Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky snažíme se už pár měsíců o mimi. Momentálně jsem to už hodila za hlavu, mám novou práci a snažení už nějak neřeším, ale čeká mně teď zubař, chci si nechat dát umrtvovací injekci, tak jsem si pro jistotu udělala TT a vidím tam ducha..Vidíte tam někdo taky tu druhou čárku? MS mám dostat az v neděli…Chci se zeptat když si tedy nejsem jistá, můžu si nechat tu injekci píchnout? A nemůže to případně ohrozit mimi?
Díky všem za odpovědi..
@kobliha1 beru věšteckou kouli… hemmmm… co vidím? negativní test. Nech si píchnout injekci - tu můžeš i jako těhotná - a neplaš. Když se povede, tak se povede ![]()
Ahuj takovou pidi čarku mám pokaždý když testuji před ms však vždy ms dorazí někdy je i vic dušík videt, ale nikdy s toho nebylo těhotenstvi.
Uplně mini mini čarečku tam vidim, ale skus si ho udelat tak za 2-3 dny znova
Injekci si můžeš nechat píchnout i když jsi těhotná. Na testu možná něco je, ale to jsem měla včera i předevčírem také a dnes ráno tvrdý pád na držku, když na drmaxovi nebylo vůbec nic. Naopak jedna slečna u nás ve skupině měla včera ukázkově pozitivní test, dnes ráno + na clearblue a na mamatestu sotva viditelný duch. Takže testuj nějakým normálním testem a ne tolik dní před menstruací.
Injekci si ti můžou dat, mě dávali 3, 14 dní před porodem a bylo vše v pořádku.
Příspěvek upraven 06.05.15 v 09:00
Ducha vidim, jen tezko rict jestlu je ruzovy nebo jen sedy naznak carky. Zkus digitalni tak za dva dny hestli ti neni lito penez
@Ivet.00 píše:
Ahoj, druhá čárka tam jeinjekci si ti můžou dat, mě dávali 3, 14 dní před porodem a bylo vše v pořádku, jinak gratuluji k miminku
jak můžeš gratulovat?
pozitivní test vypadá úplně jinak ![]()
@martina.se píše:
jak můžeš gratulovat?pozitivní test vypadá úplně jinak
taky to nechápu asi jsem z jiné planety
Také vidím ducha
kup si ještě test od jiné značky a zítra test udělej znovu.
@JaneDoe píše:
taky to nechápu asi jsem z jiné planety
jako twl.. gratulovat někomu za jakéhosi ducha (to mi dělalo každý měsíc a nikdy jsem těhotná nebyla).. pak zakladatelce přijde ms a o to víc bude zklamaná
rozum do hrsti, fakt že jo..
Něco málo tam vidím, ale rozhodně bych to zatím nepovažovala za těhotenství. Nehroť to, test vyzkoušej ještě za pár dní a injekci si u zubaře nech klidně píchnout.
Taky něco málo vidím, zkus test za pár dní
Ale držím palce, aby z toho byly pěkné //. ![]()
Mamatesty jsou na nic, takového ducha ukážou max den před ms. Kdy byla ovu víš?