Poraďte prosím, jsem těhotná?

75
6.5.15 08:48

Jsem těhotná????Poraďte prosím..

Holky snažíme se už pár měsíců o mimi. Momentálně jsem to už hodila za hlavu, mám novou práci a snažení už nějak neřeším, ale čeká mně teď zubař, chci si nechat dát umrtvovací injekci, tak jsem si pro jistotu udělala TT a vidím tam ducha..Vidíte tam někdo taky tu druhou čárku? MS mám dostat az v neděli…Chci se zeptat když si tedy nejsem jistá, můžu si nechat tu injekci píchnout? A nemůže to případně ohrozit mimi?
Díky všem za odpovědi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.5.15 08:50

@kobliha1 beru věšteckou kouli… hemmmm… co vidím? negativní test. Nech si píchnout injekci - tu můžeš i jako těhotná - a neplaš. Když se povede, tak se povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
6.5.15 08:50

@kobliha1 injekce se dávají i v tehu. Jinak čárku vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.5.15 08:53

Ahuj takovou pidi čarku mám pokaždý když testuji před ms však vždy ms dorazí někdy je i vic dušík videt, ale nikdy s toho nebylo těhotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
6.5.15 08:53

Uplně mini mini čarečku tam vidim, ale skus si ho udelat tak za 2-3 dny znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.15 08:54

Injekci si můžeš nechat píchnout i když jsi těhotná. Na testu možná něco je, ale to jsem měla včera i předevčírem také a dnes ráno tvrdý pád na držku, když na drmaxovi nebylo vůbec nic. Naopak jedna slečna u nás ve skupině měla včera ukázkově pozitivní test, dnes ráno + na clearblue a na mamatestu sotva viditelný duch. Takže testuj nějakým normálním testem a ne tolik dní před menstruací.

• Citovat
  • Upravit
76
6.5.15 08:55

Injekci si ti můžou dat, mě dávali 3, 14 dní před porodem a bylo vše v pořádku.

Příspěvek upraven 06.05.15 v 09:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
6.5.15 08:56

Ducha vidim, jen tezko rict jestlu je ruzovy nebo jen sedy naznak carky. Zkus digitalni tak za dva dny hestli ti neni lito penez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Ivet.00 píše:
Ahoj, druhá čárka tam je ;-) injekci si ti můžou dat, mě dávali 3, 14 dní před porodem a bylo vše v pořádku, jinak gratuluji k miminku :lol:

jak můžeš gratulovat? 8o pozitivní test vypadá úplně jinak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
@martina.se píše:
jak můžeš gratulovat? 8o pozitivní test vypadá úplně jinak :zed:

taky to nechápu asi jsem z jiné planety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.5.15 08:57

Také vidím ducha :-) kup si ještě test od jiné značky a zítra test udělej znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.15 08:57
@JaneDoe píše:
taky to nechápu asi jsem z jiné planety

jako twl.. gratulovat někomu za jakéhosi ducha (to mi dělalo každý měsíc a nikdy jsem těhotná nebyla).. pak zakladatelce přijde ms a o to víc bude zklamaná :zed: rozum do hrsti, fakt že jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.5.15 08:58

Něco málo tam vidím, ale rozhodně bych to zatím nepovažovala za těhotenství. Nehroť to, test vyzkoušej ještě za pár dní a injekci si u zubaře nech klidně píchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
6.5.15 09:00

Taky něco málo vidím, zkus test za pár dní :think: Ale držím palce, aby z toho byly pěkné //. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
6.5.15 09:01

Mamatesty jsou na nic, takového ducha ukážou max den před ms. Kdy byla ovu víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí