Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
10.10.17 14:30

Ahoj holky tak jdu ještě s dotazem..je mi blbé o tom psát ale já jsem od porodu furt krvácela a furt krvácím mám s tím problémy a tak mi dali prášky na zastavení no a ty jsem brala pred týdnem v sobotu tak mi to zastavilo krvácení a ve středu jsem měla s partnerem styk a ty prášky se nesmí brát v těhotensví a tak sem se je ve středu vysadila a v pátek sem začla krvácet a furt krvácím a od styku to je 6 dní myslíte že bych mohla být těhotná nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.4.18 14:39

Ahooj, po jak dlouhé době si můžu udělat test? Brala jsem HA, vynechala jsem tabletky a proběhl sex, potom jsem asi 2-3 dny krvácela a teď to přestalo, znovu jsme měli sex bez jakékoliv ochrany. Jaký test koupit a kdy ho udělat? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.18 16:03

Co myslíte ?

Test dělaný včera je tam slabá sotva viditelná čarecka a dnes dělaný ta samá značka a čarecka o něco silnější než včera .. ( na živo je lépe vidět) MS normální jsem měla 25.5. a ted 21.6. jsem měla jen špinění a to jen chvíli na jednu intimku… A žebych to měla dostat vůbec necítím.. a to většinou hned poznám, že se blíží ..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.18 16:04
:think:
  • Citovat
  • Upravit
Linamati
30.6.18 16:19
@Anonymní píše: :think:

Určitě pozitivní.. :kytka: Já tohle měla u druhého těhotenství :kytka: Gratuluji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.18 16:23

@Linamati děkuji za útěchu :srdce: snad se tedy už konečně podařilo .. snažíme se rok a půl. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Linamati
30.6.18 16:25
@Anonymní píše:
@Linamati děkuji za útěchu :srdce: snad se tedy už konečně podařilo .. snažíme se rok a půl. :oops:

Já to tak měla u druhého těhotenství. Myslela jsem si že špatně vidím :lol: a za 2 dny jsem si dělala druhý a ten mluvil jasně :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.18 23:24

Ahoj Devcata chci se zeptat.
Kamaradka mela pohlavni styk nekdy 14.5. kdy byl pry prvni den MS potom 18.5 a 20.5. tyto dny uz MS nebyla. Tehotensky test si delala nekdy 19.6. pozitivni digital ji ukazal 3+.. jenomze mezi tim, 13. Nebo 14.6. spala s nejakym blbem a boji se,ze by to mimino mohlo byt jeho. Uklidnovala jsem ji ze test by ji urcite neukazal par dni myslim 5dni od styku,ze je 3+ ( tehotna 5 a vice tydnu) . Prosim vas ze miminko je jejiho pritele a ne toho blba. Uz nevim co ji rict,tak snad Vase odpovedi ji uklidni . Dekuji anonym pac nechci aby se me pak ptali jaka kamaradka..
Na utz ji pry rekli ze tam neco je a mohla by byt cca 4.-5.tyden sla tam den na to co zjistila ze je tehu ale ani toto ju nepresvedcilo..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.18 17:11

Prosím Vás o radu .. Byla jsem včera na gynekologii jenže, pan doktor měl rozbitý ultrazvuk tak mi ho neudělal a vyšetření ultrazvukem mám až v pondělí .. Včera mi pan doktor řekl, že pokud budu těhotná tak bych byla v 5+5tt jenže.. Mám takový problém a testama a nevím zda těhotná jsem nebo nejsem :( :( dělá mi obden pozitivní test sice slabé ale zřetelně dvě čárky tam jsou přikládám fotku (na živo ty čárky jdou vidět daleko lépe a více) , udělala jsem si i ovulační test a vyšel taky pozitivní.. Ja si už nevím rady a jsem nedockavá do pondělí.mate s tím někdo zkušenost?. o miminko se snažíme cca 1,5 roku. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
55
6.7.18 10:00

Ahoj. Poslední ms byla od 3.7. do 8.7. Styk byl od 11.7 do 24.7. Každý den a ovulace 19.7. Zkoušela jsem test a vyšla vždy 2 //, ale slabé viz foto. Dnes jsem to dostala. Můžu být tedy tehu? Naposledy to byl samovolny potrat ????☹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
6.7.18 10:15

@Dejdynka asi máš popletene datumy :) jinak pokud si dostala normálně MS a testy byli pouze takle slabé tak bych to viděla na SP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.7.18 10:23
@Kriss Tina píše:
@Dejdynka asi máš popletene datumy :) jinak pokud si dostala normálně MS a testy byli pouze takle slabé tak bych to viděla na SP.

Ano mělo by to být 6- cerven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.7.18 11:54

Anonymní: Hele, tohle bych na těhotenství moc neviděla. :-( Kolik dní máš po předpokládané ovulaci? Já teda nevím, jestli si špatně interpretuji návody těch testů, ale pozitivní se mi nezdá ani jeden…Takových „duchů“, jak se tady říká, už jsem měla spousty a nic. Každopádně přeju Ti, aby to nakonec vyšlo. Tady na fóru ti stejně nikdo nedokáže říct, jak to je nebo není. Definitivní odpověď ti dají buď naprosto zřetelné dálnice na testu, nebo lékařské vyšetření. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.18 12:08

Výsledek testu

Holky jdu k vám pro radu vynechala mi MS, tak jsem si udělala test. A vyšla mi ta čárka, která značí těhotenství, ale velmi světlá … co myslíte ? Mám se objednat k doktorovi nebo zbytečně plaším ? Doufám, že jsem příspěvek nezařadila špatně jsem tady nová.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.18 20:01

Muze mi nekdo prosim odpovedet?

Zdravim psala jsem uz jednou,ale odpoved se mi nedostala.. muzete mi prosim nekdo odpovedet na toto stooory? Ahoj Devcata chci se zeptat. Kamaradka mela pohlavni styk nekdy 14.5. kdy byl pry prvni den MS potom 18.5 a 20.5. tyto dny uz MS nebyla. Tehotensky test si delala nekdy 19.6. pozitivni digital ji ukazal 3+.. jenomze mezi tim, 13. Nebo 14.6. spala s nejakym blbem a boji se,ze by to mimino mohlo byt jeho. Uklidnovala jsem ji ze test by ji urcite neukazal par dni myslim 5dni od styku,ze je 3+ ( tehotna 5 a vice tydnu) . Prosim vas ze miminko je jejiho pritele a ne toho blba. Uz nevim co ji rict,tak snad Vase odpovedi ji uklidni . Dekuji anonym pac nechci aby se me pak ptali jaka kamaradka.. Na utz ji pry rekli ze tam neco je a mohla by byt cca 4.-5.tyden sla tam den na to co zjistila ze je tehu ale ani toto ju nepresvedcilo..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex