Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
5.4.19 10:17

@chs.jasmin na aliexpressu jsem na ně taky koukala, ale ty by přišly za dlouho, tak jsem se na ně vyprdla, ale měly docela dobrý ohlasy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.4.19 10:18

@MIBART no chápu tvůj šok. Tak snad to dopadne, jak si přeješ :palec: . Mě fakt přijde, že dneska už je možné úplně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.4.19 10:19

@Domička noo koukám na to, už se snad nedivím ničemu, a to jsem vůbec neměla mít menstruaci a já každý měsíc krvacela snad třikrát do měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.4.19 10:21

@MIBART to krvácení jsem měla taky s jednou antikoncepcí rozházené, ale já už nevím s jakou :think:. Prostě jsem ms dostávala i v průběhu měsíce, to bylo fakt super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.4.19 10:22

@Domička no hold v únoru to byla normální menstruace a v březnu nic tak jsem radši udělala test měla jsem takové tušení a ono to byla pravda, no uvidíme jak dopadnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.4.19 10:24

@MIBART a teď tě čeká ult nebo nějaký jiný vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.4.19 10:27

@Domička no v pondělí mě čeká zatím jenom krev zda hcg roste a nebo šlo dolů a pak se uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.4.19 10:32

@MIBART Tak uvidíš, ale koukala jsem že na pilulka. cz mají ty krevní testy na hcg normálně dostupné asi kolem 200,–, kdyby náhodou si měla zájem. Ale nemám to vyzkoušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.4.19 10:38

@Domička to já také vyzkoušené nemám, a stejně už by to nepřišlo a do pondelka počkám, o víkendu udělám ještě ten digitální zda se to změnilo nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.4.19 10:40

@MIBART To už asi ne no, my jí máme normálně kamenou tu pilulku, ale bůh ví jestli je mají na skladě. Tak dej pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.4.19 10:41

@Domička no jsem z toho taková všelijaka, ten nahoře ví proč se to vše děje a miminko asi přijít mělo když i přes antikoncepci, jinak ani nespinim ani krev jsem z toho jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.4.19 10:43

@MIBART Přesně tak, asi to tak mělo být ;), to samé jsem si říkala, když jsem o miminko v lednu přišla, že to tak prostě asi mělo bejt. Nějak bylo, nějak bude ;), ve finále je stejně nejdůležitější, aby bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.4.19 10:47

@Domička přesně tak, ale jsou to stejně hrozný nervy to čekání co bude nebo nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.4.19 11:14

@MIBART úplně ti rozumím :palec: … taky to tak mám, ale uznávám, že tvoje situace je komplikovanější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.4.19 11:30

@Domička no malinko :D ještě jak to pak říct manželovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie