Kdy testovat - těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
1.5.19 21:33

@MIBART tak uvidíš. Nějak to hold dopadne 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.5.19 21:48

@Domička ale už je mi z toho zle, minulý měsíc jsem otěhotněla přes antikoncepční injekci a teď po praskach? To není možný už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.5.19 10:49

@MIBART takovou plodnost ti můžeme všechny závidět. Tak snad to dopadne jak potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.5.19 10:54

@Domička jenže já si to nezávidím, když jsme se snažili o mimi tak třeba rok a půl a když to člověk nechce a ještě se chrání tak přijde tohle.. Dneska jsem si test ještě nedělala tak nevím ale ten včerejší je jasnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.5.19 10:55

@MIBART tak vyměnit antikoncepci? To už vlastně zklamala 2× za sebou, vid? Tělo si asi na ní zvyklo 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.5.19 11:01

@Domička nejdřív jsem měla pichlou depo provera antikoncepční injekce a teď mám normálně prášky eloine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.5.19 11:02

@MIBART to je masakr. Dneska už je fakt možné všechno 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.5.19 11:14

@Domička já to ale prostě nechápu, to jsem měla i tělísko a museli mi ho vyndat… Tak asi nebudeme s manželem souložit a bude klid 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.5.19 11:15

@MIBART :D :D celibát a oddělená lože

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.5.19 11:17

@Domička jenže nejhorší na tom je pokud se to potvrdí tak dítě fakt nechceme už máme tři holčičky ale nedokážu si představit jít na potrat.. Minulý měsíc ten nahoře to rozhodl sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.5.19 11:38

@MIBART já tě chapu. Je to složitá situace a sama bych nevedela jak se mám zachovat. Já bych na potrat nesla, jenže já se teprve snažím o první miminko a chápu, ze 4 je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.5.19 14:38

Já teď zase čekám až budu otestovat. Tenhle měsíc jsem to úplně vypustila. Kolik mám dní od ovulace jsem koukala až včera. Segra říkala, že celou dobu nemohla otěhotnět a když se jednou zlískala a a přestala to řešit, tak otěhotněla :D. Takže jsem měla tenhle měsíc stejnou taktiku - vyhodila jsem si z kopýtka a celý měsíc jsem nic neřešila. Tak uvidíme :think:. Dneska mám 7DPO, tak uvidím za pár dní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
2.5.19 15:44

@Domička tenhle měsíc jsi to neřešila, ale víš že jsi 7dpo? to na sobě ovulaci poznáš, nebo jsi to „řešila“ a dělala sis ovu testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.5.19 16:07

@Michaela02993 Já mám staženou aplikaci a třeba co se týká MS, tak než jsem měla zamlklé těhu, tak byla přesná na den. Takže jsem včera jukla do aplikace, která počítá i ovu. Jasný není to přesné ale orientační, ale podle toho, co mi ukázala, bych měla být dnes 7DPO. Sama bych to si myslím přesně taky nespočítala a kdybych to počítala, tak to asi dělám jako ta aplikace cca v půlce cyklu. Nicméně, je pravda, že čím jsem starší, tak si myslím, že ovulaci na sobě poznám i bez apky :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
2.5.19 16:09

@Domička tak pokud ovulaci poznáš tak to ok, ale spoléhat se na orientační aplikaci bych nemohla, není přeci 100% ohledně ovulace. S Menstruaci je to něco jiného :) ale budu držet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí