Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovesmile píše:
Ne, ne. Je to 12,37689548%
Kurňa mám tu kouli nějakou rozbitou ![]()
@geilens píše:
Kurňa mám tu kouli nějakou rozbitou
Možná máš starší typ. Ten neukazuje tolik desetinných čísel. ![]()
@geilens píše:
Kurňa mám tu kouli nějakou rozbitou
@lovesmile píše:
Možná máš starší typ. Ten neukazuje tolik desetinných čísel.
jinak můžeš být těhotná, a nemusíš. my měli 3 dny po skončení MS, 5 cyklů předtím pravidelných 30-31 dní, ovulace 16.-17. den, je tomu přesně rok, a mám z toho 4 měsíčního prcka ![]()
Řekla bych 50 na 50 ![]()
heleď prostě se chraňte a budeš mít klid, i když ani ochrana ti to nezaručí ![]()
@berry4 píše:
Já to teda holky vidím pade na pade.
Nebo mám blbou věšteckou kouli
No jestli věštíš z té koule co máš na profilovce tak je jasnýže ti to nefachá, jedež na rezervu. Musíš doplnit palivo.
Ano ještě záleží jak moc je ms pravidelná, pokud moc né pak ani ovulace není pravidelná ![]()
@alenka84 píše:
@martina.se dovolím si nesouhlasit - i pro zdravý plodný pár při styku v době ovulace je šance otěhotnět zhruba 20 %
@terinka4444 ta praděpodobnost teda minimální není
pokud ms trvá týden a ovulace přichází třeba 12tý den, tak ty mrchy si umí docela počkat…
@Andy27 @tralala123 tak šance nulová fakt není, spermie přežijí až 5 dní a do té doby zajisté ovulace přijít může, že jo ![]()
Tojo ale tak brzká ovulace, taky není v pořádku zrovna, bývá nebo měla by bt v polovině cyklu
jinak je obtížnější a stíženější otěhotnět
@alenka84 píše:
@martina.se dovolím si nesouhlasit - i pro zdravý plodný pár při styku v době ovulace je šance otěhotnět zhruba 20 %
Přesně tak.
@Adel10.10. Pokud máš ms pravidelnou a cyklus normální (27 - 34 dní), tak i s oplodňovací schopností spermií (3-5 dní), je to opravdu velmi malá pravděpodobnost.
Ale lze otěhotnět i v průběhu menstruace, konkrétní pravděpodobnost ti nikdo neřekne.
Počkej si na těhotenský test. Pokud nechceš miminko, mysli příště na ochranu. ![]()
@Andy27 v cyklu 28 dní dochází obvykle k ovulaci 12. až 15. DC. pokud menstruace trvá třeba 7 dní.. stačí, by k ovulaci došlo už ten 12. den a je hotovo.. to moc nulová šance není, že ne? chápala bych nulovou šanci třeba první den menstruace, a le tohle je dost nebezpečný, nikdy se nedá spolehnout na to, kdy přesně k ovulaci dojde a nedá se to hlavně odhadnout pět dní předem, že jo ![]()