Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@martina.se píše:
jako twl.. gratulovat někomu za jakéhosi ducha (to mi dělalo každý měsíc a nikdy jsem těhotná nebyla).. pak zakladatelce přijde ms a o to víc bude zklamanározum do hrsti, fakt že jo..
já teda nevidím ani ducha
měla jít do jiné diskuze tam by jí všechny napsaly co chce slyšet
Duch tam je, ale nic jiného taky to těhotenství nemusí vůbec značit. Takového ducha jsem měla taky xkrát než se podařilo otěhotnět.
Co se týče zubaře klidně běž. Já byla nevědomky těhotná a po zákroku a vyčištění kanálků mi dělal i rentgen
@JaneDoe píše:
já teda nevidím ani duchaměla jít do jiné diskuze tam by jí všechny napsaly co chce slyšet
já ho vykoukala, ale to je prostě nic.. tohle absolutně nic neznamená ![]()
Jinak pro vsechny co se tady dohaduji zda je to mimi nebo ne, tak se prosim zbytecne nehadejte.To se uvidi po nedeli zda MS dorazi nebo ne.. Urcite nejsem z tech co si delaji test 100× do mesice
Ted jsem ho delala z duvodu vyse popsaneho..
A ostatnim dekuji za nazor ![]()
@martina.se Ja mamslabou baterku na tabletu, takze nevidim nic.
![]()
@kobliha1, kdybys proběhla gůgl, zjistila bys, že umrtvovačka u zubaře nená negativní vliv na případné těhotenství a nemusela bys testovat a nervovat skoro týden předem. Test má smysl až po vynechané MS, to taky píšou všude.
No a ty gratulace radši nekomentuju, to už je na mě těžkej kalibr ![]()
@kobliha1 duch tam je, ale to ještě nic neznamená. i kdyby to těhotenství bylo, tak před časem tu byla diskuze přesně na tohle téma… udělala jsem si test týden před ms, obešla rodinu, zda tam čárku taky všichni vidí a pak bum, přišla ms… a jak to te´d říct příteli, kterej se těšil… no, každopdáně umrtvovací injekci určitě můžeš i jako těhule, takže ho´d testy za hlavu atestuj až po vynechané ms ![]()
@kobliha1 Já teda ducha nevidím.
Jinak mě zubař říkal, že mi injekci nemůže dát v prvním a třetím trimestru, ale ve druhým jo. Takže jsme trhání zubu nechali na druhej…
Jestli ti budou jenom vrtat, tak bych si injekci nenechala dát.
Ale na druhou stranu, pokud bys těhotná byla, tak v takhle raném stádiu by to nemělo vadit.
To jsem ti asi moc neporadila co ![]()
@jednažena píše:
@martina.se Ja mamslabou baterku na tabletu, takze nevidim nic.![]()
@kobliha1 11 dpo ukážou prdlajs nebo falešné duchy
Hodně se zhoršily, pohledej diskuze. Mi se osvědčil lady max, tam jsem měla 11 dpo pidi ducha růžového a zůstal i po zaschnutí a mamatest nic ani náznak ![]()
Ale stejně poznat, jestli je ten duch pravý, to snad ani nejde, musí se čekat ![]()
Ale kdyby tě chtěli rentgenovat, tak to raději nenech ![]()
@martina.se Tak jsem mrskla tablet do nabijecky a kdyz chci tak tu carku vykoukam, ale musim si dat tablet cca 30 cm od hlavy.
Takze sance tam je.Ja si ji na svem testu taky tehda vykoukala.
a to po limitu a vyndani z kose.
Takze chapu @kobliha1 ![]()
@jednažena já se jí snažila vykoukat 4 roky.. pokaždé jsem měla pocit, že fakt jo a ono ne.. pozitivní test jsem viděla až s klukem - dělaný cca 7 tt ![]()
@kobliha1 jinak pokud chceš mít jistotu, zajdi na krev a u dr řekni, že jsi možná těhotná. Ale tu injekci Ti dá tak jak tak, není se čeho bát. ![]()