Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano vidím, ale spíš do šediva. Mamatesty to prý dělají, ale mně se to nikdy nestalo, a to testuji jenom jimi nebo Ladymaxem, zkus tedy jinej test a uvidíš
přeji hodně štěstí ![]()
@kobliha1 to není ani duch, to je tak duch ducha
Hele, injekci u zubaře můžeš i jako těhotná, tak nestresuj.
Jinak před Ms netestuj, já taky testovala, měla jsem už i hezky viditelnou čárku a stejně MS dorazila
Tak ono ja si myslim, ze pokud ne nekdo ma takovy test ruzovy(carecku) a je jedno jaka intenzita, tehotenstvi tam je, je jen otazka kolik tehotenstvi ustoji do menstruace..Ten detektor reaguje jen na HCG, neni mozne mit sebemensi ruzovy papirek, pokud telo neprodukuje hcg hormon ![]()
Maximalne jeste LH hormon pred menstruaci atd ![]()
Takto mi to vysvetlili tady na testech ![]()
Zakladateko napis nam pak, jak jsi dopadla
Preji ti samozrejme, aby jsi tehotna byla ![]()
@kobliha1 já tam čárku lehkou taky vidím. Zkusila bych jinou značku testů a pokud bude sílit tak je to jasné
… já měla min týden toto viz. Foto a na ostat. Nic.. ty testy v tyčinkách jsou na nic. No ms mešká 17 dní, testy mlčí tak je asi čas jít k dr. ![]()
@Deníííí tak přeju ať je to mimísek
Já počkám zda v neděli MS dorazi a testovat budu pripadne znovu az v pondeli ![]()
Dobry den, pred 2 mesici mi byla zjistena cysta na vajecniku 2cm,3 mesice se snazime s pritelem o druhe.Dnes je to 5dni a ms nikde a test vysel pozitivni, muze to byt tou cystou?
@marsi99 Ahoj najdi si ve vyhledavaci (cysta nebo tehotenstvi) je tam dost odpovedi
![]()
Jinak me se nezda tahle carka jako udelana cystou je uz vyraznejsi. Preji vse nejlepsi a samozrejme, aby jsi tehotna byla
![]()
@marsi99 Tková krásná 2 čárka cystou nebude. Potichoučku gratuluji