Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucipa takže máš „příznaky“. No ty těhotenské příznaky se dají lehce splést s PMS, ale pokud to zítra nedostaneš, vyzkoušej znovu test a uvidíš. Je možnost že jsi těhotná a udrží se, nebo to odejde s MS (může to být klidně i týden po termínu)
Neberu to jako příznaky, test jsem udělala náhodou. Málem jsem ho vyhodila a přišel šok a možná mi je špatně z toho ![]()
@Lucipa kdy se ta čárka hlavně objevila? Hned nebo p jak dlouhé době
Já bych z toho zatím nic nevyvozovala, uvidíš jestli MS dorazí, když ne kup zítra další test a udělej v pátek ráno a pak třeba ještě v neděli ráno, pokud bude silit je to jasné.
@Lucipa tak v tom případě bych to brala jako ducha, samozřejmě bych se ještě neradovala ale jako ducha bych to brala. Teď je t jen na přírodě
Dobry den chci se zeptat je mozne abych mela pozitivni tehu test po 3 dnech nechraneneho testu? Dekuji za odpoved
@Anonymní píše:
Dobry den chci se zeptat je mozne abych mela pozitivni tehu test po 3 dnech nechraneneho sexu? Dekuji za odpoved
@Anonymní píše:
Dobry den chci se zeptat je mozne abych mela pozitivni tehu test po 3 dnech nechraneneho testu? Dekuji za odpoved
Jako že sex byl před 3 dny a dnes máš pozitivní test? Promiň že se ptam. Jak pitomec, ale nějak jsem dotaz nepochopila jestli sex byl před 3 dny nebo 3 dn, za sebou byl nechraneny sex
@Michaela02993 pred 3 dny. Jde o to ze to nebylo s pritelem. Tak me zajima jestli muzu byt tehotna s tim druhym.
Ahoj. Jsem 10dop. Tt negativni. Jaká je ještě šance. Pořad ještě doufám v //. Jsem netrpelivá vím, ale ráda bych slyšela jak are to měly vy. Díky Veve
@Anonymní píše:
@Michaela02993 pred 3 dny. Jde o to ze to nebylo s pritelem. Tak me zajima jestli muzu byt tehotna s tim druhym.
Těhotenský test ti neukáže pozitivní 3 dny po sexu ![]()
@Veve518 dokud nedojde MS je šance vždy, ovu jsi si asi zjišťovala že víš že jsi 10dpo
někomu se test ukáže pozitivní později ![]()