Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaela02993 u doktora jsem byla naposledy 18.4. Ale doktor mi neudělá ani ultrazvuk, řekl že krev vyšla
: negativně
@MIBART na ultrazvuku by teď stejně nic neviděl a teď už by krev mohla být pozitivní ale ještě bych s tím chvíli počkala
@Michaela02993 já vím že mi ho teď neudělá, ani těhotná být nechci, ale že mi neudělal ultrazvuk ani před tím zda je vše v pořádku
@MIBART no tak to nemělo ani cenu dělat ti utz, nic by tam neviděl.
@Michaela02993 ale tak správně mi má udělat ultrazvuk po tom co to odešlo samo zda je vše v pořádku?
@MIBART může i nemusí. Mě po samovolném v 5tt taky nikdo kontrolní utz nedělal a doktoři se spoléhali na to že když je to takhle malé tak to odejde samo a je to jen jako by jsi měla silnější MS. V tom 4tt většinou bývá termín ms takže když si žena neudělá test tak ani neví že je těhotná a dříve taky ženy takto potratily a ani nevěděly že byly těhotné, jen si myslely že mají silnější MS
@Michaela02993 silnější MS jsem neměla krvacela jsem jen dva dny a pak špinění jenom, když mám MS tak krvácím tak týden, no to je jedno, uvidíme co se z toho vyklube
@MIBART vidím ji tam a ani se nemusim snažit hledat, když tu fotku rozkliknu.
@Domička jojo taky ji tam vidím, tak mám z toho docela strach 😱