Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domička já taky mám úplně tmavě co si, bolí mě pořád podbrisek jako bych to měla dostat.. Koupím dneska test a uvidím… Ale ty zkus taky ještě jeden
@Domička zkus ještě jeden test, co jsem takhle četla tak ten see now dělá falešné čárky ale bůh ví, já s ním zkušenost nemám.
Ale třeba je to na dobré cestě a na mamatestu nakonec ty // budou taky
![]()
@Michaela02993 jo dojedu si koupit ještě jeden a naposled uvidíme…
@MIBART jojo, hlavně když to dobře dopadne a budeme moc všichni tady gratulovat
@Michaela02993 nevím proč ale cítím že je něco jinak.. Odpoledne dám vědět
@Michaela02993 no už jsem spíš naštvaná než natěšená… před ms slabě pozitivní mamatest, po ms see now - ve finále z toho nebude nic a jakýmu testu má teda člověk věřit? Když jsou pravděpodobně oba na prd a hází duchy. Bud jsem a mají tam být dvě // a nebo nejsem a bílo
a ne že budou ukazovat jednou a pak zase jinak
… už nevím čemu věřit
@Domička já věřím Teda mamatestu, ten mě nikdy nezklamal
ale o tom see now jsem právě četla jen to negativní
možnosti jsou buď jsi a mají být //, nebo nejsi a see now kecal, nebo to mohlo být biochemické těhotenství když před MS mamatest ukazoval // ![]()
@Domička já vidím.. je možné že si otěhotněla chvilku před MS.. někdo má normálně ms v těhu.. známá tak byla ve 4 měsíci..jednou jí ms vynechala šla k dr a ta na ni proč nepřišla dříve…
jinak já ducha vidím a hezky.. a pokud to bylo večer… když si uděláš ráno a citlivost 10 mělo by to jít vidět lépe
Testy se musí dělat nejlépe ráno jinak to nemá slysl když jeden se udělá večer druhý odpoledne pak nemůžeš vědět jestli sílí nebo ne..a hlavně dát pozor na citlivost aby to byla 10.. ne jeden třeba 20 a druhý 25