera nechráněný sex a otěhotněly. Tohle není o nějakých statistikách. Vždycky může vyjít ten černý Petr na tebe ![]()
Den po menstruaci je pravděpodobnost velmi velmi nízká. Jak dlouhý máš běžný cyklus, máš to pravidelně? Po kolika dnech?
Pokud máš cyklus pravidelný cca 28 dnů, je ta pravděpodobnost minimální, nepíšu nemožná, páč možné je všechno, ale minimální ano. Raději zapoj hlavu a přemýšlej, jak se budeš dobře chránit, pokud nechceš dítě.
Pravděpodobnost je celkem nulová.. Ale moje kamarádka otěhotněla posledni den menstruace ![]()
Takze asi tak..
@dituleska píše:
Promin, certifikát k jasnovidectví teprve dostanu
to jsem se po ránu nasmála ![]()
@Adel10.10. Pokud máš delší menstruaci, klidně otěhotnět můžeš ![]()
@Adel10.10. píše:
Mile slecny a damy chtela jsem se moc zeptat… s pritelem jsme meli nechraneny sex den po tom co mi skoncila menstruace.. je tedy mozne otehotneni? a pokud ano jak velky % predem dekuju
pravděpodobnost může být i 90 %, pokud máš tou dobou ovulaci - i takové baby jsou ![]()
Cyklus jsem měla pravidelně po 27 dnech, sex jsem měla den po menstruaci a teď tady na mě kouká dvou měsíční miminko. ![]()
@martina.se dovolím si nesouhlasit - i pro zdravý plodný pár při styku v době ovulace je šance otěhotnět zhruba 20 % ![]()
@geilens píše:
Je to přesně 12,37%
Ne, ne. Je to 12,37689548% ![]()
Já to teda holky vidím pade na pade.
Nebo mám blbou věšteckou kouli ![]()
@lovesmile píše:
Ne, ne. Je to 12,37689548%
Kurňa mám tu kouli nějakou rozbitou ![]()