Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaela02993 žádný cucky to nebylo, jen srazena krev, prostě si říkám kdyby to odešlo testy už pozitivní nejsou
@MIBART jojo pozitivní už by nebyly
to se stává jen málo kdy, tak jako po porodu
![]()
Já test pozitivní měla ještě týden potom (sice nesilil ale byl pozitivní, tak jako po porodu)
ale jak říkám určitě bude vše v pohodě a já tě jen zbytečně starším… Navíc není nic neobvyklého mít v těhotenství menstruaci ![]()
@Michaela02993 a mě právě přijde že sílí, nejsou ty čárky uomne stejný ale sílí, konzultuju to s kamarádkou, hlavně hcg jsem fakt měla ještě nízké takže kdyby to odešlo už by tam nebylo nic, tak doufám že hcg poroste
@Veve518 no zkusím ho
. Udělám ho radši až zítra ráno a to už bude 3 den zmeškáno, tak by to snad mělo být ok.
@Domička určitě ti ukáže už teď, nemusíš čekat do rána. Píšou to i v návodu.
@Michaela02993 no právě že není, máme doma už tři holčičky a tohle fakt bylo neplánovaně a přes antikoncepci, nejdřív sem řekla že to nechci ale teď jsem z toho taková nesva rozhizena.. Manžel to ještě neví
@Veve518 stejně půjdu do lekárny až po práci, tak to ještě promyslim, ale stejně to asi nevydržim no ![]()
U předchozích těhotenství jsem tohle nikdy nezažila tak právě nevím
@MIBART tak to potom chápu, no antikoncepce holt není nikdy 100%
uvidíš že to bude v pohodě
@MIBART Moje sestřenice taky otěhotněla přes antikoncepci. Dneska má skoro 4letého chlapečka. Dneska je možné asi fakt všechno
@Domička ve středu jsem byla u doktora a řekl za tu celou praxi co to dělá ze jsem druhá která otěhotněla přes tuhle antikoncepci, nikdy jsem přes antikoncepci neotehotnela, člověk se chrání a stejně nic.. No uvidíme jak to dopadne ale pořád doufám
@jasmakmoch píše:
Ahoj holky! Chtěla bych se zeptat, máte některá zkušenosti s Mamatestem?
Ahoj,
určitě se najde skupnka jak zastánců, tak odpůrců. Sama s ním mám dobré zkušenosti, stejně tak s ClearBlue a s testy z DRmaxu … ted jsem poprvé zkoušela nějaké modré, značku ani nevím. Ono to je stejně na jedno brdo.
Kamarádka si dokonce objednávala TT z Aliexpress
ale ty se hodně rozpíjely.