Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaela02993 @MIBART
Tak děkuji za rady děvčata
, já ho teda pořídím, ale nechám si ho na ráno. Zatím jsem fakt zkoušela jen ty obyčejný a z digitálního mám obavu, abych netestovala brzo, ale zase 2 dny po termínu ms by to tedy mělo být ok. Já letos v lednu samovolně potratila, tak jsem taková opatrná a nerozhodná
.
Příspěvek upraven 05.04.19 v 09:33
@Michaela02993 ve středu jsem byla na krvi a hcg bylo potvrzeno ale fakt zatím úplně nízké, takhle jsem to měla i s dcerou a pak jen rostlo
Takže si říkám kdyby to fakt odešlo tak i hcg klesne a ten clear blue by nic neukázal
@MIBART tak to potom Teda sedí, tak zbytečně netestuj ať se tím nestresuješ a zkus test až po víkendu
já taky otěhotněla přes antikoncepci a bylo to v pohodě ![]()
Ono i když to odejde tak nějaké zbytkové hcg pár dní ještě zůstává. Já v říjnu po samovolném potratu měla pozitivní test ještě týden… Ale budu ti držet palce
určitě to bude v pohodě, jsem nerada za toho strašáka ![]()
Příspěvek upraven 05.04.19 v 09:42
@Domička ten můžeš udělat i odpoledne, já ho dělala i odpoledne
@MIBART U mě v momentně, kdy bylo něco špatně hcg kleslo okamžitě a na testu už nebylo nic. Tak si myslím, že pokud stále ukazuje můžeš být klidná.
@Domička jak říká @MIBART test udělej kdykoliv chceš
mě vyšel v 8 večer
takže je to vlastně úplně jedno ![]()
@Domička není zač
buď úplně v klidu, už máš 2 dny zpoždění a pokud MS míváš normálně pravidelnou jak hodinky, tak už to bych brala jako pozitivní zprávu
tak držím palce a pak se pochlub jak to dopadlo ![]()
@Michaela02993 Když bude čím, tak se pochlubím. Ještě takový technický detail - jak dlouho ten digitální ukazuje výsledek než se ztratí? 1-2 dny?
@Domička 24 hodin se to ukazuje, jinak dneska mám už po úplném krvácení, včera už taky skoro nic, takže pořád doufám v naději že se to udrželo, právě si říkám kdyby to už dávno odešlo nebude mi stále testynukazuvat
@Domička jj vydrží 24 hodin ![]()
@MIBART tak to je úplně skvělá zpráva ze už nekrvaciš, bude to určitě v pohodě
@Michaela02993 hlavně to byla úplně tmavá krev a ne jako při mesickach, vůbec žádné bolesti prostě nic, v pondělí mám jít na další krev a uvidí se alw pořád si dávám naději že ty testy pořád jsou pozitivní
@MIBART tak pokud to nebyly cucky krve tak je to v pohodě
já měla právě taky úplně hnědou až černou krev při druhém samovolném… Ale spíš bych řekla že to byla jen nějaká srazena krev co musela pryč
![]()